Cappie bize tek başına 3 şampiyonluk kazandırdı Hüseyin. 3 şampiyonluk diyorum. 2007, (2008'i saymıyorum, onda çok zorlamıştı ve Işıl sakatlanmasa işimiz zordu), 2012 ve 2013.
Onlara hiç bir şey kazandırmayan Işıl'la sadece 3 final serisini tek başına alan Cappie'ye bir tutarsan bu Messi ile Sabri'yi eşit görmek gibi olur. Dikkat: Mesela daha 2 ay bile olmadı, kazandırdığı Reis-i Cumhur kupasından söz etmiyorum.
Abi mesajda özellikle bir yeri koyu yaparak yazdım. Işıl ile Cappie'yi kıyaslamadım.
Işıl sevgisi ile, Cappie'nin Angel ve Taylor'dan daha fazla sevgi görmesinin ortak noktaları var dedim
Cappie'nin GS temalı söylemleri kendisine bu ekstra sevgiyi sağlıyor
2012-2013 de Angel varken Cappie şampiyon yaptı dersen büyük haksızlık yapmış olursun. Ki 2012 de Taylor sakatlanmasa o oynayacak ve yine şampiyon olacaktık
Angel 2-3 maç kötü oynasa, yahu bu Angel de ne savruk oyuncu vs deyip topa tutmaya hazırız.
neyse iyice kadın basketbolu topiğine çevirdik 
Yoooo, Angel geçen sene yerden yere vurulurken ona göğsünü siper eden ve onu kadın basketbolunun LeBron James'i ilan eden kişiyim. Cem Ağrak şahittit. Hatta yine geçen sene en sevdiğim oyuncu Cappie'dir ama bu takımda yeri doldurulmayacak, alternatifi olmayan iki isim Angel ve Matovic'tir diye yazan da benim.
Cappie'nin çok sevilmesinin temel nedenini sorarsan, hedef maçları çok büyük oynuyor. Mesela Penny özellikle Taurasi'li Galatasaray'a karşı hiç varlık gösteremedi. Oysa Cappie en kötü gününde çıkar alır. Mesela 6 sene üst üste kazandıktan sonra ilk kaybettiğimiz Türkiye Kupasında (2010) son topu kim kullandı? Penny.
Bu sene Türkiye kupası finalinde bitime 1 saniye kala maçı uzatmaya taşıyacak üçlüğü kim soktu: Cappie. (her ne kadar 2 metre önümde o 1 saniye içinde basketi yesek bile...)
Mrsic'i Cappie'den bile çok severim. Bilirsin. Torpil arayacaksan bir Mrsic, iki Cappie'dir. Niçin? Mrsic'in Avrupa basketbolu içindeki yer nedir? Hangi büyük takımda kendisine yer bulabilir? Ama bu kadar sınırlı bir oyuncuyu niçin çok seviyoruz. Trübüne oynadığı için mi? Yok öyle bir şey. O hedef maçları, bizim camianın hedef maç olarak kenetlendiği maçları büyük oynuyordu. taraftarın yüreği onun yüreğinde çarpıyordu. Cappie'de öyle. O dünyanın en iyi kadın basketbolcusu değil ama bizim formamızı giydiği anda dünyada kimsenin yapamayacağı etkiyi yapıyor. Bazı oyuncular bazı takımların ruhudur. Mrsic ve Cappie gibi...
Abi tek tek maç olayına girersen Euroleague finali derim konu kapanır

Ama böyle bir bel altı vuruşu yapmam, herkesin öyle maçları olabilir.
Tekrar söylüyorum, Cappie sevdiğim ve baskı altında performansı artan bir oyuncudur. Ama Angel ve Taylor Cappie'den daha iyi oyuncular, daha fazla sevgi/saygıyı hak ediyorlar
Taylor varken takım düzeni makine gibi işliyordu. Taylor-Angel ikilisi, Taylor-Taurasi ikilisinden bile verimli idi.
kıta dışı sınırı olmasaydı, Cappie Taylor-Angel takımına harika bir 6.adam olurdu
Cappie senin sevgini büyük maçlarda iyi oynadığı için kazanmıştır doğrudur ama çevremde yaptığım yakın gözlemler çerçevesinde, genel sevgide GS temalı söylemlerinin büyük payı olduğu tesbit edilmiştir