"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son zamanlarda foruma üye olan ya da aktif yazmaya başlayan bazı arkadaşların fazlasıyla "atarlı/giderli" uslup kullandığını gözlemliyorum. Erkek transfer başlığı altında son zamanlarda yazılan mesajlara bakıldığında bunun örnekleri görülebilir. Bir genel uyarının faydalı olabileceğini düşünüyorum.
evet belli bir süre forumdaki transfer kısmını kapatalım sadece üyeler gelsin.
Erkek basketbol forumunda çok fazla sabitlenmiş konu var bence, altta aktif olan konulara gelemeden 8-9 tane sabitlenmiş konu fazla değil mi sizce de?
Bir tanesi bile gereksiz değil ama... Şimdi bu mesajı okuyunca baktım; bu da niye sabitlenmiş diyeceğim tek konu göremedim. Sadece ŞAMPİYONLUK topiği yeni sezon başlayana kadar bekler; adettendir. Onun haricinde diğer konular hep kalıcı şeyler.
Sabit mesajlar konusunda Play-Off dönemi başlığı gelecek Play-Off'lara kadar aşağıda kalabilir diye düşünüyorum. Basketbol Kuralları başlığı Türk Basketbolu kısmına taşınabilir gibi. Olmasa da kendi adıma çok sıkıntı değil
Twitter'daki mute seçeneği foruma eklenebilir mi mümkün müdür?
Profil->Arkadaşlar/Engelli Listesi->Engellenenler Listesini Düzenle kısmından engellemek istediğiniz üyenin kullanıcı adını eklemelisiniz.Aynı tarzda olmasada benzeri.Bunu yaptığınız takdirde engellediğiniz kullanıcının gönderdiği iletinin içeriğini siz açmadıkça görmeyeceksiniz.Şu şekilde görülecek:
Telefon uygulamasından bu işlemi yapmak mümkün müdür ?
Forumda son zamanlarda bir linç kültürü hortladı.Beğenilmeyen olumsuz birşey oldun mu hemen saldırıya geçiliyor.Bir kişi yazıyor diğeride görüyor o da yazıyor gittikçe ilerleyip sanal lince dönüşüyor.Aynı şeyleri son zamanlarda kullanılan üslüplar içinde söyleyebilirim.Burada aktif yazan yaklaşık 100 kişi var.İllaki fikir ayrılıkları olacak.5 parmağın 5i bile bir değil ki 100 tane insanın düşünceleri aynı olsun.Fakat her katılmadığımız fikirde karşımızdakiyle dalga geçercesine bir üslüpla konuşursak sorunları falan çözemeyiz sadece kalp kırarız.Karşıdaki kişide her zaman alttan almak zorunda değil o da aynı şekilde cevap verir forumun huzuru bozulur.Böyle şeylere gerek yok.Bundan sonra gerekli hassasiyetin gösterileceğini umuyorum