Ayhan,
pota altında düvelioğlu da var,kristic de gelmek üzere, doğuş 20 dk süre alamaz ama sen efesin o bölgesine transfer yapar mıydın,diebler furkan cedi bir de birkan var ve obyeterli değil dediğiniz kısım euroleaguede en yüksek üçlük yüzdesine sahip,ben efese transfer yapmam
Emin ve cem kardeşlerim,
ben sakatlık olur paranosuyla transfer istemşyorum,rotasyonumuzda 10-12 dk süre alarak hem udoh ve vesselynin yükünü hafifletsin hem de faul problemine girdiğinde çözümümüz olsun diye istiyorum,bunun olması gerektiğini de tv den de izliyoruz tüm basketbol otoroteleri de söylüyor.takım kimyası bozulmadan bir transfer şart diyorum ben sadece,şart kelimesini takimımızın başında. Obra olmasaydı da. Vasat bir hoca olsaydı kullanmazdım,ama bu sene yönetim obraya şampiyonluk verecek bir kadro bir eksikle verdi,o eksik de tamamlanmalı diyorum.
Cskada freeland sezonu kapatmış olsa hem de ne transfer yapardı,nasılsa top 16 ya öıkarım diye yapmadı,real nasıl yaptı rudynin yerine,olimpiakos nasıl yaptı youngın yerine,bunlar sakatlandı diye yapılanlar,bense rotasyonun eksik parçası yerine yapılsın diyorum,katılmıyor da olabilirsiniz sma bunlar sadece benim de fikirlerim değil.