Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252851 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemagrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)
« Yanıtla #435 : 10 Aralık 2013, 13:08:56 »
Fenerbahçe Ülker Kalan maçları ;

Fenerbahçe Ülker   0   0   Royal Halı Gaziantep Basketbol   
Fenerbahçe Ülker   0   0   Pınar Karşıyaka   
Trabzonspor            0   0   Fenerbahçe Ülker   
Fenerbahçe Ülker   0   0   Uşak Sportif   
Aykon TED Ank.    0   0   Fenerbahçe Ülker   
Fenerbahçe Ülker   0   0   Olin Edirne
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 13:09:14 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
2007-2008 sezonundan itibaren rakip sahada galip gelememe sendromunu sağolsun Tanjevic başlattı,Spajiha devam ettirdi(her ne kadar play off'ta 2 galibiyet alsa da),Ertuğrul Erdoğan'a bir şey diyemiyorum çünkü eline bombanın pimini çekip verdiler.

Buyrun Aydın Örs'ün sezonu...

2006-07 Games
Regular Season 5 wins, 9 losses
1   L,    at Aris TT Bank    66 - 58
2   L,    vs Pau-Orthez    66 - 68
3   L,    at Benetton Basket    93 - 83
4   W,    vs Zalgiris    84 - 75
5   L,    at Winterthur FC Barcelona    84 - 70
6   W,    at Eldo Napoli    78 - 83
7   L,    vs CSKA Moscow    64 - 74
8   L,    vs Aris TT Bank    80 - 86
9   L,    at Pau-Orthez    89 - 67
10   W,    vs Benetton Basket    70 - 58
11   W,    at Zalgiris    70 - 83
12   W,    vs Winterthur FC Barcelona    82 - 69
13   L,    vs Eldo Napoli    88 - 93
14   L,    at CSKA Moscow    85 - 66

Aydın Örs ile 7 deplasmanda 2 galibiyet almışız,
Pau Orthez deplasmanında 22 fark, Barcelona deplasmanında 14 fark, CSKA deplasmanında 19 fark yemişiz.
8 takım içinde 6. olsak Top 16 yapacak durumdayken 7. olmayı başararak elenmiştik Euroleague'den...

Tanjevic'in ilk sezonu normal sezonda 7 maçta 3 deplasman galibiyeti var.
Top 16'da 3 maçta 1 deplasman galibiyeti...

2. sezonunda da normal sezon ve Top 16'da toplam 7 deplasmanda 3 galibiyetimiz var...

Euroleague'de 10 senedir yaptığımız en iyi dereceyi Tanjevic döneminde yapmışız,
Ligde 2 senede 1 şampiyonluğumuz, 1 tane de dopingle çalınan şampiyonluğumuz var.
En başarılı dönemimizi tartışılmayacak şekilde Tanjevic ile yaşamışız...
Ama adamın hak etmediği her türlü küfürü yediği yetmiyor,
Bir de deplasmanda kazanamama sendromumuz onunla başlatmış oluyor...
Hayır döküldüğümüz sezon dahi Top 16 görememize rağmen 5 deplasmanda 2 galibiyet almışız...

Tanjevic kadar haksız eleştirilen bir insan daha görmedim Fenerbahçe'nin başında...

Edit: Kastettiğiniz Galatasaray deplasmanıysa kusura bakmayın. Tanjevic için haksız bir şey duyunca dayanamıyorum, savunmaya geçiyorum...

ama burada nemenija kardeşimin deplasman ile kastı derbi maçları avrupa maçları değil

Aynen, geç fark ettim onu.
Cümlenin içinde Tanjevic geçtiğini görünce gerisini idrak edemedim. :)

Galatasaray'a deplasmanda kaybediyor olmamızın baştaki coach ile çok fazla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Onlar da yatırımı arttırdı, seyircilerinin de hakkını vermek lazım, baya iyiler,
Kaliteli kadro ve seyirci birleşince kazanmak zor oluyor...
Temel neden bence rakibin kadro kalitesi...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Yerli 5 numara için geçen sezon boyunca Cemal Nalga'yı alalım dedim, az dalga geçmedi millet. :)
Euroleague'de kadroda olmazdı ama ligde Vidmar veya Zoric kadro dışıyken 10 dakika oynatırdık hiç değilse...
Sanırım Oğuz'a güvenildi ama onun da stres kırığı planları bozdu...
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 13:29:59 Gönderen: iskoch »

cemagrak

• Ziyaretçi
@ iskoch ;
ben tahmin ettim senin yazacağını zaten :)
tanjeviç'i seven nadir dostlarımdan bir tanesisin :)

neyse Tanjeviç;'e sağlık sıhhat dileyelim

bence bize yakışmayacak kadar çok 2 ve 3 sayılık kaçırdık , 2nci periyot ve 3ncü periyot başında maç bize doğru gelme anları çok geldi ama bir çok fırsat tepki , galatasaray çok iyi 3 lük atmadı , hücum ribauntlarında filan da ezilmedik rakamlar aynı ( 8)
emir ,Melih Bojan 2 ve 3 numaralardan neredeyse katkı almadığımız bir maçı almak çok zordu ,
Bo Bjelica ve Kleiza ile birşeyler yapabildik sadece.

oğuz ve İlkan lig için önemli hale geldi , oğuz bu sene dönmeyecek belli ama İlkan'a ihtiyac var.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Savunmamız eleştirliyor fakat sadece 72 sayı yedik.Melih ve Bojan'dan katkı alabilseydik kazanabilirdik,tamam ribaundlarda ezildik ama rakibin uzunları kaç sayı buldu,serbest atışlar hariç.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Arkadaşlar Ömer Onan'ın küçük bir sakatlığı söz konusuymuş. Ntvspor' da İhsan Bayülken söyledi. Pota altında zayıf kalıyoruz haklısınız ama bu takım daha yeni ve koç Obradovıc olmasa beklentimiz bu kadar büyük olmazdı. Takım oyuncularımız tek tek çok değerli iyi oyuncular ama bu takımın daha zamanı ihtiyacı var sürekli bir maç temposu içindeyiz bundan dolayı antreman olarak bir arada çalıştıkları süre az.
Uzun konusunda Zaza Enden, Cenk Renda gibi yüreğini koyan oyuncu olsa çok şey katar, tabi Mirsad olsa seviye atlatır o ayrı.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #441 : 10 Aralık 2013, 16:27:29 »

abi sence ligde euroleague göre skor anlamında demiyorum performans anlamında iyi gitmemesinin sebebi sence ne olabilir ??
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #442 : 10 Aralık 2013, 16:42:53 »

abi sence ligde euroleague göre skor anlamında demiyorum performans anlamında iyi gitmemesinin sebebi sence ne olabilir ??

vallaha yabancı sınırı ciddi anlamda bizi etkiliyor , Vidmar & Zoric birbirinden farklı oyuncular. ikisini birden kullandığın zaman daha iyi oluyor.
belki konsantrasyon kaybı olaiblir veya hemen Euroleagu maçları sonrasına denk gelen maçlarda oynadık ( bahane değil yanlış anlama )
şu çok ilginç , Emir Bojan mesela Rusya deplasmanında çok iyi savunma yaptılar ama dün emir her pozisiyonda bire birde geçildi.
zamanla daha iyi olacağız o konuda şüphem yok ama sezona o kadar beklenti üzeri girip çıtayı yükselttik ki kaybetmeye tahammülümüz yok taraftar olarak ..
sezon başı konuşulanları hiçbirimiz unutmadı ama dediğim gibi muhteşem bir sezon girişi oldu
hayırlısı diyelim obradoviç'e güveniyorum sonuna kadar.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Çok anormal bir yenilgi değil, eleştirilerin dozunu fazla kaçırmamak gerekiyor bence. Bojan özelinde konuşursak mesela, dün formsuzdu kabul ama zor atmosferde siniyor demek biraz haksızlık gibi, Partizan maçında da bunu çok net gösterdi diye düşünüyorum. Küçük maçların büyük topçusu sıfatını çoktan terketti Bojan. Zoric'e gelirsek de şu ana kadar hayalkırıklığı olduğu bir gerçek, hala umutla bekliyoruz, ama en ufak ışık veremiyor ne yazık ki. Transfer konusunda ben takımın 2 numaraya ihtiyacı olduğunu düşünüyordum, zira Ömer tercih edilmiyor, Melih de sene başındaki durumunun çok çok uzağında, ama ne olursa olsun yine yerli meselesi önümüzü tıkayacak. Bize uzun gerekiyor kabul ediyorum ama lig için daha elzem, EL'de bir şekilde bu durumu idare edebiliyoruz. O yüzden İlkan'ın nasıl döneceği çok kritik, Oğuz bu yıl dönemeyecek deniyor, lig için İlkan çok mühim. Piyasada alınabilecek yerli uzun yok gibi, EL için de bir şekilde idare ettiğimizi varsayarsak ki Zoric de mutlaka katkı verecektir, 7.yabancı olarak 2 numara alınması daha mantıklı geliyor bana. Eğer uzun hamlesi olacaksa da nasıl olur bilmem yerli bir isim düşünülmeli.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #444 : 10 Aralık 2013, 16:55:43 »

vallaha yabancı sınırı ciddi anlamda bizi etkiliyor , Vidmar & Zoric birbirinden farklı oyuncular. ikisini birden kullandığın zaman daha iyi oluyor.
belki konsantrasyon kaybı olaiblir veya hemen Euroleagu maçları sonrasına denk gelen maçlarda oynadık ( bahane değil yanlış anlama )
şu çok ilginç , Emir Bojan mesela Rusya deplasmanında çok iyi savunma yaptılar ama dün emir her pozisiyonda bire birde geçildi.
zamanla daha iyi olacağız o konuda şüphem yok ama sezona o kadar beklenti üzeri girip çıtayı yükselttik ki kaybetmeye tahammülümüz yok taraftar olarak ..
sezon başı konuşulanları hiçbirimiz unutmadı ama dediğim gibi muhteşem bir sezon girişi oldu
hayırlısı diyelim obradoviç'e güveniyorum sonuna kadar.

güven konusunda bende sonuna güveniyorum da bence koç normal sezonada konsantrasyonunu euroleague vermiş durumda play off ları bekliyo gibi sanki sezon başında haklı olarak hedefi avrupa şampiyonluğu olarak hem taraftar hem yönetim bence ligde play off larda asıl konsantarsyonunu verecek.
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 16:57:44 Gönderen: fb_balkay »
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #445 : 10 Aralık 2013, 17:01:38 »
Lig beklenenden daha çetin, Tofaş yenilgisi biraz sürpriz oldu ama onun dışında aldığımız yenilgiler kabul edilemez değil. GS'nin özelinde tabii ki kafamızı duvarlara vuruyoruz, gergin denen mal herifi konuşturduk vs, ama Playofflara gelindiğinde çok farklı olacaktır bu takım. Motivasyon konusunda çektiğimiz sıkıntıların o zamana kadar tamamen çözüleceğini sanıyorum. EL'de 8/7 yapmış bir takım var, ki bun takımın içinde geçen sezonki enkazdan gelen oyuncular da var, o yüzden aşırı özgüven, ya da ligi ciddiye almama gibi durumlar yaşanabilir şimdilik. Son maçı çok da büyütmeden devam etmek gerek.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #446 : 10 Aralık 2013, 17:08:21 »
Lig beklenenden daha çetin, Tofaş yenilgisi biraz sürpriz oldu ama onun dışında aldığımız yenilgiler kabul edilemez değil. GS'nin özelinde tabii ki kafamızı duvarlara vuruyoruz, gergin denen mal herifi konuşturduk vs, ama Playofflara gelindiğinde çok farklı olacaktır bu takım. Motivasyon konusunda çektiğimiz sıkıntıların o zamana kadar tamamen çözüleceğini sanıyorum. EL'de 8/7 yapmış bir takım var, ki bun takımın içinde geçen sezonki enkazdan gelen oyuncular da var, o yüzden aşırı özgüven, ya da ligi ciddiye almama gibi durumlar yaşanabilir şimdilik. Son maçı çok da büyütmeden devam etmek gerek.

yemin ederim yenilgi koymuyo sadece gergin laf verdiğimiz için acayip canım sıkılıyo bi dahaki maçta taa ebesinde inş euroleague de aynı gruba düşeriz
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #447 : 10 Aralık 2013, 17:09:16 »

yemin ederim yenilgi koymuyo sadece gergin laf verdiğimiz için acayip canım sıkılıyo bi dahaki maçta taa ebesinde inş euroleague de aynı gruba düşeriz

ahaha ulan barış ne adamsın :)
arda çok güzel izah etmişsin seninle aynı düşüncedeyim...

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #448 : 10 Aralık 2013, 17:11:40 »

abi deli oldum ya  bide utanmadan FBÜ ezdik demedimi vallaha çıldırmamak elde değil  euroleague aynı gruba düşme ihtimali varmı abi
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 17:14:03 Gönderen: cemagrak »
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #449 : 10 Aralık 2013, 17:14:25 »

abi deli oldum ya  bide utanmadan FBÜ ezdik demedimi vallaha çıldırmamak elde değil  euroleague aynı gruba düşme ihtimali varmı abi

var :) da sen bi rahatla yavrum biraz  ;) ;)