Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5215011 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19500 : 14 Aralık 2015, 08:19:42 »
Barcelona ve real madrid gibi değil fenerbahçe,hatta tüm euroleague takımlarından farklı,bizde her branş mevcut,gelinen şu noktada da bu nasıl değişir bilmem ama biz hata mı yapıyoruz acaba,bizim de sadece basket ve futbol yatırımımız olsa,her sene cska,real madrid bütçeleriyle takip m kurabiliriz,belki de bu düşünülmeli,zira diğer branşlardan gelir hemen hemen sıfır lira

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #19501 : 14 Aralık 2015, 09:53:59 »
Barcelona ve real madrid gibi değil fenerbahçe,hatta tüm euroleague takımlarından farklı,bizde her branş mevcut,gelinen şu noktada da bu nasıl değişir bilmem ama biz hata mı yapıyoruz acaba,bizim de sadece basket ve futbol yatırımımız olsa,her sene cska,real madrid bütçeleriyle takip m kurabiliriz,belki de bu düşünülmeli,zira diğer branşlardan gelir hemen hemen sıfır lira

amator e giden para atla deve degil .... bir donem baskette amator subeydi ...

Bence sorunu orada aramak anlamsiz .... Amator subelere harcanan paranin vergiden dusmesi gundemde idi ... reddedilmedi ama rafa kalkti .... sirf bu uygulama amatoru desteklemeye yeter...

Ayrica Turkiye de mevzuata gore en az 5 sube olmasi lazim spor klubu olmak icin ... ve Fenerbahce amator de olsa ikincilik icin mucadele etmez....

Meseleyi amatoru kapatmakla cozmekten daha kolay yollar var ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #19502 : 14 Aralık 2015, 11:01:39 »
yahu her mac sonu cuma namazı cıkısı gibi para toplas akulup butce yaratır...ben anlamıyorum bu yoneticileri ne demek butce yok...yarat kardesim yarat...butce yaratacak fikirler koy ortaya...organizasyonlar yap...
hep sen kazan, hem oyuncular kazansın, hem taraftar mutlu olsun...

her hafta bir cekilis duzenle mesela...katılım ücretei cok cuzi olan..oyuncularla yemege cıkılsın sonunda, forma verilsin..akmasa da damlar..

mesela fenerium'da satılan basketbol urunlerınden acaba basketbol subesine para aktarılıyor mu...belki bu duzenleme yapılabilir..ne bileyim iste...birseyler yapılabilir, fikir uretmek lazım...

cunku takımla taraftar arasında bag muthis, kocu herkes sevitor camaiada, hatta tapıyor..

kullan kardeism bu iletisimi...

« Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 11:03:43 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #19503 : 14 Aralık 2015, 11:26:55 »
montrezl harrell diye houston'ın nbdl'e gonderidgi bir 4 numara var...acaba gherardini bu adamı getirebilir mi en azından yarım sezon..

yada earl clark'da benim gozum...ama 4.5 mu istiyoruz yoksa saf 4 mu....

bence dıs sutu olsun, atletik ve savunmacı olsun...yoksa 5 numara olması gibi bir sarta gerek yok bence...

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19504 : 14 Aralık 2015, 12:54:29 »
montrezl harrell diye houston'ın nbdl'e gonderidgi bir 4 numara var...acaba gherardini bu adamı getirebilir mi en azından yarım sezon..

yada earl clark'da benim gozum...ama 4.5 mu istiyoruz yoksa saf 4 mu....

bence dıs sutu olsun, atletik ve savunmacı olsun...yoksa 5 numara olması gibi bir sarta gerek yok bence...

Montrezl Harrell'ı çok beğenen biriyim, gelmesini çok isterim ama dediğiniz gibi dış şutu olan bir adam değil tam olarak. Ama kesinlikle bizim sistemde iş yapacak hem sert hem hareketli, hem de oyundan kaçmayan birisi keşke gelse.
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

• Üye
« Yanıtla #19505 : 14 Aralık 2015, 13:28:16 »
Montrezl Harrell eger kısa sure bile gelse avrupa'ya cok is yapar burada...nba e geri donse bile cok faydasını gorur...ozellikle burada biraz sutu ve ıkılı oyunu gelismeli tabi..

umarım gherardını getirebilir o cocugu...
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 13:35:03 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #19506 : 14 Aralık 2015, 13:56:16 »
hic avrupa tecrubesi olmayan oyunculari istemem ben sahsen.
adaptasyon sureci , sisteme alisma falan derken final four baslayacak zaten.
oyun akli yuksek olan udoh bile 1. ayinda cok fazla hata yapiyordu savunmada (daha cok pnr savunmasinda)
harrell'i tanimiyorum , earl clark'i lakers'den biliyorum , olabilir ama yine de subhelerim var.

ben brian randle derim , crvena elenirse zirbes de olabilir, ama en onemlisi bizde 9. yabanci olmayi kabul ederler mi ?
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 13:59:40 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #19507 : 14 Aralık 2015, 16:45:28 »
hic avrupa tecrubesi olmayan oyunculari istemem ben sahsen.
adaptasyon sureci , sisteme alisma falan derken final four baslayacak zaten.
oyun akli yuksek olan udoh bile 1. ayinda cok fazla hata yapiyordu savunmada (daha cok pnr savunmasinda)
harrell'i tanimiyorum , earl clark'i lakers'den biliyorum , olabilir ama yine de subhelerim var.

ben brian randle derim , crvena elenirse zirbes de olabilir, ama en onemlisi bizde 9. yabanci olmayi kabul ederler mi ?
Sanki Zirbes daha iyi duruyor

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #19508 : 15 Aralık 2015, 02:53:25 »
http://trendbasket.net/kose-yazisi-vesely-udoh-dixon-ucgeni/

Arkadaşlar bu yazıyı okuyun tavsiye ederim

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #19509 : 15 Aralık 2015, 03:19:13 »
Daha önce joe alexander derken tam da bu yazıdakilerden bahsetmek istemiştim, evet antiç tabi ki çok iyi bir oyuncu,bakın ribound ortalamalarına udohtan daha fazla alıyor,saha görüşü harika,dış atışı var, asisiti var bu bakış açısıyla obraya alternatif ve farklı bir hücum artısı katıyor,ama hücumda eksiklerini yazıda yazıyor,s
İş savunmaya geldiğindeyse eksikleri kıyaslanamaz bence, ayrıca savunma iyi olduğunda transitionı da veya fast breakleri,bobbynin oturmamış defence e attığı üçlükler,ters eşleşmeleri de yapamaz hale geliyoruz,arıları eksileri ortada,bu bağlamda hadi size joe alexanderı beğendiremedik😔o zaman bence bu doğrultuda zirbes de olur ama mbakwe sanki daha da iyi olur gibime geliyor, işin maddi kısmına girmeden.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #19510 : 15 Aralık 2015, 06:32:48 »
http://trendbasket.net/kose-yazisi-vesely-udoh-dixon-ucgeni/

Arkadaşlar bu yazıyı okuyun tavsiye ederim

Şunu söyleyebilirim, Sloukas ile ilgili kısım gereğinden fazla olumsuz gibi olmuş. Obradovic in herşeyi gördüğünü, ve Sloukas ın da istediği gibi oynadığını düşünüyorum. Zaten Calathes, Dimantidis, Zisis gibi hazır bir guard değil tam olarak. Eğer kalırsa her sene daha etkili bir guard göreceğimize eminim.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #19511 : 15 Aralık 2015, 07:41:45 »
Kostas sözleşmesi süresince(yanılmıyosam 3 yıl) kalır yahu..
Nba yapmak gibi bir ideali yok adamın.
Kariyerinde şampiyonluklar olsada hep yardımcı rollerde oldu.
Bu sene alışma sezonu ama gelecek sezondan itibaren takımın herşeyi olacak ve esas oğlan olarak EL şampiyonluklarımızda payı olacaktır.
...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #19512 : 15 Aralık 2015, 10:56:22 »
ahahaha sloukas'a bunlari yapmamasi lazim demis arkadas yazisinda.

elestiriyorsun bari takimi mukemmel yonettigi crvena macinda elestirme.
sloukas crvena macinda takim nasil yonetilir dersi verdi resmen.
Fenerbahce basketbol takiminin son yillarda yaptigi en iyi en akilli transferlerden biri Sloukas.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #19513 : 15 Aralık 2015, 10:59:15 »
Ismail Senol'un guzel bir demeci var zonebasket'de gormustum yanilmiyorsam.
genc yasda basketbol yazilari yazan kardeslerimi anlamiyorum demisdi, eger gencler basketbol oynamak yerine yazi yaziyorlarsa onlarda problem var demisdi , yani arkadas al topunu bul bitane pota git basketbolunu oyna , yazmak nasil daha zevkli olabilir cidden ben de anlamiyorum.

bakiyorsun herkes bulmus bir site paso yazi yaziyor , analiz sistem vs vs
arastirsan yasi 20 ama  wilt chamberlain'i bill russell'i  falan analiz etmis , cok komik, yapmayin.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19514 : 15 Aralık 2015, 14:10:20 »
Obradovic istedikten sonra takviye yapılmayacağına inanmıyorum. Ben Hoca'nın Hickman'ı gözlemlediğini düşünüyorum. Eğer onun durumundan emin olursa zaten Kalinic ve Datome birer pozisyon kayarak zaten boşlukları dolduracaklar. Uzuna da gerek kalmayacak. Zira kalmamalı, bu sezon Ömer ve Egehan gibi (Berk demiyorum umutsuz vaka) oyuncuları kazanmak için şanstır.

İlla biri alınacaksa Olympiakos gibi ucuza alıp kendimiz star yapacağımız bir oyuncu bulmalıyız. Bence şu anda Spirou'da oynayan Eurocup'un ribaund ve blok kralı Kevin Tumba ham ama iyi bir yetenektir. Avrupa'nın Ibaka'sı olabilir.