Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 43052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Burak
Yanlış anlama kardeşim dünden beri çok yerde gördüm
Temiz riband nedir yahu cidden merak ediyorum 8)
Ribaund temiz kirlisi mi olur işte ribaund ribdundur ama dimi

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Burak
Yanlış anlama kardeşim dünden beri çok yerde gördüm
Temiz riband nedir yahu cidden merak ediyorum 8)
Ribaund temiz kirlisi mi olur işte ribaund ribdundur ama dimi

Abi Vidmar ın aldığı riboundlar temizdir, kalınlığından dolayı etrafındaki oyuncular onu bozamıyor ve zıplayıp çekiyor riboundu (özellike hücum riboundları) Ama mesela bazı oyuncular vardır ki rahatsız edildiği müddetçe topu sert bi şekilde çekip alamıyor, Sekulic de birazda fizik özelliğinnden dolayı heralde bu özellik yok.. Keza benchde temiz riboundcıların ağababası var. Yoksa tabiki ribound ribounddur tabi ama karşısında kalın oyuncuları gördüğünde ciddi sıkıntı yaşar Sekulic.

Ayrıca sert ve temiz bi şekilde ribound çekmek bizim takım ( hızlı basketbol) için çok önemli bence. Bo, Ömer direk verimleri ikiye katlanır. Keza Zorric te yarı sahayı çok çabuk geçiyor onunda bu özelliğinden yararlınabilir.

Oğuz geldi aklıma :( Kalın bir oyuncu fakat oda rahatsız edildimi dağılıyor, rahat bir şekilde çekemiyor ribound..
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2014, 00:17:56 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Bojan 20 dakika oynamış.  Ki eskisi gibi 30/ 35 dakikaları göremiyor bu hali ile de o kadar süre alamayacak. 
Emir istatistiksel olarak iyi maç çıkardı.
7 sayı 11 rib 6 asist.
Ama bazi anlarda ki şut tercihleri ve gördüğü teknik faul hepimizi deli etti. Tekrar söylüyorum bende ona çok kızan birisi olarak algıda secicilik yapıyoruz 8)
Tabi hıyar herif mimli o yüzden hata yapma lüksü yok !!

Kibar adamsın vesselam, hıyar gibi bir sıfatla geçiştirmişsin, maçı izlerken az döşemedim Emir'e.
Kuşandık sarı laciyi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ya işte buraya herşey yazılmiyor
Zaten söylediklerimiz hepimizin anlık söylemler
Ayrica ben küfür hakaret yazmanın mantığını anlamam
Küfür yazılmaz yahu edilir söylenir ağızdan çıkınca kıymetli parmaktan çıkınca bi anlamı yok ki :)
Ben çok küfür ederim maç izlerken trafikte ama yazmam dediğim gibi refleks meselediri bence :)
Burak ;
Aciklama için teşekkürler
Bence riband işi tamamen sezgi ve oyun bilgisi ile alakali bir durum. 
Vidmar iyo hücum ribandcu ama savunma ribaundlarında bence iyi değil
Umarim sekulic fayda sağlar takıma biraz daha antreman yapması lazım.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Maça iyi başladık genellikle hatalarımız üzerinden sayıları yemesek çok daha farklı bir şekilde ilk çeyreği önde geçebilirdik.
İkinci periyotta tam rakip kıpırdanmaya başlayacakken bir anda vites arttırıp 20'li farklara ulaştık.
Üçüncü çeyrekle birlikte tıkandık.
Bir Allah'ın kulu penetre edeyim demedi.
Varsa yoksa dış şut.
Bizde zorlama şutlar girmeyince rakipte Kirk Penney ilk yarıda Kleiza'nın yaptığını yapıp sazı eline aldı farkı tek hanelere kadar çekti.
Trabzon tıpkı lig maçında olduğu gibi geri dönüş yaptı.
Allah'tan son periyotla tribünde desteğiyle savunma direncimiz arttı ve rakip hücumda bocalamaya başladı.
Yanlış görmediysem maçın en eleştiri alan ikilisinden(son dönemlerin meşhur ikilisinden) Bojan'ın üçlüğü bir yerde bize maçı getirdi.
Maç içinde Kenan'ın sakatlığı sırasında çocuk feryat figan bağırırken oyunu durdurmayan hakem ve Trabzonspor oyuncuları hak ettikleri lafları yediler.
Sanırım kırık varmış.
Büyük kayıp.
Kenan'a geçmiş olsun.
Umarım bu sakatlıkla bilikte süre bulmaya başlayacak olan Berk kendisini gösterir.
Diğer yandan ekranlara yansıdı mı bilmiyorum ama Trabzon'lular üst kattaki 50 kişilik kimisi ailesiyle gelmiş, bir kaçta Fenerbahçe'li gencin bulunduğu üst tribündekilere saldırınca ortalık fena gerildi.
Sonrasında oradan uzaklaştırılan dangalaklar ile diğer pota altında takılan üni-lazyo'luların olduğu bölümdekiler hem kendi aralarında hemde polisle kavgaya tutuşunca ilk yarının bitimiyle dışarı atıldılar.
Bunların okuyanı bu kafadaysa cahil cühelasını hayal bile etmek istemiyorum(ki birde bu adamlara 3 yıldır laf anlatmaya çalışan Fenerbahçe'liler var).

Maçı tv'den izleyenlere nasıl yansıdı bilmemekle birlikte özellikle son periyotun ortası itibariyle tribün gayet iyi performans sergiledi(en azından bana öyle geldi).
Sekulic her hatasında moral alkışını aldı.
Kleiza taraftarla bütünleşti güzel sahnelerdi.
Hatalı olduğunu düşündüğümüz kararlarda hakemi etki altına almaya gayret gösterildi.
Kolay maçı yine zora sokmuş olsak bile gayet bir güzel bir sonla istediğimizi alarak maçı bitirdik.
İnşallah cuma gününe de bilet bulabilirsek yine salonda olmayı planlıyoruz.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Nefesinize emeğinize sağlık Bülent. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ender , abdullah ;
dün muhabbet yarıda kaldı bir örnek ile açıklamak istiyorum
Emir ve Bojan'a büyük tepkileriniz var hatta ikiniz de kadro dışı kalmasını istiyorsunuz , bir ölçüde sizi anlıyor ve hak veriyorum ama bunun çözüm olduğunu düşünmüyorum heleki formsuz oldukları için veya beklenti altında kaldıkları için böyle bir çözüm bulmak yanlış ( hatta bu çözüm bile değil) 

şöyle bir örnek vereyim , erkek voleybol takımı pasörümüz Arslan'ı ben sevmiyorum/beğenmiyorum hatta bazı maçlarda çok kızıyorum. bana sorsalar onunla bir kadro yapılanmasına gitmezdim başka çözümler bulurdum , hatta sezon sonu bittiği zaman yeni bir pasör almamız kanısındayım
fakat şu ana gelecek olursak ben kızsam da sevmesem de Arslan Fenerbahçe Grundig için çok önemli bir oyuncu , Castellani'ye sorsan yabancı yasağı olmazsa Zagumny ile oynamayı tabiki ister ama birazda mevcut şartları göz ederek hareket etmek lazım
tüm hatalarına rağmen ben Arslan iyi oynasın diye bekliyor oynayınca seviniyor ve iyi oynaması için kendimce ona eleştirilerde bulunuyorum Hoca da oyuncunun takım için öneminin farkında ve ona göre hareket ediyor ,
çözülemeyecek bir sorun olsa zaten hem Castellani hemde Obradoviç mutlaka müdahale ederler ,
HOcalarımızdan bizler gibi yani taraftar mantığı ile olaya bakmalarını beklememek lazım

haa derseniz ki önümüzdeki sene yapılanmasında kesinlikle Bojan olmasın Emir olmasın ben saygı duyarım

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
ender , abdullah ;
dün muhabbet yarıda kaldı bir örnek ile açıklamak istiyorum
Emir ve Bojan'a büyük tepkileriniz var hatta ikiniz de kadro dışı kalmasını istiyorsunuz , bir ölçüde sizi anlıyor ve hak veriyorum ama bunun çözüm olduğunu düşünmüyorum heleki formsuz oldukları için veya beklenti altında kaldıkları için böyle bir çözüm bulmak yanlış ( hatta bu çözüm bile değil) 

şöyle bir örnek vereyim , erkek voleybol takımı pasörümüz Arslan'ı ben sevmiyorum/beğenmiyorum hatta bazı maçlarda çok kızıyorum. bana sorsalar onunla bir kadro yapılanmasına gitmezdim başka çözümler bulurdum , hatta sezon sonu bittiği zaman yeni bir pasör almamız kanısındayım
fakat şu ana gelecek olursak ben kızsam da sevmesem de Arslan Fenerbahçe Grundig için çok önemli bir oyuncu , Castellani'ye sorsan yabancı yasağı olmazsa Zagumny ile oynamayı tabiki ister ama birazda mevcut şartları göz ederek hareket etmek lazım
tüm hatalarına rağmen ben Arslan iyi oynasın diye bekliyor oynayınca seviniyor ve iyi oynaması için kendimce ona eleştirilerde bulunuyorum Hoca da oyuncunun takım için öneminin farkında ve ona göre hareket ediyor ,
çözülemeyecek bir sorun olsa zaten hem Castellani hemde Obradoviç mutlaka müdahale ederler ,
HOcalarımızdan bizler gibi yani taraftar mantığı ile olaya bakmalarını beklememek lazım

haa derseniz ki önümüzdeki sene yapılanmasında kesinlikle Bojan olmasın Emir olmasın ben saygı duyarım
Emir'in sözleşmesi uzatıldı seneye takımda olacaktır ama Bojan ile devam edilmemesi bence iyi olur.Bojan artık özgüven olarak da bitmiş durumda.Dün 30-40 sayıya gitmesini beklediğim maçı kaybedecek seviyeye getirmemiz ve Kenan'ın sakatlığının verdiği üzüntü artı maç adrenali ile sert yorumlar yaptım.Ancak son haftalarda saha içinde yaptığımız saçma işlerde bu iki oyuncunun rol oynaması ve bu iki oyuncuyu sevmemem algıda seçicilik durumu meydana getiriyor olabilir.Aslında dün 2.yarıya başlarken en azından Berk başlasaydı içeri penetre ederek oyunu genişletirdi ve skor üretebilirdik.3.periyot topu eline alan hücum süresinin bitimini bekledi ve zorlama şutlar attı,şutlar girmeyince maç ortaya geldi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
şimdi şöylede bir durum var unutulmasın
Efes Pilsen maçını biz 5 numarasız oynadık ve maç öncesinde '' fark yeriz , Efes çok formda bizi tokatlar , Pota altımızı kevgire çevirir vs'2 türünden yorumlar çok gördük twitterda , ama maça o kadar iyi başladık ki 35 dakika resmen sürklase ettik rakibi , son 5 dakika gevşeme yapılan hatalar vs vs yüzünden 9 sayı ile bitirdiğimiz için garip bir memnuniyetsizlik oldu
zoriç ve vidmar varken bile doğru dürüst 5 numaralardan verim alamaz iken onlarsız oynamak ister istemez takım dengesini biraz etkiliyor
dünkü maç özelinde ilk yarı sürklase ettiğimiz maç yine söylediğin gibi bizim hatalarımız yüzünden baş başa geldi ama sonuça kupa maçlarında önemli olan finale kalmak ve final maçını kazanmak o yüzden bo 40 dakika oynayamaz ,Sekulic de yeni gelmiş henüz 1 antreman ile maça çıkmışken zorlanmak normal aslında ben maçın başında böyle bir fark olacağını düşünmüyordum , nispeten yeneriz ama 10 sayı civarı yeneriz demiştim , ilk yarı inanılmaz iyi hücum ve çok iyi savunma yaptık , herşey Kleiza'nın teknik faul sonrası kenara gelip Bojan&Emir&Kenan sahada iken oldu :( :(
sorunlar var , ama en azından mutlu olduğum bazı konularda var  Bo ve Kleiza'nın ciddi anlamda formda olması , Emir bence dünkü maç özelinde fena değilki kritik bir iki hatası dışında ( zaten sorun o kritik 2 3 hata işte onları yapmaması lazım )
Bojan konusunda hoca süresini azalttı ama inatla onun kendisine olan güveninin geri kazandırmak için ısrarla insiyatif veriyor , bojan şu halinden kurtulup biraz kendisine gelse takım çok rahatlar
Sekulic bir çok pozisyonda şut imkanı olmasına rağmen atmadı , tabiki ilk çıktığı maçta tedirgin olması son derece doğal biraz alıştıktan sonra mutlaka fayda verecektik , adam da biraz gariban bir tarz var çok ezdik gelmeden önce kendisini :)
ama o sayı aldığı pozisyondaki hareketi bile fundemental'inin ne kadar iyi olduğunun ispatı.
ilk maç yanılgı verir ama öyle rezalet savunmacı filan da değil , ayrıca ege özışık yazmış bizim burak kardeşim de söyledi birkaç arkadaş da söyledi duydum '' temiz riband çekememek '' gibi bir bok atıldı adama..
burak kardeşimi severim onu tenzii ediyorum ama çok komik geliyor bu bana , hani atılmadık bok kalmadı adama bari 7.2 olarn ribaund rakamına saygıdan şunu yazmasınlar yahu 8)
inşallah fayda sağlar beklentiyi düşük tutmak iyidir sonradan verip verirse mutlu oluruz :)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Efes Pilsen maçını biz 5 numarasız oynadık ve maç öncesinde '' fark yeriz , Efes çok formda bizi tokatlar , Pota altımızı kevgire çevirir vs'2 türünden yorumlar çok gördük twitterda , ama maça o kadar iyi başladık ki 35 dakika resmen sürklase ettik rakibi , son 5 dakika gevşeme yapılan hatalar vs vs yüzünden 9 sayı ile bitirdiğimiz için garip bir memnuniyetsizlik oldu
zoriç ve vidmar varken bile doğru dürüst 5 numaralardan verim alamaz iken onlarsız oynamak ister istemez takım dengesini biraz etkiliyor
dünkü maç özelinde ilk yarı sürklase ettiğimiz maç yine söylediğin gibi bizim hatalarımız yüzünden baş başa geldi ama sonuça kupa maçlarında önemli olan finale kalmak ve final maçını kazanmak o yüzden bo 40 dakika oynayamaz ,Sekulic de yeni gelmiş henüz 1 antreman ile maça çıkmışken zorlanmak normal aslında ben maçın başında böyle bir fark olacağını düşünmüyordum , nispeten yeneriz ama 10 sayı civarı yeneriz demiştim , ilk yarı inanılmaz iyi hücum ve çok iyi savunma yaptık , herşey Kleiza'nın teknik faul sonrası kenara gelip Bojan&Emir&Kenan sahada iken oldu :( :(
sorunlar var , ama en azından mutlu olduğum bazı konularda var  Bo ve Kleiza'nın ciddi anlamda formda olması , Emir bence dünkü maç özelinde fena değilki kritik bir iki hatası dışında ( zaten sorun o kritik 2 3 hata işte onları yapmaması lazım )
Bojan konusunda hoca süresini azalttı ama inatla onun kendisine olan güveninin geri kazandırmak için ısrarla insiyatif veriyor , bojan şu halinden kurtulup biraz kendisine gelse takım çok rahatlar
Sekulic bir çok pozisyonda şut imkanı olmasına rağmen atmadı , tabiki ilk çıktığı maçta tedirgin olması son derece doğal biraz alıştıktan sonra mutlaka fayda verecektik , adam da biraz gariban bir tarz var çok ezdik gelmeden önce kendisini :)
ama o sayı aldığı pozisyondaki hareketi bile fundemental'inin ne kadar iyi olduğunun ispatı.
ilk maç yanılgı verir ama öyle rezalet savunmacı filan da değil , ayrıca ege özışık yazmış bizim burak kardeşim de söyledi birkaç arkadaş da söyledi duydum '' temiz riband çekememek '' gibi bir bok atıldı adama..
burak kardeşimi severim onu tenzii ediyorum ama çok komik geliyor bu bana , hani atılmadık bok kalmadı adama bari 7.2 olarn ribaund rakamına saygıdan şunu yazmasınlar yahu 8)
inşallah fayda sağlar beklentiyi düşük tutmak iyidir sonradan verip verirse mutlu oluruz :)

abi dün kenan'ın sakatlığına yeni pg alınacak diye sevinen var o yüzden sekuliç'e senin tabirinle atılan .... bence iyi yani adam ucuz yırttı.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

• Üye

16 dakika'da 6 ribaund çekmiş daha ne yapsın:D

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
16 dakika'da 6 ribaund çekmiş daha ne yapsın:D
vidmarla zoric'in toplam ortalamasının 5 olduğunu düşünürsek baya baya iyi :)
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

• Üye
vidmarla zoric'in toplam ortalamasının 5 olduğunu düşünürsek baya baya iyi :)
Yani :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Çok iyi bir uzun olmayabilir yeter ki takıma katkı sağlasın.
Zoric 'e ben çok güveniyordum . Cibona sonrası malaga da çok iyi işler yapmıştı ama son 1 2 aylık süreçte kendisine yakismayacak oyunlar oynadi vs vs
Kleiza nin ilk halini hatırlayalım
O yüzden kim gelirse gelsin katkı vermesi için dua etmek lazım.
Kerem Tunçeri yi sevmem ben beğenmem ama gelirse en büyük destekçisi ben olurum.
Benim kendi fikirlerim değil takım daha önemli çünkü

• Üye
Çok iyi bir uzun olmayabilir yeter ki takıma katkı sağlasın.
Zoric 'e ben çok güveniyordum . Cibona sonrası malaga da çok iyi işler yapmıştı ama son 1 2 aylık süreçte kendisine yakismayacak oyunlar oynadi vs vs
Kleiza nin ilk halini hatırlayalım
O yüzden kim gelirse gelsin katkı vermesi için dua etmek lazım.
Kerem Tunçeri yi sevmem ben beğenmem ama gelirse en büyük destekçisi ben olurum.
Benim kendi fikirlerim değil takım daha önemli çünkü
Abi yanlış anlama,Kerem'in geçen sezon verdiği bir röportaj var.Eğer transfer edersek o röportaj gündeme gelecektir ve taraftar kabullenir mi?İşin esası Kerem'e teklif sunsak bile kabul etmeyecektir.Yani kerem'in transferi Volkan Demirel'in gs'ye transferi gibi birşey olur