Gönderen Konu: Fenerbahçe 2. Kez Euroleague Şampiyonu!!!  (Okunma sayısı 7754 defa)

Ero1907 ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague Final Four Abu Dhabi (2024-2025 Sezonu)
« Yanıtla #240 : 26 Mayıs 2025, 06:31:47 »
İzninle dördüncü paragrafı paylaşmak istiyorum.

Teşekkürler üstad tabiki kullanabilirsiniz. Saygılar, sevgiler.

Bu arada sizin önceki sayfadaki yazınızı da şimdi okuyabildim, oldukça dokunaklı ve duygularımızı dışa vuran bir yazı olmuş, emeğinize sağlık.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2025, 06:50:40 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe 2. Kez Euroleague Şampiyonu!!!
« Yanıtla #241 : 26 Mayıs 2025, 08:23:02 »
Son anlarda biraz da mvp olabilmek için, takım da mvp olmasını desteklemek için topu hep nigel a verdi fauller ona yapılsın diye. Misal Son 5 faulu nigel attı ve oradan +7puan kazandı. Maçı nigel 30 verimlilikle marko 27 ile kapatmış. Ama şu da var nigel tüm sezon, özellikle de ilk zamanlar işler çok kötü giderken çok büyük sorumluluk aldı , bu ödül de anasının ak sütü gibi helaldir.

Ama Bence haftasonunun mvp si devon hall ,bu maçın mvp si markoydu.

Devon hall ile ilgili dün ki maç özelinde çok garip bi olumsuz istatistik var: dün 27 dakika parkede kalmış, parkede olduğu süre içinde skor olarak -1gerideyiz. Oynamadığı 13 dakikada ise skorda +12 öndeyiz. Çok şaşırdım maçtan sonra istatistik verilerine bakınca.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #242 : 26 Mayıs 2025, 08:57:58 »
Son anlarda biraz da mvp olabilmek için, takım da mvp olmasını desteklemek için topu hep nigel a verdi fauller ona yapılsın diye. Misal Son 5 faulu nigel attı ve oradan +7puan kazandı. Maçı nigel 30 verimlilikle marko 27 ile kapatmış. Ama şu da var nigel tüm sezon, özellikle de ilk zamanlar işler çok kötü giderken çok büyük sorumluluk aldı , bu ödül de anasının ak sütü gibi helaldir.

Devon hall ile ilgili dün ki maç özelinde çok garip bi olumsuz istatistik var: dün 27 dakika parkede kalmış, parkede olduğu süre içinde skor olarak -1gerideyiz. Oynamadığı 13 dakikada ise skorda +12 öndeyiz. Çok şaşırdım maçtan sonra istatistik verilerine bakınca.
Valla +'sını -'sini bilmem de acayip "clutch" oynadı iki yönlü. Nokta atışı transfermiş gerçekten. Ayrıca tüm sezon konusuna katılıyorum, Hayes her türlü bu takımın çimentosu, hak etti. Beni esas sevindiren Marko'nun hayalimdeki Marko gibi oynaması oldu. Acil sözleşme uzatmak lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #243 : 26 Mayıs 2025, 09:19:09 »

Onun sebebi sanıyorum dinlenmek için ciktiginde diallonun da çıkması sebebiyle

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #244 : 26 Mayıs 2025, 10:44:50 »
Hayatımda en mutlu olduğum gecelerden birisini geçirmiş oldum. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

Maçtan önce içimde kötü bir his vardı. Sanki maç sonunda üzülen biz, sevinen onlar olacak gibi geliyordu. Hatta gözümün önüne hep Mike James ve Nick Calathes'in boynunda potadan kesilmiş filelerle görüntüleri geliyordu. Hislerimin bu kadar yoğun olduğunda genelde pek yanılmam. Belki de bu kadar mutlu olmamın sebebi buradan geliyordur.

Maçtan önceki yorumumda bu maçı kazanmamızın anahtarının üçlük yüzdeleri olacağı, bizim yüzdeli atarken, Monaco'nun düşük yüzdeli atması olduğunu belirtmiştim. Nitekim maçta Monaco % 42,9 üçlük atarken biz % 40,9 atmışız.  En çok korktuğum ribaund istatistiğinde biz 38 ribaund alırken onlar 36 da kalmış. Asistler 13-7 geride olmamıza rağmen top kayıplarındaki 14-9 üstünlüğümüz göze çarpıyor.

Artık bunların hiçbirisinin önemi yok. Fenerbahçe Beko Euroleague Şampiyonu! Tadını çıkaralım.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #245 : 26 Mayıs 2025, 10:53:19 »
Daha bu takıma Wilbekin gelecek😋

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #246 : 26 Mayıs 2025, 11:23:48 »
Devon Hall’un Final Four istatistikleri 🟡🔵

53 Dakika
31 Sayı
6/9 2PT
6/9 3PT
4 Ribaund
4 Asist
2 Top Çalma
32 Verimlilik Puanı

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #247 : 26 Mayıs 2025, 12:19:44 »
Uzunca bir süredir düşündüğüm, forumun bir yöneticisi olarak aksiyon planlarımdan biriydi yeni bir başlık açmak!

Öyle ki takım kötü gittiğinde, oyuncularımızdan bazıları kötü oynadıklarında, koç kötü gününde olduğunda, takımın koçun ve oyuncuların hak ettiği eleştirilerden çok çok daha fazlasını ve çok acımasızca yazılan eleştirileri gördükçe, sene sonunda gelebilecek başarıyla birlikte "2025 EL Şampiyonu Özür Tahtası" adlı bir başlık hazırlamış, bol bol da "ss" almıştım...

Fenerbahçe öyle büyük bir kulüp, öylesine birleştirici ve duyguların en dibine kadar yaşanabildiği bir topluluk ki, dünden beri yazılanları gördükçe, koçla, oyuncularla, takımla, Derya ile, onunla bununla, kısaca herkes herkesle barışmış. Özür dileyenler, hakları teslim edenler, basketbol organizasyonumuza dair en pozitif duygular ve düşünceler arşa çıkmış. Burada en önemli olan şey, artık sanırım herkes inanıyor başarıya ve oluşturulan organizasyonun devamlılığı sağlandığında geleceğimizin ne kadar parlak olduğuna...

Bence "o" başlığa gerek de kalmamış, ve herkes birbirini kucaklamış. Eminim ki forum ahalisi bir arada finali izleseydi, duygularını kontrol etmekte usta olanlar bile gözyaşlarından bir kaç damlasını serbest bırakmakta behis görmeyecekti.

Hep inandığım gibi şimdi sarı lacivertte yeni bir dönem başlıyor "New era begins on yellow and navi"...

« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2025, 13:42:36 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #248 : 26 Mayıs 2025, 14:52:07 »
Teşekkürler üstad tabiki kullanabilirsiniz. Saygılar, sevgiler.

Bu arada sizin önceki sayfadaki yazınızı da şimdi okuyabildim, oldukça dokunaklı ve duygularımızı dışa vuran bir yazı olmuş, emeğinize sağlık.

2017 sezonundaki şampiyonluktan sonra yazdığımı diyorsanız ağlaya ağlaya yazmıştım yüreğimden ne geçtiyse.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #249 : 26 Mayıs 2025, 14:56:47 »
Melli röportajı. O kadar naif bir adam ki her cümlesi incelik-zerafet kokuyor. Datome ekolu desek yanlış olmaz. Sizce röportajda ismini vermediği oyuncu kim? Bence Baldwin. Bir şey bildiğimden değil, hissiyatım şöyle ki Nigel ile çekiştikleri dönemde Baldwin'i Melli tımar et(miş)ti. Bunun tersi de, yani Nigel olması da mümkün tabi. İki isimden biri olduğuna eminim.

https://www.youtube.com/watch?v=7FcS6W_hnls
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2025, 14:57:37 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #250 : 26 Mayıs 2025, 15:29:09 »
aliçolardan beri basketbolu sever ve takip ederim çok maç izledim ama bu kadar sert ve zor bir maç izlemedim desem yeridir. ya bana öyle geldi. resmen kemik sesleri bağırmalar, baldwinin omzunu görmüssünüzdür. pana maçı da öyleyedi ama bu maç onun da üstüne çıktı. acayip sağlam maç oldu. bu maçı sakin kafayla çevirip çevirip tekrar izlemek çok zevkli olacak.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #251 : 26 Mayıs 2025, 17:31:54 »
2017 sezonundaki şampiyonluktan sonra yazdığımı diyorsanız ağlaya ağlaya yazmıştım yüreğimden ne geçtiyse.

Bu başlıktakinden bahsetmiştim ama onu da merak ettim şimdi, dönüp bi nostalji yaparım artık seve seve fırsat bulduğumda :)

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #252 : 26 Mayıs 2025, 20:28:18 »
Milanonu kazandigi ilk EL F4ten beri izliyorum, 1991 Obra Partizandan bile buyuk bir basari bu, Muhtar Sencerden Ali Sene, Aziz Yildirimdan Ali Koca tum FENERBAHCELI yoneticilere ve oyuncularimiza borcluyuz bu mutlulugu. Saras basketbolu yeniden yaratiyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #253 : 27 Mayıs 2025, 01:08:45 »
Sezon boyu ve F4'te olup bitenler, final maçının istatistiklerinde gördüklerim beni kendimi sorgulamaya sevk etti. Sene başında birileri bana dese ki "klasik 1 ve 5 numaralarımız olmaksızın 7 asistle euroleague finali kazanacağız" muhtemelen sinkaflı bir cevap verirdim. Ortada bir gerçek var ki bu şekilde şampiyon olduk. Ortaya çıkan sonuç bana "Old school" kafa ya da gençlerin tabiriyle bir "boomer" olduğumu hissettirdi. Hem takım oyununu oynayabilen hem de gerektiğinde işi bireysele vurabilen bir takım yaratılmış. Sonuç olarak işin psikolojisi dışında taktik-teknik bağlamda yazmama kararı aldım.

7 asist mevzusunu belki yanlış yazılmıştır, bir hata vardır diye farklı farklı mecralarda kontrol ettim. Hala şaşkınım.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #254 : 27 Mayıs 2025, 02:47:26 »
Bu sezon tek yenemediğimiz takım Barca oldu.