Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 42994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Taraftar oyuncusundan ümidini kesecekse,ümidi olanı da eleştirecekse zaten kupa falan almayalım.
Toparlanmaları benim de en büyük dileğim,ama en azından şu an görünen köy kılavuz istemez

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
3. çeyrekte 4-5dk kala mola alınmıştı sonrasında fark çeyrek sonuna kadar eridi. Bu esnada hoca Bo ve Kleiza'yı dinlendiriyordu. Bu bölümde Kenan Emir Bojan Ömer Melih Bjelica ve Sekulic rotasyonu ile hücum etmeye çalıştık yanlış hatırlamıyorsam, Sekulic'e hiç top inderemezken, eline top gelen oyuncularımız bekleyip arkadaşına vererek zaman kaybetti son saniyelerde top kimin elinde kaldıysa şut denedi ve başarısız olduk. Aynı zamanda TS'nin dış atıcılarını da doğru düzgün savunmayınca fark eridi.

Maçın adamı Kleiza hücumda mükemmelliğinin yanında savunmada da iyiydi bence, Bo da iyi bir maç çıkardı, Bjelica her zaman ki buzdan maskesini takıp görevini yerine getirdi.

Bojan ve Emir'in performansı evet iyi değil ama eninde sonunda toparlayacaklardır, kötü oynuyorlar diye basketbolu bıraktıracak halimiz yok onlara :)
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 22:43:06 Gönderen: Solamnus »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
3ncü çeyrek başında Kleiza Kaya ile tartışıp karşılıklı teknik faulleri alınca ( 3ncü faul oldu ) HOca kenara aldı kendisini , ilk devrenin neredeyse tamamını oynayan Bo 'yu da diğer maçı düşünerek kenara aldı ki bu son derece doğal ama o sırada takım durdu , bize yakışmayacak aptalca hatalar yaptık , hücumda o eli bulamadık , vs vs vs vs vs diye bir sürü eleştiri yapılabilir.

ayrıca 3ncü çeyrek bitiminde Emir teknik faul aldı , rakip 4ncü periyoda 2 faul atış atarak ve hücum ederek başladı . işte emire böyle basit hatalarından doalyı kızıyorum yoksa en kritik yerde turnikesi ile farkı 4 den 6 ya çıkartıp nefes aldırdı keza Kleiza nın asistinde Bojan attığı 3 sayılık atış da önemliydi.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2014, 22:45:57 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
Toparlanmaları benim de en büyük dileğim,ama en azından şu an görünen köy kılavuz istemez
Ben de zaten şu an iyi durumda olmadıklarını ve toparlanmaları gerektiğini söyledim.Çünkü bu takım başarılı olacaksa Bojan ve Emir'e fazlasıyla ihtiyacı var.Nasıl Kleiza toparlanamaz dendi,takımdan hemen gönderilsin dendi bazı taraftarlarca ve toparlandıysa , Emir ve Bojan'ın toparlanması da ütopya olmamalı.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
3ncü çeyrek başında Kleiza Kaya ile tartışıp karşılıklı teknik faulleri alınca ( 3ncü faul oldu ) HOca kenara aldı kendisini , ilk devrenin neredeyse tamamını oynayan Bo 'yu da diğer maçı düşünerek kenara aldı ki bu son derece doğal ama o sırada takım durdu , bize yakışmayacak aptalca hatalar yaptık , hücumda o eli bulamadık , vs vs vs vs vs diye bir sürü eleştiri yapılabilir.

Abi hiç oyun kuramadık beni üzen nokta o oldu, süre erirken özellikle Kenan süreden habersizmişçesine hamleler yaptı. Ne penetre denedik ne birşey top elimizde bekleyip son 2sn şut attık ya!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi hiç oyun kuramadık beni üzen nokta o oldu, süre erirken özellikle Kenan süreden habersizmişçesine hamleler yaptı. Ne penetre denedik ne birşey top elimizde bekleyip son 2sn şut attık ya!
benim çok inandığım kenan ın o sırada yaptığı çok büyük hatalar var cem , penetre edip oyunu açması lazım ama kendisine güvenmediği için yapmadı en az o şekilde penetre etmediği ve oyunun kitlendiği 3 4 pozisyon var, Sekulic bismillah yeni geldi 1 anteman ile yoksa belli pozisyonlarda o topları kullanır ve atar ve oyunu açar mutlaka.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu arada maçın canlı istatistiklerini takip etmek mümkün değildi, en azından maç sonu istatistiklerini yayınlamayı akıl edebilmişler!

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
benim çok inandığım kenan ın o sırada yaptığı çok büyük hatalar var cem , penetre edip oyunu açması lazım ama kendisine güvenmediği için yapmadı en az o şekilde penetre etmediği ve oyunun kitlendiği 3 4 pozisyon var, Sekulic bismillah yeni geldi 1 anteman ile yoksa belli pozisyonlarda o topları kullanır ve atar ve oyunu açar mutlaka.
İkinci yarının başlangıcında Berk ile başlarız diye düşündüm.Berk o penetreleri yapabilirdi.Bu takımın liderinin KLEİZA olduğu tescillenmiştir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kleiza ile beraber BO da bu aralar muhteşem oynuyor , maç içinde hocanıın Bo ile olan diyalogları çok iyiydi :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Sekuliçe kızan gördüm maç içinde...O kadar kızılacak adam varki..Sekuliç en azından 6 ribaunt çekmiş 16 dakıkada...16 Dakıkada bir düzüne top kaybı yapan 2 adam varken ona kızanın aklı nerede!

Valla bıktım artık bu BOJAN ve Emirden.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Kleiza ile beraber BO da bu aralar muhteşem oynuyor , maç içinde hocanıın Bo ile olan diyalogları çok iyiydi :)

Evet aynen öyle ama hala adamlardan ROL çalıp sahada afyon çekmiş gibi gezinen 2 tane arkadaşa veriyoruz...Bu da enteresan
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
Kleiza ve bo maç içinde aktif oldukları zaman çok etkili oluyoruz. Zaten hocada sürelerini çok akıllıca ayarlıyor.
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Evet aynen öyle ama hala adamlardan ROL çalıp sahada afyon çekmiş gibi gezinen 2 tane arkadaşa veriyoruz...Bu da enteresan

Bu mac özelinde diyorsan sana kesinlikle katılmıyorum.
Kleiza oyunda olduğu çoğu süre özellikle ilk çeyrekte bütün toplar ona gitti o da hakkını verdi
Emir ve bojan in kötü olduğu dakikalarda bo ve kleiza yoktu zaten.  Iyi hatırla maç sonuna dogru kleiza 4 leyince hoca savunma hücum sırasında bojan& kleiza değişiklikleri yaptı.
Abi bende çok kızıyorum ama ne yapalım emir ve bojan i şimdi ne yapalım kadro dışı mi bırakakim
Iki isimde bu takim için önemli isimler ve onların kendilerine gelmesi şart.  Takımın başarısı ve vites artırması için şart murat .
Sezon sonu olunca bakarız  su asamada verim almak lazım
Hoca da bunun peşinde
Nasıl ki rezalet oynadığı dönemlerde kleiza'yi kadro dışı bırakmadı bir şekilde kazanmaya çalıştı şimdi sıra bu iki oyincuda.
 gerekiyorsa emir  & bojan  ve Obradoviç i de kovarız olur biter.
Sen öğretmen adamsın değerli dostum bu işler insan yönetmek ister benden iyi biliyorsun diyim

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Twitter da gördüm burada da görünce dayanamadım geleyim dedim :)
Takımın 20 'li farklardan sonra verdiği serileri mental duruma ve takım olamayaşımıza bağlayan arkadaşlar görüyorum..
Sizlerden tek ricam var internet ortamında bulmakta kolay 3-5 dakikanızı alır..
Son 3 maça gidiyorum çok geriye gitmeye gerek bile yok..
EA7 maçının 2. çeyreğindeki ilk 5 de kimler var ve kimlere sorumluluk veriliyor o anlarda
A.Efes maçının 3. çeyreğinde ilk 5 de kimler var ve kimlere sorumluluk veriliyor o anlarda
Son bu akşamki maçın 3. çeyreğinde kimler ilk 5'de ve kimler sürekli top kullanıyor :)
Rahatlıkla sonuca ulaşabileceğiniz bir formül sanırım

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
oğuz yenihayat ‏@oguzyenihayat 2 dk.

Kenan Sipahi'nin sakatlığı ciddi. Kolunda kırık var ve ameliyata alınacak. 8-10 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

:( Geçmiş olsun nedir bu şansızlıklar