Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519686 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Euroleague 9. Maç, 12.12.2013 - [21.45] Fenerbahçe Ülker-Partizan
« Yanıtla #480 : 13 Aralık 2013, 00:47:06 »
Beyler, komplo vesaire bir yana da bugun takimin uzerinde bir haller vardi.  Obra da ayni sekilde normale nazaran daha durgundu.  Belki siralama hesaplari diye dusundum.  Sordum buradakilere ama cevap alamadik.  Bizim simdi Oly'nin grubuna dusmemiz icin gereken nedir?
lider olmamız ...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #481 : 13 Aralık 2013, 00:57:35 »
Beni burada tanıyanlar bilir,Melih Mahmutoğlu transferini en çok savunan kişi belki de benim.Melih çok iyi girdiği sezonda düşüş yaşıyor şu an,normaldir.NBA'de çaylak duvarı misali.Melih-Metecan-Kenan-Ömer Onan(kendisine saygımı Pianigiani'ye yaptıklarından sonra kaybettim,çok umursamıyorum ama takımı etkiliyor),bire bir savunmada çabuk geçiliyorlar,Ömer'in yaş,sakatlık,ayakların yavaşlamsı vs.Barış Ermiş'e haksızlık yapılıyor bence.Çift guard oyanyıp Barış'a süre versek fena olmaz.Savunmaya sertlik katar,yukarıda saydığım oyuncular kadar kolay geçilmez.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #482 : 13 Aralık 2013, 01:04:31 »
Gruptan çıkmışız , kötü başlamışız maça , sonra geri gelmişiz öne geçmişiz. Yani çok git gel oldu. 2 dk daha olsa biz 4 5 sayı öne geçecektik .Herşey tamam.
 Ama o son topu çaldıktan sonraki hücum affedilmez. Maalesef takım IQ suna yakışmayan bir maç topu hatta birkaç maç topu kullandık .
Hala zenci bir skorere ( ırkçılık yapmıyorum :)  )  , ve 5 numaraya ihtiyacımız var. Veyada eldekilerden Barış vs denenmeli

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #483 : 13 Aralık 2013, 01:08:22 »
Bizim grubun 4.sü ile diger gruba gitmek de süper olur yalnız :D
hatta en iyi senaryo bu gibi.

yenilelim haftaya. cska da yenilsin yalnız.

Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #484 : 13 Aralık 2013, 01:11:04 »
evet barcelona ve Cska kazanır biz kaybedersek ne olur diye muhabbet edilirken 3lü averajdan lider oluruz diyordum emin olmak için işin ehline sordum

ilker uçer @CemAgrak Evet, üçlü averaja kalması durumunda bizim liderlik garanti abi. 3. olmuyoruz hiçbir şartta. CSKA ve biz kaybedersek Barca1, biz 2

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #485 : 13 Aralık 2013, 01:17:06 »
üclü averajda
bizim 3
barcanın 2
cskanın 1

galibiyeti oluyor.

« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 01:19:52 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #486 : 13 Aralık 2013, 01:17:56 »
Bizim için en hayırlısı Barca ve Real'den kaçmak olmalı.
Bu durumda Barca'nın ikinci olması şart.
Bunun içinde bizim ve Barca'nın kazanması, Cska'nın kaybetmesi gerekiyor sanırım.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #487 : 13 Aralık 2013, 01:21:41 »
Bizim için en hayırlısı Barca ve Real'den kaçmak olmalı.
Bu durumda Barca'nın ikinci olması şart.
Bunun içinde bizim ve Barca'nın kazanması, Cska'nın kaybetmesi gerekiyor sanırım.

evet aynen öyle... biz barca ve cska kazanırsa şayet o zaman 
yanımıza barca yı alarak bir sonraki gruba düşeriz bugun itibari ile şöyle bir grup olur
Fenerbahçe
Barca
Armani
Zalgiris
olimpiacos
Malaga
Kuban
Panatinaikos 

b ve d grubunda çok şey değişecektir ama

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Obradoviç'ın Açıklamaları
« Yanıtla #488 : 13 Aralık 2013, 01:22:07 »
Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Obradovic, ilk çeyrek 30 sayı yiyerek maça kötü başladıklarını belirtip, "Savunmada iyi olduğumuz anlarda bile rakibimiz bundan faydalandı. Kazanma şansımız oldu ama rakibimiz çok savaştı, yürekli oynayarak galip geldi. Ben yine de oyuncularımdan memnunum. Biz de savaştık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi günde, kötü günde yanımızdalar." dedi.

THY Euroleague'de Top 16'yı daha önce garantilediklerini hatırlatan Obradovic, "Son maçta Nanterre'yi yenersek lider bitireceğiz. Tabii bu önemli bir şeyse... Top 16'da hangi gruba girersek girelim çok zor olacak. Çok ciddi rakiplerle karşı karşıya olacağız. Bunun için vaktimiz var" diye konuştu.

Partizan Başantrenörü Vojislav Vujosevic ise galibiyet nedeniyle çok mutlu olduklarını aktararak, "Çok önemli bir rakibe karşı kazandık. Fenerbahçe Ülker, muhteşem bir takım ve olması gereken bütün özelliklere sahip. Obradovic'in çok iyi oyuncuları var. Bu takımın Avrupa'nın en iyi sonuçlarına sahip bir koçu da var. THY Avrupa Ligi'nde her maç önemlidir ama bu maç Top 16 yolunda bizim için daha da önemliydi. Oyuncularıma yürekleri ve savaşları için teşekkür ediyorum. Müthiş bir kalite gösterdiler." dedi.

Kaynak: Ntvspor
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #489 : 13 Aralık 2013, 01:23:00 »
Bu grupta saha avantajını almak da çile :D
gerci top8 yapamayadabiliriz o derece

çok çok zor grup. Diğer gruba birsey kalmamış abi. Hepsi burda
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 01:27:02 Gönderen: Bukefalos »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Obradoviç'ın Açıklamaları
« Yanıtla #490 : 13 Aralık 2013, 01:26:09 »
Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Obradovic, ilk çeyrek 30 sayı yiyerek maça kötü başladıklarını belirtip, "Savunmada iyi olduğumuz anlarda bile rakibimiz bundan faydalandı. Kazanma şansımız oldu ama rakibimiz çok savaştı, yürekli oynayarak galip geldi. Ben yine de oyuncularımdan memnunum. Biz de savaştık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi günde, kötü günde yanımızdalar." dedi.

THY Euroleague'de Top 16'yı daha önce garantilediklerini hatırlatan Obradovic, "Son maçta Nanterre'yi yenersek lider bitireceğiz. Tabii bu önemli bir şeyse... Top 16'da hangi gruba girersek girelim çok zor olacak. Çok ciddi rakiplerle karşı karşıya olacağız. Bunun için vaktimiz var" diye konuştu.

Partizan Başantrenörü Vojislav Vujosevic ise galibiyet nedeniyle çok mutlu olduklarını aktararak, "Çok önemli bir rakibe karşı kazandık. Fenerbahçe Ülker, muhteşem bir takım ve olması gereken bütün özelliklere sahip. Obradovic'in çok iyi oyuncuları var. Bu takımın Avrupa'nın en iyi sonuçlarına sahip bir koçu da var. THY Avrupa Ligi'nde her maç önemlidir ama bu maç Top 16 yolunda bizim için daha da önemliydi. Oyuncularıma yürekleri ve savaşları için teşekkür ediyorum. Müthiş bir kalite gösterdiler." dedi.

bu röportajın içinden sadece şu cümleyi ''Son maçta Nanterre'yi yenersek lider bitireceğiz. Tabii bu önemli bir şeyse"  cımbız ile çektiğin zaman çıkan anlam ile cümlenin orjinali olan "Son maçta Nanterre'yi yenersek lider bitireceğiz. Tabii bu önemli bir şeyse... Top 16'da hangi gruba girersek girelim çok zor olacak. Çok ciddi rakiplerle karşı karşıya olacağız. Bunun için vaktimiz var" arasında dağlar kadar fark var.. ama biz her türlü entrikayı seviyoruz yahu

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #491 : 13 Aralık 2013, 01:34:33 »
Bu grupta saha avantajını almak da çile :D
gerci top8 yapamayadabiliriz o derece

çok çok zor grup. Diğer gruba birsey kalmamış abi. Hepsi burda
barca lider biz ikinci olursak ise diğer grupları bugun itibari ile yazarsak şöyle bir grup oluyor
FEnerbahçe
Nanterre
Real
Efes
Galatasaray
Bayern
Maccabi
LAboral

ne yalan söyleyim böyle olacak ise insan deplasmanda yenilginin hayırlı olacağını düşünüyor :)
ama dediğim gibi b ve d gruplarında sıralama kesin değişecek

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Obradoviç'ın Açıklamaları
« Yanıtla #492 : 13 Aralık 2013, 01:34:38 »

bu röportajın içinden sadece şu cümleyi ''Son maçta Nanterre'yi yenersek lider bitireceğiz. Tabii bu önemli bir şeyse"  cımbız ile çektiğin zaman çıkan anlam ile cümlenin orjinali olan "Son maçta Nanterre'yi yenersek lider bitireceğiz. Tabii bu önemli bir şeyse... Top 16'da hangi gruba girersek girelim çok zor olacak. Çok ciddi rakiplerle karşı karşıya olacağız. Bunun için vaktimiz var" arasında dağlar kadar fark var.. ama biz her türlü entrikayı seviyoruz yahu

Komplo teorisini seven bir milletiz :)
Maçın tekrarı Fbtv'de izlemek isteyen olursa.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #493 : 13 Aralık 2013, 01:36:43 »
Diğer gurubu görünce liderlik bana pek cazip gelmemeye başladı. :)
...

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #494 : 13 Aralık 2013, 01:38:19 »
Grupta 1. yada 2.  olduğumuzda gruplar, diğer gruplardan gelen takımlarla nasıl oluşur hiç anlamıyorum ama bizim barça yada olimpiyakos u istemediğimiz kadar bizi istemeyen takımlarda muhakkak vardır ve son hafta çok şey değişebilir diyorum.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.