şimdi şöylede bir durum var unutulmasın
Efes Pilsen maçını biz 5 numarasız oynadık ve maç öncesinde '' fark yeriz , Efes çok formda bizi tokatlar , Pota altımızı kevgire çevirir vs'2 türünden yorumlar çok gördük twitterda , ama maça o kadar iyi başladık ki 35 dakika resmen sürklase ettik rakibi , son 5 dakika gevşeme yapılan hatalar vs vs yüzünden 9 sayı ile bitirdiğimiz için garip bir memnuniyetsizlik oldu
zoriç ve vidmar varken bile doğru dürüst 5 numaralardan verim alamaz iken onlarsız oynamak ister istemez takım dengesini biraz etkiliyor
dünkü maç özelinde ilk yarı sürklase ettiğimiz maç yine söylediğin gibi bizim hatalarımız yüzünden baş başa geldi ama sonuça kupa maçlarında önemli olan finale kalmak ve final maçını kazanmak o yüzden bo 40 dakika oynayamaz ,Sekulic de yeni gelmiş henüz 1 antreman ile maça çıkmışken zorlanmak normal aslında ben maçın başında böyle bir fark olacağını düşünmüyordum , nispeten yeneriz ama 10 sayı civarı yeneriz demiştim , ilk yarı inanılmaz iyi hücum ve çok iyi savunma yaptık , herşey Kleiza'nın teknik faul sonrası kenara gelip Bojan&Emir&Kenan sahada iken oldu
sorunlar var , ama en azından mutlu olduğum bazı konularda var Bo ve Kleiza'nın ciddi anlamda formda olması , Emir bence dünkü maç özelinde fena değilki kritik bir iki hatası dışında ( zaten sorun o kritik 2 3 hata işte onları yapmaması lazım )
Bojan konusunda hoca süresini azalttı ama inatla onun kendisine olan güveninin geri kazandırmak için ısrarla insiyatif veriyor , bojan şu halinden kurtulup biraz kendisine gelse takım çok rahatlar
Sekulic bir çok pozisyonda şut imkanı olmasına rağmen atmadı , tabiki ilk çıktığı maçta tedirgin olması son derece doğal biraz alıştıktan sonra mutlaka fayda verecektik , adam da biraz gariban bir tarz var çok ezdik gelmeden önce kendisini
ama o sayı aldığı pozisyondaki hareketi bile fundemental'inin ne kadar iyi olduğunun ispatı.
ilk maç yanılgı verir ama öyle rezalet savunmacı filan da değil , ayrıca ege özışık yazmış bizim burak kardeşim de söyledi birkaç arkadaş da söyledi duydum '' temiz riband çekememek '' gibi bir bok atıldı adama..
burak kardeşimi severim onu tenzii ediyorum ama çok komik geliyor bu bana , hani atılmadık bok kalmadı adama bari 7.2 olarn ribaund rakamına saygıdan şunu yazmasınlar yahu
inşallah fayda sağlar beklentiyi düşük tutmak iyidir sonradan verip verirse mutlu oluruz