Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1541772 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2100 : 04 Temmuz 2016, 14:35:53 »
Diego'nun yerine kim gelse iyi olur ama 30 yaş üstü oyuncular bıktırdı artık. 6 milyon euro'yu haberde gördüğüm için dedim. Twente'nin küme düşme cezası kaldırıldı galiba maddi olarak büyük bir krizdeler. Halledilirdi bu iş.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #2101 : 04 Temmuz 2016, 16:54:05 »
Neustadter ikinci Josef olacak gibi ama hadi hayırlısı. İnş yanılirim.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2102 : 04 Temmuz 2016, 19:03:26 »
Olmaz, en azından dünyanın parasını ziyan etmedik bonservis, imza parası vs diye...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2103 : 04 Temmuz 2016, 20:28:38 »
Ben souza'nın kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum tek ön libero oynayıp sadece kesip yanındaki kreatif orta saha oyuncusuna topu vermesi istenirse eğer.. Yani çok iyi kesici bence dinamik mücadeleci

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2104 : 04 Temmuz 2016, 20:30:10 »
Umarım çıkan dedikodular doğru olur ve Atiba Sosa gibi oyuncuları ayrılır Beşiktaş'tan yerlerine daha iyileri bile gelse bizim için artı olacak gitmeleri çünkü takım kimyasıyla iş yapan takım ve bu bozulacak.. İkisi ayrılınca görücem işte ben o Zaman balon Oğuzhan'ı

(EREN)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2105 : 04 Temmuz 2016, 21:51:58 »
Neustadter'de açıklandı. Fabiano, Aatif, Van der Wiel ve Neustadter ile 4transfer yaptık.
Skertel ve 4.stoper alınacak.
Sol bek alınacak.
Kanat oyuncusu alınacak ki bu visca olmayacak büyük ihtimal. Başakşehir 6m € istiyor net para takasa yanasmiyor. o iş yaş yani. Stoch zaten kadroda durmasi hata.
bide 10numara oynayan ama kanattada gorev ala ilen bi oyuncu ile tamamlanir transfer. giden olursa yerine yenisi alınır.

Neustadler konusunda çekincelerim var. Bir kere ağır bir oyuncu ayrıca genel olarak Ön liberodan stopere evrilen oyunculara karşı bir önyargım vardır hep. Muhtemelen Alvesten sonra topu oyuna sokacak oyuncu konusunda sıkıntı yaşayacağımızı hesaba katarak bu transfer yapıldı. 

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2106 : 04 Temmuz 2016, 23:49:41 »
Neustadler konusunda çekincelerim var. Bir kere ağır bir oyuncu ayrıca genel olarak Ön liberodan stopere evrilen oyunculara karşı bir önyargım vardır hep. Muhtemelen Alvesten sonra topu oyuna sokacak oyuncu konusunda sıkıntı yaşayacağımızı hesaba katarak bu transfer yapıldı. 

Son 2 sezonda stoper  olarak oynadı adam bildiğin stoper oldu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2107 : 05 Temmuz 2016, 07:30:57 »
Ben souza'nın kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum tek ön libero oynayıp sadece kesip yanındaki kreatif orta saha oyuncusuna topu vermesi istenirse eğer.. Yani çok iyi kesici bence dinamik mücadeleci

haklı olabilirsin ama 8 m eder mi ?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2108 : 05 Temmuz 2016, 07:36:47 »

Alves de bu derde ne kadar derman oluyordu bilmiyorum. Aklıma gelen en iyi iki örnek Hogh ve Murat Yakındır topu oyuna sokma konusunda.
Alman oyunculara karşı her zaman daha olumlu bakıyorum, en kötüsü bile belli bir standardın altına düşmüyor. Bonservis vermememiz sebebiyle çok negatif bakamıyorum bu transfere.
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 07:44:03 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2109 : 05 Temmuz 2016, 16:45:10 »
nani gitti 8.5'e hem de. Ödemiş Valencia serbest kalma bedelin.

amk ben böyle işin , aziz yıldırımdan bayram hediyesi.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2110 : 05 Temmuz 2016, 19:20:20 »
9 sene formamizi giyen 77 numarali elemanin veda aciklamasina bakin, bir de Nani'nin veda aciklamasina bakin.

Nani bu takima gelen en karakterli yabanci oyunculardan biri, birincisi degil ama bir tanesi de Nani.

Yolu acik olsun daha iyi bir hocayla calismayi hakediyor, ben sahsen cok begeniyorum , ust duzey oyuncu.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #2111 : 05 Temmuz 2016, 22:10:23 »
9 sene formamizi giyen 77 numarali elemanin veda aciklamasina bakin, bir de Nani'nin veda aciklamasina bakin.

Nani bu takima gelen en karakterli yabanci oyunculardan biri, birincisi degil ama bir tanesi de Nani.

Yolu acik olsun daha iyi bir hocayla calismayi hakediyor, ben sahsen cok begeniyorum , ust duzey oyuncu.
Çok yazık oldu gerçekten. Gitmesine çok üzüldüm zira doyamadım kendisine.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2112 : 06 Temmuz 2016, 03:49:43 »
6m € ya aldığın adamın sözleşmesine 8.5 milyona serbest kalır maddesi koydurulmasını kabul eden yönetim zihniyetini canı gönülden kutluyorum şu transfer işlerine bizim yöneticiler yerine esnafa bıraksak çok daha iyi pazarlık yaparlardı o serbest kalma maddesi de 15m € dan aşağı olmazdı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2113 : 06 Temmuz 2016, 07:30:18 »
Bazen anlayamıyorum bizi :)
Bugüne kadar kaç yabancı transferinden para kazanmışız ki naniden edilen %30 kar ı eleştiriyoruz :)
Emin olun o madde 25 m olsaydı kimse o parayı yatırmazdı, Nani burada 1 sene daha haylet gibi 1 maç var, 3 maç yok saç baş yoldururdu bize, sene sonunda da alacakları + 3-5 m ye giderdi bir yere. Bence 8,5 m güzel belirlenmiş bir rakam. Avrupa şampiyonasındaki performansına göre belki 500 bin, 1 milyon daha fazla olabilirdi ama dahası tutmazdı..

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2114 : 06 Temmuz 2016, 13:54:03 »
Nani'nin serbest kalma maddesine fazla takılıyorsunuz. Türkiye'ye  30undan önce gelmiş bir yıldızın ilk amacı kendini gosterip tekrar Avrupa'ya dönmektir. bkz. Sneijder.7.5m aldılar 29 yaşında, serbest kalma bedeli de 7.5m euro.. Sneijder eğer gs'de 1 yıl oynayıp gitseydi bunu Gs'nin sözleşme imzalama noktasında başarısızlığı olarak mı görecektik ?
Sözleşmeler tek tarafli opsiyona sahip değil , Nani de kendi geleceği için serbest kalma opsiyonunu koydurmuş sözleşmeye.  Bana göre de az ama burada  sertce eleştirecek bir sey göremiyorum. Önemli olan Nani gibi adamı getirebilmekti. Geldi de ama Vitor gibi kabiliyetsizin eline düştü. Bizde geçirdiği seneden oldukça memnunum, yolu açık olsun.