Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520679 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Ben olsam Spanoulis'i Bjelica'yla savunurum. Pedoulakis her maçta Gist reis'le savunuyor.

Yanlız Gist in ayakları Bjelica ya oranla çok daha hızlı, adımlamalarına rahatlıkla cevap verebiliyor..

Diamantidis ile Spanoulis bir değil, bence Bo ile savunacaktır.. Mümkün olduğunca yüksek konstrasyon ile savunulması gerekir aksi takdirde 2 hatada sazı eline alır uçurur takımını.. Ömer de ciddi süre alabilir bence Spanoulis savunmasında

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Yanlız Gist in ayakları Bjelica ya oranla çok daha hızlı, adımlamalarına rahatlıkla cevap verebiliyor..

Diamantidis ile Spanoulis bir değil, bence Bo ile savunacaktır.. Mümkün olduğunca yüksek konstrasyon ile savunulması gerekir aksi takdirde 2 hatada sazı eline alır uçurur takımını.. Ömer de ciddi süre alabilir bence Spanoulis savunmasında

Ayağının daha yavaş olduğu kesin ama Gist'in Spanoulis'i durdurabilmesinin asıl sebebi fiziği.
Spanoulis'ten çekinmiyorum zaten bu maçta. Pota altı savunması maçın kilidi.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Gistin her tarafı iyi savunmacı olsa ne yazar abi..Çok zaman pozisyon alamadı Oly maçında.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
obradovic top16'nın ikinci kısmını kafasında planlamıştır Obra'dan bahsediyoruz oly'yi iyice süzmüştür Oly klasik Oly biz ise çıkıştayız. Bojan'ın üçlükler hala vasat ama yine de içeriden skor filan bulup 15+'lara geliyor. McCalebb muazzam, Bjelica her zamanki gibi muazzam. Yeni transfer PJ süre almaz ya da 5-6 dakika alır bence. Yenmemiz şart takım ve taraftar bunun farkında oraya yenmek için çıkacağız. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Heyecan şimdiden sardı.
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kleiza'ya övgü yok mu ? Vuralex kardeşim.
Kötü iken defolsun diyordun şimdi iyi iken ovmek gerekmez mi

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
Kleiza'ya övgü yok mu ? Vuralex kardeşim.
Kötü iken defolsun diyordun şimdi iyi iken ovmek gerekmez mi

cem abi hak ver ama o zamanlar değil top deneyip kötü oynamak top istemiyordu bile Kleiza da iyi tabii ki o dönemde Bjelica'ya yük biniyordu hem Kleiza kritik yerde winner şutlar atıyor aynı zamanda Bojan - Bjelica ve Bo'nun üzerinden baya yük almış oldu. unutmuşuz yazmayı kusura bakma  ;D
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Bence pierre jackson süre alır.
yani öyle 5-6 dakika ile kalmaz
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Maçın seyrine göre değişir.
Duvara toslarsa, koç ısrar etmeyebilir.
...

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
günler öncesinden biletimi aldım ve büyük bir hırsla bekliyorum bu maçı. İlk maçtan beri büyük bir hırsla bu maçı bekliyorum, eğer takımda benim hırsıma sahip biri varsa Spanoulis'i o tutsun bırakın sayı atmayı adım atarsa namussuzum :D

Maça gelince Spanoulis'i muhtemelen Bojan savunur, oyuna girdiğinde ise Ömer alır diye tahmin ediyorum. Spanoulis'in ikili oyunlarda perde tarafına gösterip, tersten drive etmesine dikkat etmek gerekiyor. Çok iyi yapıyor bunu ve bu şekilde hem kendi savunmacısından hem de show up'a çıkan uzundan kurtulmuş oluyor. Ayrıca Top 16 boyunca atacakları tüm 3'lüklerini bir maçta bize atmışlardı nerdeyse bu maçta insani seviyelere inerlerse ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Maçın seyrine göre değişir.
Duvara toslarsa, koç ısrar etmeyebilir.

O şimdi yeni..Oly de onu tanımıyor..Ben 9 sayı atar diyorum.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bence Piyer'in handikapı daha fazla.
Oynanan oyuna yabancı,kurallara yabancı(en basitinden Kinsey'in ilk geldiği dönemde yerde top kapma mücadelesi sonrası mola almaya çabalamasına benzer gariplikleri Piyer'den de görebiliriz), hakemlere yabancı, üstüne üstlük nbdl'de ki gölge savunmaların ardından ilk maçında Oly gibi bir takıma karşı süre bulacak.
Bir anda "neden geldim İstanbul'a" şarkısına bağlamaz umarım.
Sonrasında illaki katkı yapacaktır ama ilk maçta duvara toslama ihtimali daha olası duruyor(umarım Piyer coşar ve yanılan ben olurum).
...

Çevrimdışı 78ers

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu maçı kazanmak, sadece gruptan çıkmanın değil, grup 2.'liğinin de kapılarını açabilir bize.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Rakiplerimizin ve Bizim Geriye Kalan Fikstürü
« Yanıtla #2562 : 26 Şubat 2014, 18:44:49 »
Rakiplerimizin ve Bizim Geriye Kalan Fikstürü

Barcelona (7-0)

4 maçı içeride, 3 maçı dışarıda oynayacak. İlk 4'de yer alan takımlarla oynayacağı maçların ise 2 maçını içeride 1 maçını dışarıda oynayacak. İlk 4 dışındaki takımlarla oynayacağı maçların ise 2 maçını içeride 2 maçını dışarıda oynayacak. Bizimle kendi evinde oynayacak..

Anadolu Efes-Barcelona
Barcelona-Fenerbahçe Ülker
Barcelona-Olympiakos
U. Malaga-Barcelona
Barcelona-Panathinaikos
EA7 Milano-Barcelona
Barcelona-Laboral Kutxa

EA7 Milano (4-3)

3 maçı içeride, 4 maçı dışarıda oynayacak. İlk 4'de yer alan takımlarla oynayacağı maçların ise 2 maçını içeride 1 maçını dışarıda oynayacak. İlk 4 dışındaki takımlarla oynayacağı maçların ise 1 maçını içeride 3 maçını dışarıda oynayacak. Bizimle evimizde oynayacak..

EA7 Milano-Panathinaikos
Olympiakos-EA7 Milano
Laboral Kutxa-EA7 Milano
EA7 Milano-Anadolu Efes
Fenerbahçe Ülker-EA7 Milano
EA7 Milano-Barcelona
U. Malaga-EA7 Milano

Olympiakos (4-3)

3 maçı içeride, 4 maçı dışarıda oynayacak. İlk 4'de yer alan takımlarla oynayacağı maçların ise 1 maçını içeride 2 maçını dışarıda oynayacakç İlk 4 dışındaki takımlarla oynayacağı maçların ise 2 maçını içeride 2 maçını dışarıda oynayacak. Bizimle ise evimizde oynayacak..

Fenerbahçe Ülker-Olympiakos
Olympiakos-EA7 Milano
Barcelona-Olympiakos
Olympiakos-Laboral Kutxa
U. Malaga-Olympiakos
Anadolu Efes-Olympiakos
Olympiakos-Panathiniakos

Panathinaikos (4-3)

3 maçı içeride, 4 maçı ise dışarıda oynayacak. İlk 4'de yer alan takımlarla oynayacağı maçların ise 3'unü de dışarıda oynayacak. İlk 4 dışındaki takımlarla oynayacağı maçların ise 2 maçını içeride 1 maçını dışarıda oynayacak. Bizimle ise kendi evinde oynayacak..

EA7 Milano-Panathinaikos
Panathinaikos-Laboral Kutxa
Anadolu Efes-Panathinaikos
Panathinaikos-Fenerbahçe Ülker
Barcelona-Panathinaikos
Panathinaikos-U. Malaga
Olympiakos-Panathinaikos

Fenerbahçe Ülker (3-4)

4 maçı içeride, 3 maçı dışarıda oynayacağız. İlk 4'de yer alan takımlarla oynayacağımız maçların ise 2 maçını içeride 2 maçını dışarıda oynayacağız. İlk 4 dışındaki takımlarla oynayacağımız maçların ise 2 maçını içeride 1 maçını dışarıda oynayacağız.

Fenerbahçe Ülker-Olympiakos
Barcelona-Fenerbahçe Ülker
Fenerbahçe Ülker-U. Malaga
Panathinaikos-Fenerbahçe Ülker
Fenerbahçe Ülker-EA7 Milano
Laboral Kutxa-Fenerbahçe Ülker
Fenerbahçe Ülker-Anadolu Efes

Unicaja Malaga (3-4)

4 maçı içeride, 3 maçı ise dışarıda oynayacak. İlk 4'de yer alan takımlarla oynayacağı maçların ise 3 maçını içeride 1 maçını dışarıda oynayacak. İlk 4 dışındaki takımlarla oynayacağı maçların ise 1 maçını içeride 2 maçını dışarıda oynayacak. Bizimle ise evimizde oynayacak..

Laboral Kutxa-U. Malaga
U. Malaga-Anadolu Efes
Fenerbahçe Ülker-U. Malaga
U. Malaga-Barcelona
U. Malaga-Olympiakos
Panathinaikos-U. Malaga
U. Malaga-EA7 Milano

Anadolu Efes (2-6)

4 maçı içeride, 3 maçı ise dışarıda oynayacak. İlk 4'de yer alan takımlarla oynayacağı maçların ise 3 maçını içeride 1 maçını dışarıda oynayacak. İlk 4 dışındaki takımlarla oynayacağı maçların ise 1 maçını içeride 2 maçını dışarıda oynayacak. Bizimle ise evimizde oynayacak..

Anadolu Efes-Barcelona
U. Malaga-Anadolu Efes
Anadolu Efes-Panathinaikos
EA7 Milano-Anadolu Efes
Anadolu Efes-Laboral Kutxa
Anadolu Efes-Olympiakos
Fenerbahçe Ülker-Anadolu Efes

Laboral Kutxa (1-7)

3 maçı içeride, 4 maçı ise dışarıda oynayacak. İlk 4'de yer alan takımlarla oynayacağı maçların ise 1 maçını içeride 3 maçını dışarıda oynayacak. İlk 4 dışındaki takımlarla oynayacağı maçların ise 2 maçını içeride 1 maçını dışarıda oynayacak. Bizimle ise kendi evlerinde oynayacak..

Laboral Kutxa-U. Malaga
Panathinaikos-Laboral Kutxa
Laboral Kutxa-EA7 Milano
Olympiakos-Laboral Kutxa
Anadolu Efes-Laboral Kutxa
Laboral Kutxa-Fenerbahçe Ülker
Barcelona-Laboral Kutxa

Parkede Fener-Utkan
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2563 : 26 Şubat 2014, 19:03:32 »
Laboral ilk 3 maçını kazansa ne güzel olur ;)

Çevrimdışı tatliersan

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2564 : 26 Şubat 2014, 20:06:49 »
Bence olimpiakos maçı en kritik.14 sayıyla kazanmak şart