10 yıldır site işlerindeyim, mağrur, mağdur ve linç tartışmaları hep oldu, olacaktır. Bunun sonu hiçbir zaman olmayacak. Bu işler devam ettiği sürece bu böyle gidecek, onun için pembe bir tablo çizmeyeceğim.
Bahsi geçen rahatsızlık ancak minimuma iner, inerse ..
Yüzyüze tanışmak henüz nasip olmadı, umarım olur dediğim birinden örnek vereyim size ki üç aşağı beş yukarı derdimi anlatmış olurum. Besim'den yani Bashem'den örnek vereceğim. Zevkler ve renkler işin içine girdiğinde çoğu konuda çok ters düşünüyoruz. Her şeyden önce o bir Milan taraftarı, ben kendimi bildim bileli Juve'ye gönül vermiş biriyim. İtalya'da şike skandalı patladığında 3 gün kendime gelemedim, oradan pay biçin nasıl bir Juve fanı olduğumu. Burada keskin bir ayrılık yarışıyoruz. Aynı şekilde basketbol takımı içindeki bazı oyuncular konusunda da ayrımlar yaşıyoruz. Benim Emir'i ne kadar sevdiğimi, manevi kardeşim gibidir dediğimi herkes bilir. Besim genel anlamda Emir'i eliştirir, daha bir kez olsun ikimizin atışdığını, hakarete varan tartışma yaşadığını gören oldu mu ? Futbolda da katılmadığım birçok mesajı oluyor. Ama adam o kadar mantıklı ve içini doldurarak yazıyor ki muhalif kalsan bile okurken keyif alıyorsun. Senin zihninde saygınlık oluşturuyor. Bu saygınlık oluştuktan sonra bundan sonra attığı mesajları okurken ''Besim boşa yazmaz'' diyorsun ve anlamaya çalışıyorsun. Yazının sonunda yine de katılmadığım noktalar oluyor ancak empati yapmamı sağlıyor.
Elbette herkesten bir Besim olmasını beklemiyorum. Herkes o kadar donanımlı olmayabilir. Bu da ayp değil. Bazen kendisinin beni ters köşe yapacağını anladığım için tartışmaya girmiyorum bile, bakın itiraf ediyorum.
Örnek vereceğim daha birçok insan var böyle, özellikle farklı düşüncelerde olduğum birini örnek verdim ki, ''siz onla genelde aynı düşünüyorsunuz'', denmesin diye.
2-3 isim var onlaraydı lafım.Ne yalan söyliyim o dünkü üsluplar imalar dalga geçmeler falan içime dert oldu.Sırf sana sevgi ve saygımdan forumun huzuru bozulmasın diye gerekli cevapları vermedim bir seferlik kendi adıma alttan alıp sineye çektim.
Üstü kapalı ayar veriyorsun, sonra cevap verince, Billups niye böyle şut atıyor. Yahu kardeşim kim o 2-3 kişi, ne diye insanları zan altında bırakıyorsun, forumun huzurunu birkaç saatliğine salla, ver bakalım gerekli cevapları, yok illa isim vermem diye diretiyorsan, onların yerine beni say, bana ver cevap, rahatla.