Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 4196 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #60 : 03 Aralık 2025, 00:03:53 »
Yazmayı unuttum:

+ Icardi'yi oyuna sokuşu. Tamamen sembolik bir hareket idi, aklınca Fenerbahçe'yi aşağıladığını düşündü. Kibir böyle bir şey, bol bol hata yaptırır adama, bir bakmışsın dübürün karıncalanmış.
Abi o sadece bizimle alakalı değil, muhtemelen GS yönetimi sağlam bir galibiyet primi verdi ve Icardi'yi oyuna alarak ona da o primden vermeye çalıştı. Fakat planlarını suya düşüren Duran oldu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #61 : 05 Aralık 2025, 23:27:42 »
Futbolda küçülmeye gitmemiz lazım. Şu şartlar altında 3 santrafor, 2 kanat, 4 orta saha getir bir şey değişmez. Olan biteni kör görüyor artık, sahadaki üç itle VAR'ın başındaki omurgasızlar gözlerini kapatıyor.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2025, 23:28:15 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #62 : 05 Aralık 2025, 23:51:51 »
Verilmeyen son dakika penaltısına bak, haram zıkkım olsun.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #63 : 06 Aralık 2025, 22:07:08 »
Bir gram pres yok, bir gram mücadele eden yok, Asensio dışında bir yetenek yok.

Bize karşı kim pres yaparak oynarsa en az 1 puan alır. Başakşehir hayvan gibi koşuyor, mücadele ediyor, basıyor, pres yapıyor ve alıyor da puanı. Biz şu pres yapan, koşan ve mücadele eden takımı göremeden ölüp gidicez.

Oynadığımız futbolla şampiyon olmak imkânsız. Bugün kazanmayı hak etmedik ama fırsat elimize gelmiş, skoru korumayı beceremiyoruz, bunu bile yapamıyoruz.

Tedesco'nun başarılı olmasını istedim ama yok, bundan da olmayacak. Bize gelecek hoca Okan Buruk gibi zorba pres yaptıran birisi olmak zorunda. Önde pres yapmayıp bekleyen, karşılayan takım olduğumuz sürece uzun vadede şampiyon olamayız.

Ayrıca En Nesyri denen puştu satmayan siktir olup gitsin. 1-0 öndeyken karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu gol yapsa maç bitmişti. Siktirsin gitsin artık yeter be.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2025, 22:07:36 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #64 : 06 Aralık 2025, 22:08:19 »
Galatasaray'ın 26.şampiyonluğu bu hafta perçinlenmiş oldu. Bu takımdan hiçbir şey olmaz, bu ligte bize yar olmaz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #65 : 06 Aralık 2025, 22:21:43 »
Bir gram pres yok, bir gram mücadele eden yok, Asensio dışında bir yetenek yok.

Bize karşı kim pres yaparak oynarsa en az 1 puan alır. Başakşehir hayvan gibi koşuyor, mücadele ediyor, basıyor, pres yapıyor ve alıyor da puanı. Biz şu pres yapan, koşan ve mücadele eden takımı göremeden ölüp gidicez.

Oynadığımız futbolla şampiyon olmak imkânsız. Bugün kazanmayı hak etmedik ama fırsat elimize gelmiş, skoru korumayı beceremiyoruz, bunu bile yapamıyoruz.

Tedesco'nun başarılı olmasını istedim ama yok, bundan da olmayacak. Bize gelecek hoca Okan Buruk gibi zorba pres yaptıran birisi olmak zorunda. Önde pres yapmayıp bekleyen, karşılayan takım olduğumuz sürece uzun vadede şampiyon olamayız.

Ayrıca En Nesyri denen puştu satmayan siktir olup gitsin. 1-0 öndeyken karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu gol yapsa maç bitmişti. Siktirsin gitsin artık yeter be.
Fasli bedevi diye bosuna demiyoruz abi. Maurinhonun kazigi. Hic bir onemli macta, buyuk macta ortada gozukmez herif.
Ote yandan skoru koruyamiyoruz demissin. Belki hafizam beni yaniltiyordur ama en son ne zaman tek farkli skora yatip mac kazandi bu siktimin takimi. Gol oldu duşa girdim. Ciktigimda atamazsak kesin yeriz dedim, yemisiz. Zaten izlemiyorum artik da allah kahretsin ki fenerliyiz, takip ediyoruz iste.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2025, 22:22:09 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #66 : 06 Aralık 2025, 22:27:52 »
Adamlar gecen hafta derbi macta berabere kaldilar diye 1 haftadir yangin yerine cevirdi her yeri, biz ise sahamizda berabere kaldik diye 1 haftadir bayram ediyoruz. 1 hafta sonra sonuc ortada. Acayip bir vizyon ve yapilanma farki var aramizda. Gecen haftadan beri diyorum abi nesine seviniyorsunuz diye.  Yani dusunuyorum da bu camia nasil ayaga kalkar, nasil adam olur, gs nasil sampiyonluk verir bu ulkede vallahi bulamiyorum. Olagan ustu, imkansiz seyler olmasi lazim. Hukumet degisecek, meteor yagmuru olacak, 3. Dunya savasi cikacak vs. Baska turlu cook zor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #67 : 06 Aralık 2025, 22:31:07 »
İzlemediğim maç için yorum yazacak değilim. Ali Koç'un ve tazminat almaya gelmiş bir teknik adamın kurduğu kadro bağlamında da mevcut teknik adama sövecek değilim.

Artık şunun farkına varalım. Fenerbahçe olması gerektiği ve diğer birçok ligde olduğu gibi puanlar kaybediyor ligin seyri dahilinde. Rakibin ise kaybetmiyor, daha doğrusu rakibine puanlar kaybettirmiyorlar. Eskiden sarı kartlarla, ikili mücadelelerde çaldıkları düdüklerle yapıyorlardı, artık aleni her şey. Dün olan biteni kör gördü, hatta kibirden körleşen fanatik Galatasaraylılar bile gördü ama sahadaki hakem üçlüsü ve VAR hakemleri görmedi. Arkadaşlar doğal olmayan şey bizim puanlar kaybetmemiz değil, karşı tarafa kaybettirilmemesi.

Senaryo hep aynı, kritik maçları iteklemeyle kazan, sonra da medyadaki lobiyle Fenerbahçe'ye laf çarparak algı yarat: "daha siz kendi maçınızı kazanamıyorsunuz" diye, sanki 99 puan aldığımız ve GS'ye yenilmediğimiz sene şampiyon olabilmişiz gibi. Bu algıyı bizim seyirci de yiyor ne yazık ki.

Kadro zaten baştan aşağı ilk düğmesinden itibaren yanlış iliklenen gömlek gibi zaten.

EK: Real Madrid'in son üç haftada puan kaybettiği maçlara bakmanız yeterli.

« Son Düzenleme: 06 Aralık 2025, 22:33:49 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #68 : 06 Aralık 2025, 22:34:51 »
Ali koç 6 seneyi çöp ettikten sonra beceriksizliği ve kibri yüzünden 7. seneyi de çöp edip defoldu. Tarihin en iyi kadrosu dediği kadronun seviyesi ortada. Pas veremiyorlar, alan daraltamıyorlar, hücum bitiremiyorlar ve şu an Portekiz'de olan şovmenin idmanları yüzünden fiziksel olarak zayıf kalıyorlar.

Tedesco'nin gelmesini istemiyordum ama şu durumda ona da bir şey diyemiyorum. Uzun süredirhem pozitif futbol oynatıp hem de oyunculara inanç aşılayabilen tek hocanın İsmail Kartal olması da ayrı bir konu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #69 : 07 Aralık 2025, 18:13:13 »
Onur Özütoprak diye bir zat var, VAR Hakemi. İcraatları:

05.12.2025 GS - Samsun 3-2 Herkesin malumu, körün gördüğü penaltıyı vermedi.

17.09.2025 Fenerbahçe - Alanyaspor Yine son dakikada körün gördüğü penaltıyı vermiyor. Maç berabere bitiyor.

25.01.2024 GS - İstanbulspor maçı, yine VAR'da, bu maç tam bir skandal. İstanbulspor 0-2 öne geçiyor. VAR'dan orta hakemi çağırıyor. Yaklaşık bir dakika öncesinde İstanbulspor ceza sahasında yaşanılan pozisyonu izletiyor. Torera'nın açık faulünü es geçip bir elle oynama kararı icat ediyorlar. 0-2 olan maç bir anda penaltıyla 1-1'e geliyor. Maçı GS 3-1 alıyor...

12.11.2023 Adanaspor Fenerbahçe maçı. 0-0 biten maçta Fenerbahçe'nin net penaltısını vermedikleri gibi Oosterwolde'ye saldıran iki Adanalı futbolcuyu da atmıyorlar. Bu maçta ise AVAR Hakemi.

Hülasa renktaşlar, karşımızda örgütlü bir kötülük var. Öncelikle çözülmesi gereken sorun bu. Ben demiyorum ki bizim yönetimlerin hatası olmadı. Öte yandan her şey gün gibi ortada. Senin hata yapma şansının olmadığı bir ligde rakibin her zaman arkadan itekleniyor.

Alpaslan Akkuş'un tweet'i:

Şöyle oluyor; Galatasaray ne zaman tökezlese fahiş hatalı bir galibiyet alıyor; ligin psikolojisi değişiyor; Fenerbahçeliler geriliyor; tam bu süreçte takım kötü oynayarak puan kaybederse öfke içeri dönüyor; takımın bu bilinçle oynaması gerekiyor; maalesef zor ama böyle...

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #70 : 09 Aralık 2025, 17:55:22 »
Bütün olayın özeti bu bence