- Öncelikle TFF'nu kınıyorum: Sizin yüzünüzden Quanitra sakatlandı, senin ülkenden 3 takım Avrupa'nın ilk sekizine kalmış sen neyin peşindesin? Bu kızlar yarın akşam saat farkının 4 olduğu bir yere gidecekler, pazartesi günü maça çıkacaklar ama sen bu akşam hala maç oynatıyorsun. Bunlar rakip takımları ne zaman çalışacaklar, ne zaman antreman yapacaklar, bu ne gaflet?
21.30 itibariyle sitesine baktım TFF'nun sitesine, istatistikler ortada yok?
Ana sayfaya da kimlerin tur attığına dair şekil yapmayı unutmamışlar, daha da dellendim bu sefer: F8'e gidecek takımlar maçlarını tamamlamış ama gitmeyecek olan iki takım İst.Üniv. ve Botaş daha birinci maçlarını oynamışlar.
Başka sözüm yok hakim bey.
- Maça gelince, Takımımızın rölantide başlamasını, oynamasını tamamen makul karşılıyorum. Q'nun sakatlığı koç dahil herkesin tedbirli olmasına yol açtı.
Nitekim Angel'ın Mc Bride'a yaptığı bir blok sonrası düşmekten son anda kurtulmasından sonra oyundan hemen alınması, bizim yorumcu koçun söylediğinin aksine Angel'ın verimsizliğinden değil, hırsı nedeniyle yeni bir sakatlanma tehlikesini F8 öncesi Inıquez'in göze alamamasından dolayı idi.
- 3.setten itibaren Cappy ağırlığını koydu, defansı da sertleştirince iş bitti.
- İlk devre ekranın tam karşısında, her hücumumuzda oturduğu yerden kalkıp yasak olmasına rağmen merdivenlere geçip ciyak ciyak bağıran o taraftara da kapak oldu ki, ekran başında ben irrite oldum ve bizim kızlara helal olsun dedim.
Hatta bir ara Cappy abla da tam oraya bakarken arkadaşları yetişip engelledi.
İkinci devre yer değiştirir dedim ama aynı yerinde kaldı. Çünkü ondan başka çılgın yoktu sanırım

- Son olarak FBTV'nin Koç yorumcusu, lütfen maç oynanırken yorumunuz oyunun başlamasıyla sınırlı kalsın, o noktada lafı artık maçı anlatan Ömer Koçsan'a bırakınız.