Çok anormal bir yenilgi değil, eleştirilerin dozunu fazla kaçırmamak gerekiyor bence. Bojan özelinde konuşursak mesela, dün formsuzdu kabul ama zor atmosferde siniyor demek biraz haksızlık gibi, Partizan maçında da bunu çok net gösterdi diye düşünüyorum. Küçük maçların büyük topçusu sıfatını çoktan terketti Bojan. Zoric'e gelirsek de şu ana kadar hayalkırıklığı olduğu bir gerçek, hala umutla bekliyoruz, ama en ufak ışık veremiyor ne yazık ki. Transfer konusunda ben takımın 2 numaraya ihtiyacı olduğunu düşünüyordum, zira Ömer tercih edilmiyor, Melih de sene başındaki durumunun çok çok uzağında, ama ne olursa olsun yine yerli meselesi önümüzü tıkayacak. Bize uzun gerekiyor kabul ediyorum ama lig için daha elzem, EL'de bir şekilde bu durumu idare edebiliyoruz. O yüzden İlkan'ın nasıl döneceği çok kritik, Oğuz bu yıl dönemeyecek deniyor, lig için İlkan çok mühim. Piyasada alınabilecek yerli uzun yok gibi, EL için de bir şekilde idare ettiğimizi varsayarsak ki Zoric de mutlaka katkı verecektir, 7.yabancı olarak 2 numara alınması daha mantıklı geliyor bana. Eğer uzun hamlesi olacaksa da nasıl olur bilmem yerli bir isim düşünülmeli.