Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66946 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)
« Yanıtla #90 : 15 Nisan 2014, 00:11:20 »
Perşembe günü Kaski maçı çok kritik.Lütfen takıma sırtımızı dönmeyelim, desteği esirgemeyelim. Biz inanırsak kızlar bu yıl da şampiyon olacaktır!
  Yanlış anlamazsanız ; Ne açıdan kritik ?

Bu takım Avrupa Şampiyonu olsun diye kurulmadı mı ? Olamadılar rüya bitti!! Eka eleseydi ki geçen sene eledi sen gene en başarılı takımdın avrupada derdik ki çalışıcaz daha iyisini yapıcaz  ama pazar günü biz Gs eline verdik kupayı ve ünvanı çok basit ve net! İlk kim aldı kardeşim kupayı Türk takımı olarak cevap ortada. Ben şahsen bir daha bakmıcam bu takımın yüzüne he 5 sene arka arkaya alırlar avrupa ligini deriz helal olsun yoksa Türk ligiymiş falan bana çok boş geliyor...  Lütfen bütün abilerimden ve kardeşlerimden ricam  bir olalım bir duruş sergileyelim  atılan kazık öyle yenilir yutulur değil saygılar sunuyor sizi bir kere daha düşünmeye davet ediyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : 15 Nisan 2014, 00:27:04 »
Uğur u çok iyi tanırım 10 numara 5 yıldız bir adamdır.
Twitter'da karınca ezmez nick ile yazıyo cidden karınca ezmeyecek kadar naif bir dost.
Butun branşlarda maçlara gider beraber de bayagi mac izledik. .
Değerli gozkus uğur u neye davet ediyorsun cidden anlamadım.... 8)

Çevrimdışı gozkus

• Üye
« Yanıtla #92 : 15 Nisan 2014, 00:38:28 »
Uğur u çok iyi tanırım 10 numara 5 yıldız bir adamdır.
Twitter'da karınca ezmez nick ile yazıyo cidden karınca ezmeyecek kadar naif bir dost.
Butun branşlarda maçlara gider beraber de bayagi mac izledik. .
Değerli gozkus uğur u neye davet ediyorsun cidden anlamadım.... 8)
Cem abi bence anladın salona gitmesin demek istedim hiç birimiz gitmeyelim bence alkışlamaya değmez bu kızları. Alkışladık yıllarca salona gidip zaten ama onların bize verdiği karşılığıda görmüş olduk pazar günü itibariyle. Yoksa ben gitmem başkası tabiki gider en doğal hakkı dediğine göre gidiyormuşta :) sözün özü sadece bir bütün olarak davranalım diyorum ve gitmeyelim salona.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 15 Nisan 2014, 00:47:42 »
Karınca incitmeyen adam kızlara sırtını hayatta dönmez.
Mevzu şu bende dönmem maçlara gitmem ama izlerim ve tabiki şampiyon olmak isterim ama dediğin gibi kıymeti kalmadı ne yazikki :( :(

Çevrimdışı gozkus

• Üye
« Yanıtla #94 : 15 Nisan 2014, 00:58:17 »
Karınca incitmeyen adam kızlara sırtını hayatta dönmez.
Mevzu şu bende dönmem maçlara gitmem ama izlerim ve tabiki şampiyon olmak isterim ama dediğin gibi kıymeti kalmadı ne yazikki :( :(
Ben tabi sizleri birebir tanımadığım için maçlara geliyorum ama kim kimdir bilmem :) ben gene ısrarcıyım özellikle karınca incitmeyen adam gitmesin maçlara o gitmesin ki kızlar hatalarının ne kadar büyük olduğunu anlasın. Bende izlicem abi izlemede sıkıntı yok ama şu ara bir şeylerin değişmesi için bence bizim mesaj vermemiz lazım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #95 : 15 Nisan 2014, 01:01:25 »
Herkesin sevdasi o renkler yoksa kızlar kimsenin umurunda değil.
Ben bayan baskete gitmem sevmiyorum çünkü fazla...

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #96 : 15 Nisan 2014, 09:22:12 »
Ben tabi sizleri birebir tanımadığım için maçlara geliyorum ama kim kimdir bilmem :) ben gene ısrarcıyım özellikle karınca incitmeyen adam gitmesin maçlara o gitmesin ki kızlar hatalarının ne kadar büyük olduğunu anlasın. Bende izlicem abi izlemede sıkıntı yok ama şu ara bir şeylerin değişmesi için bence bizim mesaj vermemiz lazım.

Tam tersini düşünüyorum. Esas olan gidip o salonda tepkimizi - küfürsüz ama gereken mesajı verecek şekilde - göstermek. Yoksa Cem'in dediği gibi renklerin peşindeyiz. Ne Birsel, ne Cappie zerre umurumda değil.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
senelerdir o hocayı beğenmedim diyeceksiniz; gönderecekler. ben şuraya gidiyorum diyerek pazarlık masasına oturacaksınız; tamam kızım diyecekler. her transfer dönemi kapıyı 400 den açacaksınız. kapris tavan yapacak.

senelerdir camiada el üstünde tutulacaksınız. bunca derdi arasında başkan çıkıp gelecek. 15 senedir üstünüze titreyen adam; sırf siz kendinizi yalnız hissetmeyin diye 4 defa yanınıza gidip gelecek. yanlış anlamayın yani. Rusya musya değil. bildiğin Çin Kazakistan sınırı. ilk gün cenaze töreni olmasa belki 10 gün orada kalacak. ona edilen küfürleri orada duyacaksınız ona rağmen mücadele etmeyeceksiniz.

yenildiğiniz takım geçen sene aynı deplasmandan dönemeyecek. basına rezil olmamak durumu saklamaya çalışacak. başkanları bırak oraya gelmeyi yönetici göndermeyecek. siz bu şartlarda ilk çeyrekte 20 sayı fark yiyip maçı bitireceksiniz.

çok doluyum. daha fazla yazmak istemiyorum. play-offlar öyle bir havada başlıyor ki; olsa da olur olmasa da. ama maalesef bunu göstermedikleri mücadeleye borçlular. yenilmek yenmek sporda var. ama mücade etmeden oradan dönemezsiniz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
şampiyonlar ligi finalinde lay lay lom yapanlar bu maçlarda neler yapar acaba..Biba da yok...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Tek dileğim ciddi bir protesto olması. maçın sonucu zerre kadar umrumda değil. bu saatten sonra hiç bir maçları da umrumda olmaz zaten. inşallah maça gidenler gerekli kelimeleri söyler ve maç boyu ıslıklarlar. İçimin yağları bir nebze hafifler belki.

Bu saatten sonra sizin kazanacağınız maçın...

Yarı finalde elenelim ki, kendi elimizle bir kupa daha vermeyelim finalde.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
hakan kardeşim söylediklerinin altına imzamı atarım tv de akşam bunları başka gözle izleyeceğim kalbimiz de kapanmaz yaralar açtılar

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu takıma en büyük proteto maçlarını boş tribüne oynamalarıdır...bugün voleybolda iki maçımız var..orası dolar basket maçında da sinek avlarlarsa mesajı alırlar herhalde

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bunlar ıslak odundan başkasını hak etmiyor ama ne yazık ki kadın. El kalkmaz.

Gerçekten çok ciddi bir protesto şart.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bunlar ıslak odundan başkasını hak etmiyor ama ne yazık ki kadın. El kalkmaz.

Gerçekten çok ciddi bir protesto şart.

haydaaaa  :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Yıllardır derbi haricinde belli bir tayfa haricinde salon dolmuyordu zaten.
Bence protesto olduğunu bile zor anlarlar.
İlla protesto edilcekse zamanında schalke'nin bir lig maçında olduğu üzere full salonda maçın belli bir bölümüne kadar çıt çıkmaması gibi bir durum yapılabilir.
Ayrıca hafta içi oynanan bir maçta salonun dolu olmasına ise  ihtimal vermiyorum.
Bu dediğim belki final serisinin bizim salonda oynanacak ilk maçında yapılabilir.
...