Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520014 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #690 : 20 Aralık 2013, 00:12:12 »
Bir takviye gelirmi top 16 önce bizden.?
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #691 : 20 Aralık 2013, 00:12:57 »
Sert deplasman ve geleneğinden ötürü pao gelmesin derim. Kuban top16 da muhtemelen patlayacak buraları oynamaları zor bence. Malaga ve laboral savunmalarından ziyade hucümları ile öne çıkan takımlar ki iş hucüm olunca bizden fazla atarak kazanacaklarını zannetmiyorum. Milano'da keza sakatlar ordusu düzeni olmayan bir takım. Efes yazık la kimin çocuğuysa durumu.

İlk 3 belli bence biz-barca ve oli sıralama nasıl olur bilemeyiz tabiki de. 3.olsak bile karşıdan muhtemelen gelecek olan cska veya maccabiye üstünlük kurabiliriz.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #692 : 20 Aralık 2013, 00:14:17 »
VAllaha Kuban pota altı bize ters gelir diye düşünüyorum ..
Pao ve Laboral ile hesabım var ben o hesabın ödenmesini istiyorum :)
takıma güveniyorum ayrıca :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aslında hemen Top16 başlığı açılsa çok güzel olur. Cem abi'yi göreve çağırıyorum :D

Ben Top8 için Olympiakos'tan kaçmamıza çok sevindim. Olympiakos şu an Real'in de bir tık üstünde şahsi görüşüm.

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=33.msg7518#new

şuradan devam edelim .. sonra bakarız olur mu kardeşim ?

Ne demek abi.

Bu arada Bo'ya nazar değmesin.. Son 4 maçta 8/12 üç sayı isabeti var. Normal sezonun tamamında da 12/23 , %52.2 ile üçlük attı..

aman dilini ısır muhteşem oynuyor.
tam gerektiği zamanlarda sayı atıyor top çalıyor savunma katkısı vs vs
muazzam bu sene

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #694 : 20 Aralık 2013, 00:17:24 »
Efes nasıl bitik durumdaysa 2 galibiyet bize yazılır fakat malaga ve gelirse laboral çok rahat barcelonaya çelme takabilirler. Takıma güvenim tamdır benimde :D
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Lider Tamamladık
« Yanıtla #695 : 20 Aralık 2013, 00:17:24 »
Lider Tamamladık

Turkish Airlines Euroleague normal sezon gruplarının son maçında deplasmanda JSF Nanterre'yı 16 sayı farkla 95-76 mağlup ettik ve grubu lider tamamladık.

Böylece 2011'den sonra 2. kez tarihimizde normal sezon gruplarını lider tamamladık. Nanterre ise 3-7 ile grubu 5. bitirdi.

Bojan Bogdanovic 20 sayı-3 ribauntla maçı tamamlarken, Luka Zoric 14 sayı-6 top kaybı-5 ribaunt, Bo McCaleb 14 sayı, Linas Kleiza 11 sayı-3 ribaunt, Nemanja Bjelica 10 sayı-5 ribaunt, Melih Mahmutoğlu 9 sayı-4 ribaunt, Emir Preldiz 6 sayı-5 asist-4 ribaunt, Gasper Vidmar 6 sayı, Kenan Sipahi 3 sayı ve Ömer Onan 2 sayı yaptı

Nanterre'de ise DeShaun Thomas 14 sayı-2 ribauntla oynarken, David Lighty 11 sayı-5 asist-4 ribaunt, Trenton Meacham 10 sayı-4 asist, Will Daniels 9 sayı ve Jekel Foster 9 sayı yaptı.

Maç İstatistikleri
(Nanterre-Fenerbahçe)

RİB: 20-29
AST: 14-14
TÇ: 6-6
TK: 13-16
FGM-A: 30-64 / 33-51
3PM-A: 7-23 / 5-14
FTM-A: 9-15 / 24-28

1. Periyot: 21-27
2. Periyot: 20-24 (41-51)
3. Periyot: 18-22 (59-73)
4. Periyot: 17-22

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Of bu grupta işimiz çok zor.Yine son 8 hayallerimiz bir başka bahara kalabilir. Armani çok iyi takım .Malaga laboral.Şans yok arkadaş bizde.

Çarpışın yılmayın buda yeter.

ne desem bilemedim ...
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2013, 00:18:46 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Of bu grupta işimiz çok zor.Yine son 8 hayallerimiz bir başka bahara kalabilir.Armani çok iyi takım.Malaga laboral.Şans yok arkadaş bizde.

Hocam VMden sonra hemen burayıda trollemeye başlamışsın hayırlı olsun ;D

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Of bu grupta işimiz çok zor.Yine son 8 hayallerimiz bir başka bahara kalabilir.Armani çok iyi takım.Malaga laboral.Şans yok arkadaş bizde.

Öncelikle diğer grubu gördünüz mü konuşuyorsunuz.İkincisi olayların hep negatif tarafını görüyorsunuz.Bu forumda Gürol Hocam,cEM abi ve Hakan Yaman gibi değerli büyüklerim varken bir şey yazmayayım diyorum zorla yazdırıyorsun.Sen gerçekten bizm rentaşımız mısın?Yoksa karşı cepheden misin?

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Of bu grupta işimiz çok zor.Yine son 8 hayallerimiz bir başka bahara kalabilir. Armani çok iyi takım .Malaga laboral.Şans yok arkadaş bizde.

ne desem bilemedim ...
Hayırlısı diyelim .
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #700 : 20 Aralık 2013, 00:22:04 »
Milano maçını iple çekiyorum. Onlardan da alınacak ciddi bir hesabımız var..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Armani gerçekten iyi takım.Yerli İtalyan oyuncularıda iyi.Geçenlerde bir sitede okudum Aradoniyi almayı planlıyorlarmış.
Arkadaşım sen rengi kırmızı olanların sitesinde yazar mısın?Diğer grubu görmedin mi konuşuyorsun.İşin gücün burada felaket tellalığı yapmak.Hadi karşı tarafa git.Sana orası yakışır.

abdullah lütfen

bırak bu arkadaş da pesimist bir bakış açısına sahip demek ki yapacak birşey yok ..
herkes olumlu düşünecek diye bir kurak yok .. sıkma canını..

herkes istediğini yazabilir saygı çerçevesinde merak etme burada kimse dalga geçmez , bu ortama yakışmaz.
trollük twitter işi forumlara uygun değil ..
sen galibiyetin tadını çıkart.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
« Yanıtla #702 : 20 Aralık 2013, 00:24:26 »
İçeride maç kaybetmeden deplasmanda alacağımız 2,3 galibiyet ile gurupatan ilk 3 içinde çıkacağımızı düşünüyorum, Takım bence artık bir denge sağladı ufak bir düşüşün ardından yeniden ayağa kalktık diyebiliriz, bizim için en önemlisi koç,  o buraları çok iyi biliyor ben şahsen en az çeyrek finale kalacağımızı düşünüyorum sonrası ise mücadele istek ve tecrübeye bakıyor..
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Armani gerçekten iyi takım.Yerli İtalyan oyuncularıda iyi.Geçenlerde bir sitede okudum Aradoniyi almayı planlıyorlarmış.
Arkadaşım sen rengi kırmızı olanların sitesinde yazar mısın?Diğer grubu görmedin mi konuşuyorsun.İşin gücün burada felaket tellalığı yapmak.Hadi karşı tarafa git.Sana orası yakışır.

abdullah lütfen

bırak bu arkadaş da pesimist bir bakış açısına sahip demek ki yapacak birşey yok ..
herkes olumlu düşünecek diye bir kurak yok .. sıkma canını..

herkes istediğini yazabilir saygı çerçevesinde merak etme burada kimse dalga geçmez , bu ortama yakışmaz.
trollük twitter işi forumlara uygun değil ..
sen galibiyetin tadını çıkart.
Abi sen varya,adamın zirve noktasısın.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
obradovic bu isi bilmiyörea sadjsaasdas tmm tmm  :-X