Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 43113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
BOJAN'a küçük maçların büyük oyuncusu diyordum ama artık o küçük maçlar'da bile ağırlık koyamıyor.Keşke KLEİZA ile başlasaydık.

Çevrimdışı exex

• Üye
bojan'ı takım lideri yapan adam obradoviç değil basketbolu bulan naismith bile olsa eleştirilir. bu adamla iki gün geçirsen üzerine takım kurmayı bırak 50 tl sine şut yarışması bile yapsa kazanamayacak mentalitede bir adam olduğunu anlarsın. tutup bu adamın üzerine bir numaralı karar verici pozisyonu yüklersen iflas edersin. emir ve bojan denilen iki sıfır karakterli winnerlıkla yakından uzaktan alakası olmayan iki adam gitmeden bu takımdan hiç bir şey olmaz.
İmza oğlu İmza ..Kesinlikle.Verelim Emir i , Bojan da gitsin nba e rahatlayalım.Bu msç Berk  ve Metecan la bu hale gelse kimse bu kadar eleştirmez...Yeter yahu. O yavsak sube sorumlusuda anasının yanına gitsin . En iyisini getirecekmişiz , belli getirmişler... 

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Finale çıkmamamız büyük şans. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir. Trabzon'a bir çeyrekte 9 sayı atabilen takımdan bence bir başarı beklemeye gerek yok. Rezil olmasınlar yeterli.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kleiza dururken artik bojana rol biçmekten vazgeçer umarim koç
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Çok üzgünüm.Hiç beklemediğim bir sonuç oldu.Son 5 dakika kala gösterdiğimiz gayreti ve KLEİZA'ya şut attırmayı hiç değilse 3.periyodun 5.dakikasında deneseyidk belki kazanabilirdik.Benim için hayal kırıklığı oldu.

Çevrimdışı exex

• Üye
Son bir not .Moderatörden özür dileriz fazla kalabalık yaptık ama bu forumdaki Gs korkusu nedir bagzı kişilerde ?
Bence finali Efes oynayacak... Ve onların Semih e yaptıgını biz bizimkilere yapmadıgımız için onlar EL de bizden daha iyi durumda ve bu kupayııda kazanacaklar bence. Bizim örnek almamız gerekn çok şey var ...
Koç için yazınlarlara gelirsek onun takımı için gelecek seneyi beklemeliyiz...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
emir 15 , bogdan 13 sayı atmış...buna bakanlar da iyi oynadılar sanacak

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
4. kez üst üste yenmişler bizi.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Burakcnar

• Ziyaretçi
Sadece şunu söylemek istiyorum bu rezaletle ilgili.En büyük taraftar,oyuncular sahtekar.Sevgilerle...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Galatasaray-efes'i seyrediyorum..Gs'nin lideri belli: Arroyo...Adam oynuyor, atıyor attırıyor. Herkes onu kabullenmiş. KSK'de Dixon bu işi yapıyor. biz de kimin olduğu belli değil..Emir ile bojan'ı hoca bu işe hazırlamak istiyor ama olacak gibi değil. Hele bojan tam fiyasko...Hadi emir ribaunda giriyor, asist yapıyor vs vs bir iki tuğla savurmayı hak ediyor diyecem ama millet onu da çözdü..vur topu sağına ortaya gir asist yap. Ama kimse yemiyor artık. Bu takımda Kleiza gibi bir oyuncu var,ama bu ikiliden sonra üçüncü alternatif olmuş durumda o da top ona gelirse. Bjelica keza öyle... Hatta Bo, Makedonya'da aynı liderlik görevini yapıyor ama bizde uvertür oyuncu oldu...Maalesef sezonun yarısı geride kaldı ama görünüşüne göre bir arpa boyu yol alamadık. vidalar biraz sıkılınca EL'de de takke düştü kel göründü..Ligde zaten görmüştük Tofaş,ksk,Banvit maçlarında...elimize sakatlıklardan dolayı fırsat geçti onu da kullanamadık. Zor muydu ya bir tane kazma da olsa topu içine vurup, blok yapabilecek bir atlet uzun bulmak. Artık Oğuz ve İlkan'ı bekleyeceğiz ama ben onların da bir çözüm olacağını sanmıyorum. İnşallah yanılırım

NOT: Bojan'ın yerine şu Hairston bizde olsa takım 2 gömlek sınıf atlardı 
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 21:39:58 Gönderen: tafmann »

Burakcnar

• Ziyaretçi
Birde Bojan'la ilgili iki kelam edeyim.Kendisi evet çok çok yetenekli bir oyuncudur,müthiş bir skorerdir hatta NBA'e giderse orada bile yıldız olabilecek kadar yetenekli bir oyuncudur ama kesinlike büyük oyuncu veya winner bir oyuncu değildir.Bu gerçeği göz önünde bulundurarak seneye ona göre kadro düzenlemesi yapılmalı.Koç zaten Euroleague şampiyonluğu kazanana kadar burada kalacak,kalmalı.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 21:56:45 Gönderen: Burakcnar »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Efes maçında ve Trabzon maçının ilk yarısında mükemmel oynayan takımdan eser yoktu bugün.

Geçen sene çok eleştirdiğimiz takım finalde Galatasaray'ı yenerek kupayı almıştı.Bunun hesabı anca şampiyon olarak kesilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Son bir not .Moderatörden özür dileriz fazla kalabalık yaptık ama bu forumdaki Gs korkusu nedir bagzı kişilerde ?
Bence finali Efes oynayacak... Ve onların Semih e yaptıgını biz bizimkilere yapmadıgımız için onlar EL de bizden daha iyi durumda ve bu kupayııda kazanacaklar bence. Bizim örnek almamız gerekn çok şey var ...
Koç için yazınlarlara gelirsek onun takımı için gelecek seneyi beklemeliyiz...

Kalabalık ne eren ? Rahat ol koçum.  Sorun  yok.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İş sebebiyle izleyemedim ama skora çok üzüldüm. .
Hayırlısı olsun diyorum

Çevrimdışı exex

• Üye
Kalabalık ne eren ? Rahat ol koçum.  Sorun  yok.
tek mesaj yerine 3 4  mesajla kalabalık yaptık  :D  bende sevmiyorum okurken abi öyle olunca :)

Beklediğim gibi Efes TAKIM olarak Gsliv i birkez daha maglup etti. Bir Emir leri yok , bir Bojanları yok , hatta 5 numaraları bile yok ... 
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2014, 22:26:38 Gönderen: exex »