Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 43082 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
Hep merak etmişimdir neden Latin kökenli basketçiler Türkiye'ye uğramıyorlar?
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
bende aynı fikirdeyim :)
fikir jimnastiği yapıyoruz yahu 8)

eleştirebilirsiniz diyince dayanamadım, yapıştırdım bir 3 temmuz feno eleştirisi  8)

Teodosic gelene kadar çekeceğiz bu çileyi. Teodosicden başka da bizi tatmin edecek adam yok (alabileceklerimizden
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Hep merak etmişimdir neden Latin kökenli basketçiler Türkiye'ye uğramıyorlar?

Birincisi vatandaşlık statüsü. Çoğu Arjantin ve Brezilyalı oyuncunun ataköklerinden ötürü İspanya ve İtalya'da vatandaşlığı oluyor
İkincisi kültürel durum, adam dilini bildiği ülkeyi tercih ediyor.
üçüncüsü de her güney amerikalı basketbolcunun nihai hedefi NBAdir, ona da Türkiye'den erişemez.

Ancak bitikler gelir bize Batista, Arroyo, Ayuso gibi
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
Birincisi vatandaşlık statüsü. Çoğu Arjantin ve Brezilyalı oyuncunun ataköklerinden ötürü İspanya ve İtalya'da vatandaşlığı oluyor
İkincisi kültürel durum, adam dilini bildiği ülkeyi tercih ediyor.
üçüncüsü de her güney amerikalı basketbolcunun nihai hedefi NBAdir, ona da Türkiye'den erişemez.

Ancak bitikler gelir bize Batista, Arroyo, Ayuso gibi

Teşekkürler sağolun, zaten bitiklerin adresidir Türkiye
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
eleştirebilirsiniz diyince dayanamadım, yapıştırdım bir 3 temmuz feno eleştirisi  8)

Teodosic gelene kadar çekeceğiz bu çileyi. Teodosicden başka da bizi tatmin edecek adam yok (alabileceklerimizden

sana can feda :)
evet o konuda haklısın bence hoca da bunun farkında ve transfer yapamıyor , yapmıyor değil kafasındaki adam seviyesi çok yukarıda öyle oyuncu bulmak istiyor.
bakalım hayırlısı olsun

istanbul1986

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)
« Yanıtla #140 : 06 Şubat 2014, 19:40:20 »
Fenerbahçe Ülker 72-66 Trabzonspor Medical Park

Türkiye Kupası’nda günün ikinci maçında parkeye Fenerbahçe Ülker ve Trabzonspor Medical Park çıktı. Maçtan Sarı Lacivertliler,  72-66 galip ayrılarak yarı finale yükseldi. Linas Kleiza 21 sayı, Bo Mc Calleb 17 sayı ile maçı noktaladı. Maçın yıldızı Fenerbahçe Ülker takımından Linas Kleiza olurken oyuncuya ödülünü Eski Milli basketbolcularımızdan İbrahim Ortaç verdi.

Maça skorer bir basketbolla başlayan ve skor üstünlüğünü ele geçiren Fenerbahçe Ülker, Kleiza’nın fark yaratan katkısını da kullanarak ilk yarıyı 50-29 önde kapattı. Üçüncü çeyrekte Kirk Penney ile farkı kapatan Trabzonspor Medical Park maça ortak olsa da son periyotta Kleiza’yı durduramadı ve maçı kazanan 72-66 üstünlükle Fenerbahçe Ülker oldu.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #141 : 06 Şubat 2014, 23:08:07 »
Pınar Karşıyaka biletleri an itibariyle biletix'te satılmaya başlamış.
İlgililere duyurulur.
Anlaşılan bizimkiler yine G.Kore Anıtı'nın olduğu taraftan giriş yapacak.
Karşıyaka'lılar bir önceki maçta bizim bulunduğumuz pota arkasında oturacağından salona giriş konusunda sıkıntı çıkmazsa iyi.
...

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
« Yanıtla #142 : 06 Şubat 2014, 23:51:36 »

Trabzonspor Medical Park'ta başkan yardımcısı Gökhan Saral

5 Şubat'ta Ankara'da Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçı var. Bu maçta da iddialıyız.

Fenerbahçe ile oynayacağımız maçı kazanarak rakibimizi eli boş göndereceğiz.

TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

"Kupada oynayacağımız Fenerbahçe maçında, Ankara'da bulunan taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Tek vücut Fenerbahçe’ye karşı mücadele vereceğiz.

En önemli maçımız Fenerbahçe maçıdır. Ankara'daki kupa maçında Fenerbahçe'yi yenecek güçteyiz.

:)))))))))))
Hoops and rap

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Yarı finalde Pınar Karşıyaka'yla karşılaşacağız.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Türk Telekom maçında çok zorlandılar. Tamamiyle Dixona bağlı hücum ediyorlar telekom maçında +25 attı yanlış hatırlamıyorsam, onun dışında takım halinde iyi bir dönem geçirdikleri söylenemez.. Dixon savunması çok önemli, Bo Dixon u kilitlerse zorlanmadan kazanırız diye tahmin ediyorum..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Benim en çok çekindiğim oyuncu Esteban Damien Hernandez Batista.Bu sene çok formda.Oktay Mahmuti Batista dururken neden Barac'ı tercih etti anlamak pek mümkün değil :D
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 01:26:44 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Benim en çok çekindiğim oyuncu Esteban Damien Hernandez Batista.Bu sene çok formda.Oktay Mahmuti Batista dururken neden Barac'ı tercih etti anlamak pek mümkün değil :D

Barac'ın sözleşmesi kallaviydi, atamadılar satamadılar

KSKnın bizi yendiği maçı salonda izlemiştim. Son3-4 maçtır dönem dönem iyi yaptığımız ön alanda baskıyı yaparsak KSKyı da yeneriz. Oynatmamak önemli adamları. Havaya giremezlerse sıradan bir takıma dönüşüyorlar
A.Y.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Barac'ın sözleşmesi kallaviydi, atamadılar satamadılar

KSKnın bizi yendiği maçı salonda izlemiştim. Son3-4 maçtır dönem dönem iyi yaptığımız ön alanda baskıyı yaparsak KSKyı da yeneriz. Oynatmamak önemli adamları. Havaya giremezlerse sıradan bir takıma dönüşüyorlar
O maçta çok çok çok ekstra üçlük attılar.Nedense o maçta bir türlü maçın içine giremedik.Batista'nın kontratının Barac'tan aşağı kalır yanı yok diye biliyorum :D

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Cuma günü saat 6'da maç inşallah eve dönebiliriz o saatte, federasyonu tekrar tebrik etmek lazım maç izletmemek için kastırıyorlar.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu maçı Dixon'un savunmasından ziyade Batista ile eşleşecek uzunun hücum performansı belirleyecek bana göre.
Kara deryalarda bir FENERsin!