Kevin Rankin ;
Bunu 1-2 kişi daha yazdı, sordum, cevap alamadım. Belki sen cevap verirsin. Kim, kime, ne zaman ''hain'' demiş ? Somut olarak bana örneklerle gelirseniz eğer, ona göre bir durum değerlendirmesi yapabiliriz, hatta vasıfları ne olursa olsun, ortada bir hata varsa, bunu ben bile yapmışsam, ben kendime de gerekeni yaparım.
Lakin somut şeylerle gelin.
Burası forum, her ne kadar twitter ortamını buradan uzak tutalım desek de, olmuyor. İnsanlar ister istemez orada okuduklarından etkileniyorlar. Bu bir noktadan sonra birikime neden oluyor. Kendisini burada daha rahat hisseden insanlarda patlamalarını burada yaşıyor.
Bu forumdaki insanlara, özellikle bana, Utkan'a, Cem abiye hatta Erdenay'a bile, sırf Obradovic konusundan dolayı ''Bunlar orospu çocuğu'' diyenler oldu, olmaya devam ediyor. Talimatla yazdığım imalarını bilen biliyor, Umut'la çok dertleştik bu konuda. Basit gibi görünüyor bazı şeyler, basit dediğimiz mevzular yüzünden bizim ne anamız ne bacımız kalıyor. Ben kendi adıma yine de bunların hiç birini foruma yansıtmamaya, kinle yazmamaya, bunları kimseye hissettirmemeye çalışıyorum.
Ama bizlerde etten kemikten insanlarız.
Samimi dostlukları olanlar birbirlerini kolluyor iması bile olmuştu. Benim şahsen samimi olduğum insanlar belli. Yaşadığım fikir ayrılıkları da oluyor. Yeri geliyor, birimizin yapalım dediğini, diğerimiz yapmayalım diyoruz. En zor iş de aralarında samimiyet olan insanların işidir. Arada kalma durumları olur. Kimse kırılmasın, kimse küsmesin, orta yol bulalım diye insanlar yok yere kendini yıpratır. Sonuçta hiç birimizin bu forumdan maddi bir beklentisi ya da çıkarı yok. Tamamen manevi duygularla yapılan, amatör şubelere destek amaçlı kurulan bir oluşum. Elbette eleştirilerimiz olacak, eksikleri söyleyeceğiz, yanlışa yanlış diyeceğiz, ancak bunu yaparken, bunun dozunu da ayarlamasını bileceğiz.
Kimsenin yazdığına, içinde küfür olmadığı sürece, müdahale olmuyor. Olursa, bunu gelin söyleyin diyorum. Şu mesajı yazdım, ortada yok, silmişler, editlemişler, düşüncelerime kep vurmuşlar diye yazın, ilgileneyim. Ancak olmamış şeyler üzerinden, hissiyatla, varsayımla insanları itham etmekten vazgeçelim.