Galatasaray-efes'i seyrediyorum..Gs'nin lideri belli: Arroyo...Adam oynuyor, atıyor attırıyor. Herkes onu kabullenmiş. KSK'de Dixon bu işi yapıyor. biz de kimin olduğu belli değil..Emir ile bojan'ı hoca bu işe hazırlamak istiyor ama olacak gibi değil. Hele bojan tam fiyasko...Hadi emir ribaunda giriyor, asist yapıyor vs vs bir iki tuğla savurmayı hak ediyor diyecem ama millet onu da çözdü..vur topu sağına ortaya gir asist yap. Ama kimse yemiyor artık. Bu takımda Kleiza gibi bir oyuncu var,ama bu ikiliden sonra üçüncü alternatif olmuş durumda o da top ona gelirse. Bjelica keza öyle... Hatta Bo, Makedonya'da aynı liderlik görevini yapıyor ama bizde uvertür oyuncu oldu...Maalesef sezonun yarısı geride kaldı ama görünüşüne göre bir arpa boyu yol alamadık. vidalar biraz sıkılınca EL'de de takke düştü kel göründü..Ligde zaten görmüştük Tofaş,ksk,Banvit maçlarında...elimize sakatlıklardan dolayı fırsat geçti onu da kullanamadık. Zor muydu ya bir tane kazma da olsa topu içine vurup, blok yapabilecek bir atlet uzun bulmak. Artık Oğuz ve İlkan'ı bekleyeceğiz ama ben onların da bir çözüm olacağını sanmıyorum. İnşallah yanılırım
NOT: Bojan'ın yerine şu Hairston bizde olsa takım 2 gömlek sınıf atlardı