Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #3000 : 14 Mart 2014, 00:48:37 »
kim o miraç Hackett mı ?

ben maçı izlerken öyle anladım da emin değilim :)
yani maça bir daha dönmedi. kavga ettiler pleiss ile.

teknik yediler. soyunma odasına falan gitti sonra.
tam emin değilim :D
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #3001 : 14 Mart 2014, 00:51:34 »
https://twitter.com/ErdenayGuler/status/429010236771278848

Milano'ya kaybedip 1-4 yaptığımız gece yazmıştım. Kalan 9 maçtan sadece Barcelona'da fire vereceğimizi, diğerlerinin hepsini kazanacağımızı söylemiştim. İçeride bahsettiğim 5 maç Baskonia, Malaga, Olympiakos, Milano ve Efes'ti, bunların 3'ünü hallettik. Dışarıdaki 3 maçtan kastım da PAO, Baskonia ve Efes'ti, bunların da 1 tanesini hallettik.

Ben geçen hafta Atina'da çeyrek finale kaldığımızı düşünüyorum, şu an 3 mü çıkacağız 4 mü çıkacağız onun hesabı var kafada. Geçen haftaki sonuçlarla birlikte bizim şu an PAO'ya kaybetme lüksümüz dahi var ama orada da kazanacağız, Baskları da aşağı alacağız ve çaprazdan CSKA gelecek. Ya da kim gelirse gelsin, Obradovic'in "Top16'dan çıktıktan sonra hep Final Four'a gitti" bilimselinden hareketle yolumuz açık. Hayırlara vesile.

Bu arada Panathinaikos düşmanları akıllı olsunlar.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #3002 : 14 Mart 2014, 00:56:44 »
https://twitter.com/ErdenayGuler/status/429010236771278848

Milano'ya kaybedip 1-4 yaptığımız gece yazmıştım. Kalan 9 maçtan sadece Barcelona'da fire vereceğimizi, diğerlerinin hepsini kazanacağımızı söylemiştim. İçeride bahsettiğim 5 maç Baskonia, Malaga, Olympiakos, Milano ve Efes'ti, bunların 3'ünü hallettik. Dışarıdaki 3 maçtan kastım da PAO, Baskonia ve Efes'ti, bunların da 1 tanesini hallettik.

Ben geçen hafta Atina'da çeyrek finale kaldığımızı düşünüyorum, şu an 3 mü çıkacağız 4 mü çıkacağız onun hesabı var kafada. Geçen haftaki sonuçlarla birlikte bizim şu an PAO'ya kaybetme lüksümüz dahi var ama orada da kazanacağız, Baskları da aşağı alacağız ve çaprazdan CSKA gelecek. Ya da kim gelirse gelsin, Obradovic'in "Top16'dan çıktıktan sonra hep Final Four'a gitti" bilimselinden hareketle yolumuz açık. Hayırlara vesile.

Bu arada Panathinaikos düşmanları akıllı olsunlar.
Peki olalım da çok yeteneksiz bir kadronuz var be hocam Diamantidis bir maça yüzde 80 'inden azını verdiği anda resmen takım duruyor :):):)

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Tanjevicin bu aralar maçlarda oluşu bir tehlike arz etmiyor değil mi ?
ona göre konusalım :D

Biz hala daha bir 5 bulamadık bilmem farkında mısınız ?
her 3-4 maçta bir değişiyor.

Kişisel fikrimi sorarsanız, malaga macının son ceyreginde 5 ile devam edilmeli
« Son Düzenleme: 14 Mart 2014, 02:05:51 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #3004 : 14 Mart 2014, 03:19:10 »
Erdenay'a katılıyorum ama takımın dengesiZ basketbolu benim gibi optimistik bir adamı bile korkutmuyor değil. Öncelikle Oçy'nin Spa ve printzesis'siz oynarken Barca'ya kaybettiğini düşünürsek Milano harici hiç bir takıma karşı galibiyet dezavantajımız yok. bunun yanı sıra kalan 4 maçtan sadece 2'si direk rakibimi olan takımlarla ki en zorlu maçımız da basketbol olarak düşüşte olan Pana'yla. Şu tabloda gruptan çıkamamamız cidden baya zor aslında. Olur da 4'te 4 yaparsak 2. oluruz. 4'te 3 yaparsak Milano biz ve Oly 8 galibiyette kalırız, milano Oly'i 2 kez yendiği için 3lü averajla 3.oluruz. 4'te 2 yapsak bile 4. olamamız çok zor olacak ya Pana' bizi en az 5 farkla yenip, Unicaja, Efes(D), Barcelona(D), Olympiakos(D) maçlarından 2galibiyet çıkartacak ya da Unicaja Malaga kalan Olympiakos, Milano, Pana(D), Barcelona(D) maçlarından 2 galibiyet çıkartacak.Ben Pana ya da içerideki Milano maçında takılıp gruptan 8-6'yla çıkacağımızı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2014, 03:19:57 Gönderen: truant »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kleiza/Emir bu maçta az süre bulmalarıni hak ettiler
İkiside savunma ds uyuyunca adamlarını kaçırdılar ve genelinde iyi savunma yaptigimiz maçta kolay atış yememize sebep olsular biraz önde olabilse idik kleiza nin bu uyumaları tolere edilir di ama çok baş başa geçti maç o yüzden bu maç bence kenarda çok durması normaldi. Ayrıca malaga hücum ribaund konusunda sanırım Euroleague en iyisi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kenan sakat , Emir kafadan sakat
Butun yük bo ya bindi bir şekilde o yüzden dönem dönem melih ve bojan top getirecektir bu son derece.normal.
Görece stressiz maçlarda Bojan getirsin ellerin titrediği maçlarda getirmesin
Top 16 da % 50 nin üzerinde 3 lük isabet bulan Melih kardeş dün 3/0 attı 1 tane sokabilse ritme girerdi
Bu arada Malaga daki sabonis adlı 4 nuamara ds efsane Sabonis' in oğlu (yazmışmiydim hatırlamıyorum)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Tanjevicin bu aralar maçlarda oluşu bir tehlike arz etmiyor değil mi ?
ona göre konusalım :D

Biz hala daha bir 5 bulamadık bilmem farkında mısınız ?
her 3-4 maçta bir değişiyor.

Kişisel fikrimi sorarsanız, malaga macının son ceyreginde 5 ile devam edilmeli

Abi EL maç öncesi notlarına bakarsan kimse bulmuş durumda değil. Çoğu takımda her maça ilk 5 başlamış oyuncu yok. Her maçın ayrı bir ruhu ve karakteri var. Maç içinde en iyi 5i bulmak önemli, bunu bazen başarabiliyoruz bazen sahiden o kadar kötü oluyoruz. Bu oyuncuların mental ve fiziksel durumlarıyla alakalı birşey. Ama anladığımız anlamda bir "ideal 5"i olaki gidersek final 4de bile bulmuş olmayacağız, burası kesin

maçı kısım kısım izleyebildim. Kazanmak şarttı, averajı alabilsek iyidi, sağlık olsun.Oynanan basketbol beni pek sarmadı desem yeridir.   TOP16da büyük deplasman galibiyeti yok. Bize büyük deplasman galibiyeti lazım. Bence önümüzdeki hafta Pana maçı bizim için gösterge maçtır. İnşallah Banvit önünde fazla hırpalanmadan kazanırız da Pana maçına biraz moral olur
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #3008 : 14 Mart 2014, 08:07:46 »
Basketbolun lokomotifi Anadolu Efes'imize Panathinaikos karşısında başarılar dileriz 8)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3009 : 14 Mart 2014, 11:10:54 »
Erdenay ; dediklerin çıksın sana ne istiyorsan alırım

Erdemfb:
kardeşim bana dm den fatura adresini gönder , seninle iddiaya girmiştik Barcelona konusunda en kısa sürede formanı alıp sana göndereyim üzerimden yük kalksın !! 8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın içinde bazı detaylar var ki bunlar oldukları an itibari ile çok önemli ,

ilk yarı iyi savunma yaptık ama hücumda ''cansız'' idik , topu çevirmedik Malaga da sert savunma yapınca ona hücumda tepki verebilsek ilk yarı 15 e çıkardı fark çok rahat bir şekilde .

*bir pozisyonda ilk yarının son 3 dakikası idi sanırım bojan melih ve bo hızlı hücuma çıkıyoruz Malaga takımı o sırada takım faulleri dolmamış idi , bojan 1 saniye fark ile pası veremedi Bo ya , faul yaptılar ve o hücumu çok rahat 2 sayı ile bitirebilecek iken 1 saniyelik bir gecikme yüzünden başarılı olamadık

*bo çok güzel bir şekilde top çaldı sonrasında hızlı hücumda smaç yapmaya gitti ve yapamadı sonrasında yanlış bir karar ile hakem topu malagaya verdi ,
*rakip takım 3 4 kere inaçtı ve atlet yapısı sayesinde pota içinden top çıkardılar.

gibi pozisyonlar önemli kırılma anları, bizim için takım yapısı için çok önemli

Emir konusunda inanamıyorum aklı oyunda olmaması beni çok üzüyor hadi dün Kleiza da savunmada iki kere uyudu ama en aızndan onun kafası oyun içinde hücumda birleyler yapmaya çalıştı çok süre almasada fayda verdi ama Emir'in 2 3 pozisyondaki hali beni üzüyor
bu adam bizim 2nci kaptanımız. ilk grupların ranking anlamında en verimli oyuncusu , yetenek ve konum itibari ile takımın temel taşı iken şu andaki hali hem hocayı hemde takımı fazlası ile etkiliyor , küfür etmek istemiyorum ama Emir in haline çok üzülüyorum kaç maçtır i formsuz olabilir ama dünkü hali çok vahimdi.. zaten çok fazla oynamadı oynamayı da hak etmedi

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maçın içinde bazı detaylar var ki bunlar oldukları an itibari ile çok önemli ,

ilk yarı iyi savunma yaptık ama hücumda ''cansız'' idik , topu çevirmedik Malaga da sert savunma yapınca ona hücumda tepki verebilsek ilk yarı 15 e çıkardı fark çok rahat bir şekilde .

*bir pozisyonda ilk yarının son 3 dakikası idi sanırım bojan melih ve bo hızlı hücuma çıkıyoruz Malaga takımı o sırada takım faulleri dolmamış idi , bojan 1 saniye fark ile pası veremedi Bo ya , faul yaptılar ve o hücumu çok rahat 2 sayı ile bitirebilecek iken 1 saniyelik bir gecikme yüzünden başarılı olamadık

*bo çok güzel bir şekilde top çaldı sonrasında hızlı hücumda smaç yapmaya gitti ve yapamadı sonrasında yanlış bir karar ile hakem topu malagaya verdi ,
*rakip takım 3 4 kere inaçtı ve atlet yapısı sayesinde pota içinden top çıkardılar.

gibi pozisyonlar önemli kırılma anları, bizim için takım yapısı için çok önemli

Emir konusunda inanamıyorum aklı oyunda olmaması beni çok üzüyor hadi dün Kleiza da savunmada iki kere uyudu ama en aızndan onun kafası oyun içinde hücumda birleyler yapmaya çalıştı çok süre almasada fayda verdi ama Emir'in 2 3 pozisyondaki hali beni üzüyor
bu adam bizim 2nci kaptanımız. ilk grupların ranking anlamında en verimli oyuncusu , yetenek ve konum itibari ile takımın temel taşı iken şu andaki hali hem hocayı hemde takımı fazlası ile etkiliyor , küfür etmek istemiyorum ama Emir in haline çok üzülüyorum kaç maçtır i formsuz olabilir ama dünkü hali çok vahimdi.. zaten çok fazla oynamadı oynamayı da hak etmedi

Bu arada genelde ribaundlarda rakibimizden çok ribaund alırdık, bu maç 32 ribaund almışız Malaga 39 ribaund almış. 9 hücum ribaundumuza karşın onların tam 15 hücum ribaundu var. Gerçekten de bazı bölümlerde rakibin 3-4 kere üst üste hücum ettiğini gördük, bu maç özelinde eksik kaldığımız noktalardan biriydi.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Malaga'nın TOP 16 serisinde Eurleague'in en iyi 2. ribaund toplayan takımı olduğunu göz ardı etmeyelim. Bu istatistiklerini bizim maçta da sürdürdüler.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #3013 : 14 Mart 2014, 13:23:08 »
Ben Emir böyle oynarsa Atinadan çıkma şansımızın olduğuna inanmıyorum..Bu onların son şansı olur Efese kaybedecek olurlarsa...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Genelde ribaundlarda ustun oluruz ama bu hic anlayamadigim istatistiklerden biridir.  Mac icindeki ribaund pozisyonlarindan dolayi, hep bunun aksi bir izlenim yaratir bende.  Sanirim, kritik noktalardaki ribaundlari alamayinca ve akabinde feci sayilar yeyince, zihnim boyle bir yanilgiya dusuyor olsa gerek.

aynen, tekrar tekrar hücum ribaund verdiğimiz maçlarda, çok kötü ribaund alamadığımızı düşünüyoruz hep. Aslında kendi aldığımız ribaundların üstünde durmayıp hemen hücuma gidiyor aklımız unutup gidiyoruz galiba,  ribaund alamıyoruz türünden türlü tartışmalar bile açılıyor ama ne zaman istatistik kağıdına baksam daha çok ribaund aldığımızı görüp susuyorum taraftar psikolojisi böyle oluyor sanırım. Hepimizde bir ribaund kompleksi var :)