Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519774 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #555 : 15 Aralık 2013, 16:58:28 »

-Pota altı bitiriciliği konusunda da sıkıntılar var. Hem Zoric'in kendisi hem de oluşan top akışından ötürü pek fazla içeriye devrilmeyi başaramadık. Bunların ilerlediğini görüyorum ama biraz daha fazlası lazım. Zaten uzunu sırtına alıp, sırtı dönük oynayacak elit bir uzunumuz yok. -Oğuz bunu ne kadar başarır, görmek lazım.- İstediğim şey de bu değil ama 4-5 oyunları biraz daha artabilir. Emir ile Zoric biraz daha iyi anlaşabilir. Gelişmemiz gereken bir nokta.

senin gibi Zoriç'i beğenen bir adamın onun hakkını yemesini kınıyorum :)
birebir mücadeledeki defansif eksiklerine tamam laf etmiyorum
ama mevzu hücum performansı ise Zoriç son derece kaliteli bir oyuncu , bu konuda hiç mütevazi olmaya gerek yok , orta mesafesi , bizim çok yapmadığımız pick%roll hücumu iyi yapması ve sırtı dönük hücum becerileri bence saygı duyulacak seviyede.
haa çok güçlü değil o konuya lafım yok ama bu fundemental ile güçlü olsa buralarda olmaz çoktan Nba kapısını aralardı..

Abi ben Zoric'e kötü demedim ya. Yanlış anlattım sanırım. Zoric'in meziyetlerini kullanamıyoruz demek istedim. İçeriye falan pek devrilmiyor mesela. Ben Zoric'e çok güveniyorum. Elindeki hücum silahlarını da beğenirim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #556 : 15 Aralık 2013, 17:03:19 »

-Pota altı bitiriciliği konusunda da sıkıntılar var. Hem Zoric'in kendisi hem de oluşan top akışından ötürü pek fazla içeriye devrilmeyi başaramadık. Bunların ilerlediğini görüyorum ama biraz daha fazlası lazım. Zaten uzunu sırtına alıp, sırtı dönük oynayacak elit bir uzunumuz yok. -Oğuz bunu ne kadar başarır, görmek lazım.- İstediğim şey de bu değil ama 4-5 oyunları biraz daha artabilir. Emir ile Zoric biraz daha iyi anlaşabilir. Gelişmemiz gereken bir nokta.

senin gibi Zoriç'i beğenen bir adamın onun hakkını yemesini kınıyorum :)
birebir mücadeledeki defansif eksiklerine tamam laf etmiyorum
ama mevzu hücum performansı ise Zoriç son derece kaliteli bir oyuncu , bu konuda hiç mütevazi olmaya gerek yok , orta mesafesi , bizim çok yapmadığımız pick%roll hücumu iyi yapması ve sırtı dönük hücum becerileri bence saygı duyulacak seviyede.
haa çok güçlü değil o konuya lafım yok ama bu fundemental ile güçlü olsa buralarda olmaz çoktan Nba kapısını aralardı..

Abi ben Zoric'e kötü demedim ya. Yanlış anlattım sanırım. Zoric'in meziyetlerini kullanamıyoruz demek istedim. İçeriye falan pek devrilmiyor mesela. Ben Zoric'e çok güveniyorum. Elindeki hücum silahlarını da beğenirim.

kalınlaştırdığım yeri kim yazdı Mehmet abi mi yazdı :) ( eto'nun babası )
Zoriç biraz dinlenmesi güçlenmesi ve mental olarak kendisini rahat bırakması lazım diye düşünüyorum.
Vallaha Eren son bi gruplara baktım da 2nci olursak vallahi daha çok sevineceğim diyebilirim.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #557 : 15 Aralık 2013, 17:05:42 »
Abi Zoric uzunu sırtına alıp potaya kadar gidecek bir adam değil bence. Ya devrilir ya da geriye çekilip şut falan atar. Öyle pivot hareketi yapıp, sırtı dönük çok iyi oynayan bir uzun olduğunu düşünmüyorum. Aslında daha çok o tür pozisyonlarda patlıyor Zoric. Yani silahları biraz daha farklı bence.

2.lik iyi gibi gözüküyor ama diğer gruplar çok değişecek gibi abi. Bir de Top16'daki sıralama çok mühim asıl. Ona hiç bulaşmak istemiyorum. Kafam yanıyor resmen.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #558 : 15 Aralık 2013, 17:10:47 »
Abi Zoric uzunu sırtına alıp potaya kadar gidecek bir adam değil bence. Ya devrilir ya da geriye çekilip şut falan atar. Öyle pivot hareketi yapıp, sırtı dönük çok iyi oynayan bir uzun olduğunu düşünmüyorum. Aslında daha çok o tür pozisyonlarda patlıyor Zoric. Yani silahları biraz daha farklı bence.

2.lik iyi gibi gözüküyor ama diğer gruplar çok değişecek gibi abi. Bir de Top16'daki sıralama çok mühim asıl. Ona hiç bulaşmak istemiyorum. Kafam yanıyor resmen.
hah tamam şimdi ne demek istediğini anladım
Marc G tarzı diyorsun uzakta bile alsa fiziği sayesinde vura vura kıra kıra :) potaya inecek uzun değil , evet değil , dediğim gibi o yeteneklerine fiziği de iyi olsa şu anda Fenerbahçe Ülker yerine Golden State Warriors'da oynuyor olurdu :) ( hakan yamana jest olsun )
mühim tabi koçum ama diğer grupta 2nci olma ihtimalimiz çok yüksek , 3ncü olarak karşıdan gelecek bir CSka ile Messina'yı hayata küstürebiliriz hemde saha avantajı ile :)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #559 : 15 Aralık 2013, 17:34:21 »

hah tamam şimdi ne demek istediğini anladım
Marc G tarzı diyorsun uzakta bile alsa fiziği sayesinde vura vura kıra kıra :) potaya inecek uzun değil , evet değil , dediğim gibi o yeteneklerine fiziği de iyi olsa şu anda Fenerbahçe Ülker yerine Golden State Warriors'da oynuyor olurdu :) ( hakan yamana jest olsun )
mühim tabi koçum ama diğer grupta 2nci olma ihtimalimiz çok yüksek , 3ncü olarak karşıdan gelecek bir CSka ile Messina'yı hayata küstürebiliriz hemde saha avantajı ile :)
Evet abi. Sert pivot hareketlerinden bahsediyorum. Oğuz Efendi de yapıyordu gençliğinde.
Diğer olasılık da Maccabi sanırım? Onları da geçeceğimizi düşünüyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #560 : 15 Aralık 2013, 21:10:03 »
Eto ;
Çok hesap kitap yapmak istemiyorum ama bir yandan sert maçlar oynarken bir yandan takım olma sancıları yaşıyoruz.
Sezon öncesi konuştuklarımiza göre çok iyi noktadayız
Bari bu takım olma süreci devam ederken bari top 16 da nispeten daha az yipratici maçlar oynayalım diyorum
Ama bir yandanda zor hedef zor yollardan geçer diyorum. :)
Hangi grup olursa olsun ben bu takımdan hem keyif alıyorum hem mutlu/umutluyum ..

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #561 : 15 Aralık 2013, 23:05:25 »
bizim top 16 grubundaki avantajımız karma ve zor bir gruptan çıkarak gelmemiz olacaktır. İki Elite EL takımı, Partizan gibi bir deplasman, atletik bir fransız takımı, seri şutör bir Kiev. Bizim şu andan itibaren ELde bir X-faktör ihtyiacımız var sadece. Yani açıkcası, Emirin, Bojanın, Bo'nun, Bjelica'nın hatta Zoric ve Vidmarından halihazırda yaptıklarından fazlasını yapmalarını hele top16da da daha da zor görüyorum. Bu X-faktör Kleiza olacaktır. Savunmada ve hücumda eski haline yaklaşırsa, Oly-Real-Barca üçlüsünden sonra en şanslı takımın biz olduğunu söyleyebilirim.

TOP16 grupları için bence ideal grup, 1. sıranın sahibinin net belli olduğu ancak uygun şartlarda bizim yenebileceğimiz bir takım olmasını tercih ederim. Bu anlamda Olympiakos daha uygun. Biz çok daha vasat bir kadro ile Oly'i İstanbulda yendik. Gerçi o maçta Sinan ERdem'de ki atmosfer çok özel ve güzeldi ama halihazırda Oly, Reale göre daha kırılgan bir takım. 8 veya 9 galibiyet alır,bu galibiyetlerden birini de evimizde A klas takımlardan birine karşı alırsak top 8e bence çıkarız.

top 8 gelince de kim öle kim kala. Bu heyecanı yaşıyoruz ya buna şükür.

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #562 : 16 Aralık 2013, 02:19:08 »
bizim top 16 grubundaki avantajımız karma ve zor bir gruptan çıkarak gelmemiz olacaktır. İki Elite EL takımı, Partizan gibi bir deplasman, atletik bir fransız takımı, seri şutör bir Kiev. Bizim şu andan itibaren ELde bir X-faktör ihtyiacımız var sadece. Yani açıkcası, Emirin, Bojanın, Bo'nun, Bjelica'nın hatta Zoric ve Vidmarından halihazırda yaptıklarından fazlasını yapmalarını hele top16da da daha da zor görüyorum. Bu X-faktör Kleiza olacaktır. Savunmada ve hücumda eski haline yaklaşırsa, Oly-Real-Barca üçlüsünden sonra en şanslı takımın biz olduğunu söyleyebilirim.

TOP16 grupları için bence ideal grup, 1. sıranın sahibinin net belli olduğu ancak uygun şartlarda bizim yenebileceğimiz bir takım olmasını tercih ederim. Bu anlamda Olympiakos daha uygun. Biz çok daha vasat bir kadro ile Oly'i İstanbulda yendik. Gerçi o maçta Sinan ERdem'de ki atmosfer çok özel ve güzeldi ama halihazırda Oly, Reale göre daha kırılgan bir takım. 8 veya 9 galibiyet alır,bu galibiyetlerden birini de evimizde A klas takımlardan birine karşı alırsak top 8e bence çıkarız.

Spahija döneminden bahsediyorsanız dışarıda yendik 14 sayı farkla olmalı içeride kaybettik.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #563 : 16 Aralık 2013, 02:31:58 »

Spahija döneminden bahsediyorsanız dışarıda yendik 14 sayı farkla olmalı içeride kaybettik.
Spahjianın ilk yılında pirede yenip içerde yenilmiştik.Okan'ın bahsettiği maç Sefolosha'nın son maçıydı ve 16 sayıyla kazanmıştık.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #564 : 16 Aralık 2013, 10:06:59 »

Spahjianın ilk yılında pirede yenip içerde yenilmiştik.Okan'ın bahsettiği maç Sefolosha'nın son maçıydı ve 16 sayıyla kazanmıştık.

tam olarak bu maçı düşünerek yazmıştım
teşekkürler
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Nanterre bugün akşam PAU ile oynayacak, 3 gün sonra bizim karşımıza çıkacak. Bugünkü maçın sonucu ve istatistikleri bize fikir verir.

Bu arada gene Efes maçı açık kanalda biz NTVSPOR SMART'da!!!!!!!!!
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2013, 11:00:38 Gönderen: Okan Y. »
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ömer Koçsan abimizden skor tahmini ile ilgili sorduğum sorunun yanıtı ;

Kazanmak mı , Kazanmamak mı ? işte bütün mesele burada... 78-63 yeneriz diyelim...

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #567 : 16 Aralık 2013, 15:15:20 »
nanterre maç yayını hangi kanalda bilgisi olan.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #568 : 16 Aralık 2013, 15:38:44 »

NTV Spor Smart
A.Y.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #569 : 16 Aralık 2013, 15:42:21 »

NTV Spor Smart

sağol anladım
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter