Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252853 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)
« Yanıtla #450 : 10 Aralık 2013, 17:17:56 »
Lig beklenenden daha çetin, Tofaş yenilgisi biraz sürpriz oldu ama onun dışında aldığımız yenilgiler kabul edilemez değil. GS'nin özelinde tabii ki kafamızı duvarlara vuruyoruz, gergin denen mal herifi konuşturduk vs, ama Playofflara gelindiğinde çok farklı olacaktır bu takım. Motivasyon konusunda çektiğimiz sıkıntıların o zamana kadar tamamen çözüleceğini sanıyorum. EL'de 8/7 yapmış bir takım var, ki bun takımın içinde geçen sezonki enkazdan gelen oyuncular da var, o yüzden aşırı özgüven, ya da ligi ciddiye almama gibi durumlar yaşanabilir şimdilik. Son maçı çok da büyütmeden devam etmek gerek.

yemin ederim yenilgi koymuyo sadece gergin laf verdiğimiz için acayip canım sıkılıyo bi dahaki maçta taa ebesinde inş euroleague de aynı gruba düşeriz

ahaha ulan barış ne adamsın :)
arda çok güzel izah etmişsin seninle aynı düşüncedeyim...

abi deli oldum ya  bide utanmadan FBÜ ezdik demedimi vallaha çıldırmamak elde değil  euroleague aynı gruba düşme ihtimali varmı abi

var :) da sen bi rahatla yavrum biraz  ;) ;)

inşallah abi futboldaki derbilerde bile bu kadar gerilmedim ??
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #451 : 10 Aralık 2013, 17:44:54 »
Lig beklenenden daha çetin, Tofaş yenilgisi biraz sürpriz oldu ama onun dışında aldığımız yenilgiler kabul edilemez değil. GS'nin özelinde tabii ki kafamızı duvarlara vuruyoruz, gergin denen mal herifi konuşturduk vs, ama Playofflara gelindiğinde çok farklı olacaktır bu takım. Motivasyon konusunda çektiğimiz sıkıntıların o zamana kadar tamamen çözüleceğini sanıyorum. EL'de 8/7 yapmış bir takım var, ki bun takımın içinde geçen sezonki enkazdan gelen oyuncular da var, o yüzden aşırı özgüven, ya da ligi ciddiye almama gibi durumlar yaşanabilir şimdilik. Son maçı çok da büyütmeden devam etmek gerek.

yemin ederim yenilgi koymuyo sadece gergin laf verdiğimiz için acayip canım sıkılıyo bi dahaki maçta taa ebesinde inş euroleague de aynı gruba düşeriz

ahaha ulan barış ne adamsın :)
arda çok güzel izah etmişsin seninle aynı düşüncedeyim...

eyvallah abi :) Partizan'ı yeneriz, keyfimiz yerine gelir perşembe günü.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
maç kaybedilir, yıllardır kaybediyoruz da zaten.

ama beni bu maç özelinde en çok üzen, maçı kazanacağımızı hiçbir an hissetmedim.

oyuncularımız da hissetmedi, rakibe de hissettiremediler.

fark 3'e, 4'e indiğinde de böyleydi.

zaten bizim takım o inancı rakibe hissettirse, ender o garip penetreleri ve üçlükleri atamazdı, rakip de biraz baskı hisseder ve hata yapardı ama olmadı.

aslında olmaması çok da kötü değil, bu dönemleri sürekli kazanarak geçmek tabi ki güzel ama arada takımın ve koçun işin ciddiyetine varması lazım.

tabiri caizse o tokadı yemek lazım ki herkes kendine gelsin.

Banvit Tofaş vs hikaye, bizim için aslolan bu maçtı ve hedef bir maçı kaybettirmek obradoviç'e de Türkiye liginin ne olduğu hakkında daha gerçekçi bir fikir vermiştir.

ciddiyetinden hiç şüphem yok lakin, gerçeklerle ne kadar erken yüzleşirsek o kadar iyi.

sakatlık vs gibi olağanüstü bir şeyler olmazsa benim şampiyonluktan yana en ufak bir endişem yok.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #453 : 10 Aralık 2013, 23:28:58 »
Bu takım Koçuyla ve çoğu yabancısıyla yeni kuruldu tabiykide eksikleri var bunu koçta görüyor ama TBL de normal lig maçını sanki Euroleague de final kaybetmişcesine üzülmek ve kafaya takmak futbol seyircisi ve fanatizimden başka birşey değildir.. Bu takım bu tür atmosferlerde nerde hatalar yapıyor kurşunu nerden yiyiyor hangi oyuncular bu atmosferlerde daha mental olarak ayakta kalabiliyor bunları koçun görebilmesi için var .. Play Off larda ligin başladığını normal sezonu lider bitirdiğinde kupa verilmediğini birilerinin anlatması lazım.
Basketbol seyircisinden çok Obradovic faktöründen ötürü '' bişeyler var lan bu şubede herkez adamı konuşuyor hadi bizde bakak la'' kafası ile maçları izleyen kişiler 1 mağlubiyet de direk ''hüloooooooooogggg'' diye atıp tutuyorlar biraz sakin arkadaşlar bu maçlar eksikleri ve oyuncuları tanıması için koç için bulunmaz fırsat..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Şu maçın bize tek eksisi Ergin Ataman'ın lig şampiyonluğunun en büyük favorisi biziz demesi,başka bir şey değil.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #455 : 11 Aralık 2013, 12:28:04 »
Beko Basketbol Liginin kaderini değiştirecek haber : http://www.sabah.com.tr/Spor/Basketbol/2013/12/11/obradovic-cok-abartildi
Ergin Ataman  :  "Avrupa'nın en kariyerli antrenörü ama ilah haline getirmenin de anlamı yok" 

YORUMSUZ ...

• Üye
« Yanıtla #456 : 11 Aralık 2013, 12:30:58 »
Beko Basketbol Liginin kaderini değiştirecek haber : http://www.sabah.com.tr/Spor/Basketbol/2013/12/11/obradovic-cok-abartildi
Ergin Ataman  :  "Avrupa'nın en kariyerli antrenörü ama ilah haline getirmenin de anlamı yok" 

YORUMSUZ ...

Bu maçı bu yüzden kaybetmek istemiyordum,ayrıca kupa finalinde nasıl iyi oynamışlar bizden,doğrusu merak ettim.Ergin Ataman son 2 şampiyonluğunda kesn konuşmuyordu,hep temkinliydi,böyle atıp tutması onun paniklediğini gösterir.TOP16'da iyice tempoları düşsün o zaman görürüz.

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #457 : 11 Aralık 2013, 12:31:05 »

YORUMSUZ ...

son gülen iyi güler değerli Eren kardeşim  8) 8)

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #458 : 11 Aralık 2013, 13:09:03 »

YORUMSUZ ...
Hahaha Ergin ilgisizlik yüzünden trip atan hatunlar gibi bi açıklama yapmış.Bitmedi benim saltanatım ben de burdayım hey diyo resmen :)

İçinde nasıl bi' obradovic kompleksi varmış bu adamın ya.Geldiği günden beri obradovic hakkında abuk subuk açıklama yapmadığı hafta yok nerdeyse."o kadar bütçeyle pana'yı ben de şampiyon  yapardım"gibi bi röportaj ne zaman verecek merak ediyorum doğrusu.

Şampiyonluk için tek şansları ligi bizim üstümüzde bitirmek Ksk,Bjk,Banvit,Tofaş gibi deplasmanlara daha gitmediler Ülker Arena'da bize karşı oynayacakları maça şimdiden mağlubiyet yazmıştır zaten  Ergin.Ha tabi kimyasala güveniyosa bilemiyeceğim.

Valla Obradovic benim rakibim olsa böyle açıklamalardan olabildiğnce uzak dururum kendi ayağına sıkıyo haberi yok...
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Şu maçın bize tek eksisi Ergin Ataman'ın lig şampiyonluğunun en büyük favorisi biziz demesi,başka bir şey değil.

Galatasaray'lı megolamanlığı iye bişey var.

Bırakın kendilerini en üstte görmeye devam etsinler.
Playoff'ta alırız havalarını.
...

• Üye

Galatasaray'lı megolamanlığı iye bişey var.

Bırakın kendilerini en üstte görmeye devam etsinler.
Playoff'ta alırız havalarını.
Benim lig şampiyonluğundan şüphem yok,onları öyle bir yıkım bekliyor ki,haberleri yok.

• Üye
« Yanıtla #461 : 11 Aralık 2013, 16:19:30 »
Facebook'ta Fenerbahçe Ülker sayfasında Ahmet Özokur'un Oğuz ve İlkan'ın antremanlara başladığını ve kuvvetlendikten sonra doktor raporuyla parkelere döneceği yazıyordu.Doğruluk payı var mı?

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #462 : 11 Aralık 2013, 16:36:36 »
Facebook'ta Fenerbahçe Ülker sayfasında Ahmet Özokur'un Oğuz ve İlkan'ın antremanlara başladığını ve kuvvetlendikten sonra doktor raporuyla parkelere döneceği yazıyordu.Doğruluk payı var mı?

Oğuz Mart ayında dönecek ve tekrar kontrol edilecek, diye açıklama yaptı kulüp doktoru. İlkan ise Ocak ayı başında dönebilir deniyor.
Ben Oğuz'un dönse de bu sene çok katkı vereceğini düşünmüyorum.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

• Üye
« Yanıtla #463 : 11 Aralık 2013, 17:11:55 »

Oğuz Mart ayında dönecek ve tekrar kontrol edilecek, diye açıklama yaptı kulüp doktoru. İlkan ise Ocak ayı başında dönebilir deniyor.
Ben Oğuz'un dönse de bu sene çok katkı vereceğini düşünmüyorum.
Oğuz'dan pek verim alamayacağımızı düşünsemde eğer TOP16'da gruptan çıkmayı erkenden garantilersek son maçlarda dakika alarak ligde play off öncesi kendisine gelebilir.Önemli olan İlkan'ın gelmesi,İlkan 5 numara oynar bu sezon atletik özellikleriye zorlanmaz,ribaund konusunda sıkıntı olmaz,şutu da iyi sayılır.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #464 : 11 Aralık 2013, 20:55:18 »
Oğuzun sakatlığı normal de 1 ay önceden dönecek şekildeydi ama ciddi anlamda beklenmedik derecede uzadı .. antremanlara başlamış olması güzel haber ilkan'dan daha hazır döner oğuz.. ilkan iki dizinden de ameliyat oldu bunun bilincinde beklentiler oluşturun onun üstünde Kleiza geçen yıl oldu bu tarz ameliyat hala kendine gelemedi tam olarak..