Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)
« Yanıtla #60 : 03 Nisan 2014, 19:30:33 »
Takımımız yarı finalde Mersin'i eleyen Kayseri Kaski ile oynayacak.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Yarı Finaldeyiz, Rakip Kaski
« Yanıtla #61 : 03 Nisan 2014, 19:37:58 »
Yarı Finaldeyiz, Rakip Kaski

Beşiktaş'ı deplasmanda 70-51 mağlup eden Kadın Basketbol takımımız Türkiye Liginde yarı finale yükseldi.

Takımımız serideki ilk maçı evimizde 71-56 kazanmıştı.

Fenerbahçe'de Cappie Pondexter 19 sayı-6 asistle oynarken, Angel McCouhgtry 10 sayı-8 ribaunt, Nevin Nevlin 11 sayı-4 ribaunt-3 asist, Isabelle Yacoubou 10 sayı-2 ribaunt, Anastasiya Verameyenka 7 sayı-9 ribaunt-5 asist, Birsel Vardarlı 8 sayı-4 asist-3 ribaunt ve Esmeral Tunçluer 5 sayı-4 ribaunt-3 asist yaptı.

Beşiktaş'ta Gülşah Akkaya 13 sayı-9 ribaunt yaparken, Iva Perovanovic 11 sayı-7 ribaunt, Petra Kulichova 12 sayı-6 ribaunt, Begüm Dalgalar 6 sayı-7 ribaunt ve Ann Mc Bride 4 sayı-4 ribaunt-5 asist yaptı.

1. Periyot: 14-18
2. Periyot: 14-16
3. Periyot: 16-20
4. Periyot: 07-16

Parkede Fener-Utkan
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
- Öncelikle TFF'nu kınıyorum: Sizin yüzünüzden Quanitra sakatlandı, senin ülkenden 3 takım Avrupa'nın ilk sekizine kalmış sen neyin peşindesin? Bu kızlar yarın akşam saat farkının 4 olduğu bir yere gidecekler, pazartesi günü maça çıkacaklar ama sen bu akşam hala maç oynatıyorsun. Bunlar rakip takımları ne zaman çalışacaklar, ne zaman antreman yapacaklar, bu ne gaflet?
21.30 itibariyle sitesine baktım TFF'nun sitesine, istatistikler ortada yok?
Ana sayfaya da kimlerin tur attığına dair şekil yapmayı unutmamışlar, daha da dellendim bu sefer: F8'e gidecek takımlar maçlarını tamamlamış ama gitmeyecek olan iki takım İst.Üniv. ve Botaş daha birinci maçlarını oynamışlar.
Başka sözüm yok hakim bey.

- Maça gelince, Takımımızın rölantide başlamasını, oynamasını tamamen makul karşılıyorum. Q'nun sakatlığı koç dahil herkesin tedbirli olmasına yol açtı.
Nitekim  Angel'ın Mc Bride'a yaptığı bir blok sonrası düşmekten son anda kurtulmasından sonra oyundan hemen alınması, bizim yorumcu koçun söylediğinin aksine Angel'ın verimsizliğinden değil, hırsı nedeniyle yeni bir sakatlanma tehlikesini F8 öncesi Inıquez'in göze alamamasından dolayı idi.

- 3.setten itibaren Cappy ağırlığını koydu, defansı da sertleştirince iş bitti.

- İlk devre ekranın tam karşısında, her hücumumuzda oturduğu yerden kalkıp yasak olmasına rağmen merdivenlere geçip ciyak ciyak bağıran o taraftara da kapak oldu ki, ekran başında ben irrite oldum ve bizim kızlara helal olsun dedim.
Hatta bir ara Cappy abla da tam oraya bakarken arkadaşları yetişip engelledi.
İkinci devre yer değiştirir dedim ama aynı yerinde kaldı. Çünkü ondan başka çılgın yoktu sanırım :)

- Son olarak FBTV'nin Koç yorumcusu,  lütfen maç oynanırken yorumunuz oyunun başlamasıyla sınırlı kalsın, o noktada lafı artık maçı anlatan Ömer Koçsan'a bırakınız.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Biz Avrupanın en iyi 2. kadrosuna sahip ama bu kadronun hakkını veremediği bir takımız.

Bunu F8 de izlediğimizde anlayacağız.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçın tekrarı bugün 11.30 da FBTV de olacakmış.
FENERBAHÇE

gurol1967

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)
« Yanıtla #65 : 06 Nisan 2014, 01:24:43 »
- Öncelikle TFF'nu kınıyorum: Sizin yüzünüzden Quanitra sakatlandı, senin ülkenden 3 takım Avrupa'nın ilk sekizine kalmış sen neyin peşindesin? Bu kızlar yarın akşam saat farkının 4 olduğu bir yere gidecekler, pazartesi günü maça çıkacaklar ama sen bu akşam hala maç oynatıyorsun. Bunlar rakip takımları ne zaman çalışacaklar, ne zaman antreman yapacaklar, bu ne gaflet?
21.30 itibariyle sitesine baktım TFF'nun sitesine, istatistikler ortada yok?
Ana sayfaya da kimlerin tur attığına dair şekil yapmayı unutmamışlar, daha da dellendim bu sefer: F8'e gidecek takımlar maçlarını tamamlamış ama gitmeyecek olan iki takım İst.Üniv. ve Botaş daha birinci maçlarını oynamışlar.
Başka sözüm yok hakim bey.

- Maça gelince, Takımımızın rölantide başlamasını, oynamasını tamamen makul karşılıyorum. Q'nun sakatlığı koç dahil herkesin tedbirli olmasına yol açtı.
Nitekim  Angel'ın Mc Bride'a yaptığı bir blok sonrası düşmekten son anda kurtulmasından sonra oyundan hemen alınması, bizim yorumcu koçun söylediğinin aksine Angel'ın verimsizliğinden değil, hırsı nedeniyle yeni bir sakatlanma tehlikesini F8 öncesi Inıquez'in göze alamamasından dolayı idi.

- 3.setten itibaren Cappy ağırlığını koydu, defansı da sertleştirince iş bitti.

- İlk devre ekranın tam karşısında, her hücumumuzda oturduğu yerden kalkıp yasak olmasına rağmen merdivenlere geçip ciyak ciyak bağıran o taraftara da kapak oldu ki, ekran başında ben irrite oldum ve bizim kızlara helal olsun dedim.
Hatta bir ara Cappy abla da tam oraya bakarken arkadaşları yetişip engelledi.
İkinci devre yer değiştirir dedim ama aynı yerinde kaldı. Çünkü ondan başka çılgın yoktu sanırım :)

- Son olarak FBTV'nin Koç yorumcusu,  lütfen maç oynanırken yorumunuz oyunun başlamasıyla sınırlı kalsın, o noktada lafı artık maçı anlatan Ömer Koçsan'a bırakınız.

Tarik Abi yorumlarin icin cok tesekkurler.
Yalniz evet cok konusuyor belki ama O yorumcu 1987-2000 yillari arasinda Koclugumuzu yapan ve 1998-99 sezonunda  ilk Sampiyonlugumuzda takimin basinda olan Goksel Zeren dir.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2014, 01:25:10 Gönderen: gurol1967 »

• Üye
  • Andrew Goudelock
Utanarak açıyorum..

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Utanacak olanlar belli sayın Yöneticim tabi utanmayı becerebiliyorsa..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
sen niye utanıyorsun utkan. bizler taraftar olarak en son utanılacak tarafız.

• Üye
  • Andrew Goudelock
takımdan utanıyorum..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
takımdan utanıyorum..
tamam şimdi oldu kardeşim ...

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Didem akın ve Nedim karakaş dünyaya gelmemiş olsa en az 10 tane fazla kupamız vardı basketbol şubesinde. Umarım Kaski'yi geçip malum takımın malum oyuncularına gönül rahatlığıyla içimizi boşaltabiliriz. Özellikle formasını satan arkadaşa.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
ciddi soyluytorum elenenlim Once eurocupa gidelim alalım o kupayı sonra eurloeague a bakarız.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
kabus gibi pazar gününden sonra herkes hayatta değil mi genel sayım yapalım

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Takım isterse bundan sonra Kaski ve Galatasaray'a maç vermeden şampiyon olsun, ele geçen tarihi fırsatı, ilk çeyrekte 20 sayı fark yeme başarısı göstererek kaybettiği gerçeğini değiştirmeyecek(takımın bana yaşattığı hayal kırıklığından dolayı maç konusuna bile bakamıyorum).
...