Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 1410234 defa)

0 Üye ve 230 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Genel Haberler
« Yanıtla #2100 : 03 Şubat 2016, 14:57:15 »
Datome: "30 milyonluk cumhuriyetiz"
İtalyan basketbolcu Luigi Datome, İstanbul'daki yaşantısı ve takımı Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Luigi Datome içini ülke basınına döktü. Sarı-lacivertlilerin bu sezon en çok öne çıkan isimlerinden olan deneyimli basketbolcu, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda takım ile ilgili düşüncelerinden, hocası Obradovic'e; Sultanahmet'te patlayan bombadan, kentteki yaşantısına kadar bir çok konuda değerlendirmelerde bulundu. Sezon başında transfer olduğu yeni kulübünde mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki forvet, "İstanbul'u seviyorum" dedi.

30 milyonluk cumhuriyetiz
*Çok çılgın bir taraftarımız var. Deplasmana da gitsek evimizde oynuyor gibiyiz. Türk insanı bir çok yerde var. Zaten Fenerbahçe de 30 milyon nüfusu olan bir cumhuriyet olarak adlandırılıyor.

İstediğini yapmazsanız bitersiniz!
*Basketbolu ya onun istediği gibi oynamaya çalışırsınız ya da bitersiniz... Şaka bir yana hep maksimumu talep eder, idmanlarda bile sürekli konsantre olmanızı ister ve antrenmanlarda bile tansiyon bir an olsun düşmez. Ancak kaba birisi değildir. Saha dışında hoş sohbet birisidir ve bizimle konuşmaktan keyif alır. Basketbolun dışında bir yaşam olduğunun da farkındadır.

Apple'ım bana yardımcı oluyor
*Türkçe öğrenmeye çalışmak çok zor bir şey. Hiçbir şey öğrenmiyorum. Bazı kelimeleri ezberlemek için app bana yardımcı oluyor.

Taksim'de iyi balık var
*Bir çok iyi İtalyan restoranı var. Taksim'de çok iyi balık var. Bazen orada balık yemeye gidiyorum.

Bir gün 25 kiloluk bir halı aldım
*Kapalı Çarşı'ya gittim. Orası herkesin bir şeyler satmaya çalıştığı bir labirent. Ayrıca esnaf çok eğlenceli ve esprili. Bir gün 25 kiloluk bir halı aldım. Benim için onu kocaman bir çantanın içine koydular. Sonra bu ağırlığı dengelemek için hemen bir yenisini satmaya çalışanlardan dolayı kıpırdayamaz hale geldim.

Mitinglerden uzak duruyoruz
*Işid'in amacı terörü her yere yaymak. Bu aslında tüm dünyanın problemi. Son saldırı beni çok üzdü yakınlarımı da endişelendirdi. İtalya'daki sevdiklerim benim durumumla ilgili endişeleniyorlar ve bu da beni üzüyor. Ancak kendi hayatınızı yaşamaya devam etmelisiniz. Aksi takdirde yaşamaktan vazgeçmeniz gerekir. Tabii mitingler olduğu zaman kent merkezine gitmemeye dikkat ediyorum ama sakin kalmaya da çalışıyorum. Diğer takım arkadaşlarım da böyle yapıyor.

Saldırılardan korkmuyor, koruma kullanmıyorum
*Saldırılardan korkmuyoruz. Dışarı çıktığımızda güvenlik eskortu ile çıkmıyoruz. Sadece salona gelirken buradaki trafikten sakınmak için kullanıyoruz. Buraya göre Roma'daki trafik hiçbir şey sayılır. Ben de zaten bu yüzden Asya yakasında salona yakın bir ev tuttum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Genel Haberler
« Yanıtla #2101 : 03 Şubat 2016, 14:58:42 »
Fenerbahçe’nin Çek oyuncusu Jan Vesely, Euroleague resmi sitesine bir röportaj verdi. Ocak ayında 14.5 sayı 10.3 ribaunt 2.3 asist ve 2 blok ortalamaları tutturarak Euroleague’de ayın oyuncusu seçilen Vesely, Fenerbahçe’nin sezonu, hedefleri ve taraftarlar hakkında konuştu:

“Merhaba Jan. Euroleague’de Ocak ayı MVP’si olduğundan ötürü tebrikler. Bu ödülün senin için anlamı nedir? Geçen ayki tüm maçları kazandınız.

Teşekkürler. Önemli olan Ocak ayındaki tüm maçları kazanmamış olmamız. Ben her zaman kazanmak için elimden geleni yapıyorum ve geçen ay işler gayet iyi gitti, bundan  dolayı mutluyum.

TOP 16’da mağlup olmamış tek takım olarak Fenerbahçe’yi hem deplasmanlarda hem İstanbul’da bu kadar rekabetçi yapan şey ne?

Sert ve  takım halinde oynuyoruz. Bu da işe yarıyor. Herkes birlikte oynamayan keyif alıyor. Bu şekilde devam etmemiz lazım.

Ocak ayındaki ilk galibiyeti Belgrad’da Kızılyıldız’a karşı aldınız ve sezonun en fazla fark attığınız maçıydı. O maça özellikle motive olmuş muydun?

Evet. Çünkü ben Partizan’da oynarken Kızılyıldız bizim en büyük rakibimizdi. Onlara karşı ne zaman oynasam daha motive oluyorum. Bu tarz maçları oynamayı seviyorum. Kızılyıldız veya Partizan, ev sahibi takımın kim olduğu önemli değil. Sadece salonun atmosferi hoşuma gidiyor, bana daha fazla enerji veriyor.

Kızılyıldız bu sezon evinde herkesi yendi, siz hariç. Belgrad’da iki kez kazandınız. Sırrınız neydi?

Maçın anahtarı arenanın atmosferinin bizi etkilememesi. Onları normal sezon da iki kez yenmiştik ve nasıl oynayacağımızı biliyorduk. En önemlisi atmosfere ve baskıya yenik düşmemekti.

Lokomotiv Kuban’ı kendi evinizde yendiniz. Son çeyreğe girerken 9 sayı gerideydiniz fakat geri dönüp kazandınız. Bu kadar zorlu bir takıma karşı nasıl oldu da kazandınız?

Sert bir  maçtı. Senin de söylediğin gibi maçın büyük bölümünde gerideydik ve yakın kalmayı denedik. Bunu başardık ve maç sonuna kadar savaştık. Ana etmen buydu. Vazgeçmedik, iyi bir dördüncü çeyrek çıkardık.

Sonraki maçta Darüşşafaka karşısında henüz ilk yarıda ortaya 113 sayı çıktı ve iki takım da 100 sayıya ulaştı. Bu tarz bir maç bekliyor muydun?

Açıkçası böyle bir maç beklemiyordum. Maçın büyük bölümünde en az 15 sayı öndeydik. 20 sayıyla rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maçtı fakat onlar şutları soktu ve geri döndüler. Maçı erkenden bitirmeliydik. 15 sayı önde olduğumuz zaman maçın bittiğini düşündük. Bu tarz durumlarda daha dikkatli olmalıyız.

Ocak ayının kapanış maçında Cedevita’ya karşı Fenerbahçe’de 5 oyuncu çift haneli skor üretti, Ricky Hickman dahil. Onun takıma geri dönüşü ve iyi oynaması sizin için ne kadar  önemli?

Geçen sezon bize çok yardımcı oldu. Sakatlıktan sonra düzelmesi zaman aldı. O kadar uzun aradan sonra geri dönmek hiç kolay değil fakat harika iş çıkarıyor. İdmanlarda çok çalışıyor ve formuna dönüp ritm yakalamaya çabalıyor. Bizim geniş bir kadromuz var ve her maç ayrı bir oyuncu sahneye çıkacak. Onun gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için şanslıyız.

Fenerbahçe evinde henüz maç kaybetmedi. Taraftarlar size nasıl yardımcı oluyor ve ev sahibi olmanın güçlü tarafları neler?

Taraftarlarımızın önünde oynamayı seviyorum. Bizi destekliyorlar ve zor maçların kazanılmasında çok yardımcı oluyorlar. Lokomotiv’e karşı 9 sayı gerideydik ve muhteşem bir iş çıkardılar. Taraftarlarımız o an bizim geri dönüş için çabaladığımızı gördü ve daha da fazla tezahürat yapmaya başladı. Onların önünde oynamak için için büyük bir yardım kaynağı.

Fenerbahçe’deki 1.5 yıllık kariyerinin ardından, bu kadar büyük bir kulüpte bu kadar önemli bir oyuncu olmak nasıl bir duygu?

Harika. Sonunda kendimi buldum. Zeljko Obradovic’in bana verdiği bu fırsat kesinlikle harika. İnsanlar beni seviyor ve takım iyi iş çıkarıyor. Buradaki durum benim için muhteşem. Zeljko bana güveniyor, bu yüzden Fenerbahçe’ye geldim. Onun ne kadar harika bir antrenör olduğunu ve kazanma mantelitesini biliyordum. İlk günden beri bu fırsatı iyi kullanmaya ve olabildiği kadar takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum.

Fenerbahçe geçen sezon Final Four’a ulaştı. Bu sezon oraya tekrar çıkmanız durumunda daha iyi iş çıkartabileceğinizi düşünüyor musunuz?

Tabii ki evet. Sezona her şeyi kaybedeceğinizi düşünerek başlamazsınız. Tekrar Final Four yapıp kupayı kazanmak istiyoruz. Fakat bu uzun bir süreç ve şu anda yaptığımız gibi adım adım ilerlemeliyiz. Daha da fazla çalışıp önümüzdeki maçlara kendimizi hazırlamalıyız.”

Çevrimdışı Barış Eymen

• Üye
  • Yer: Istanbul
Soru başlıkta.

İster isim soyisim, ister nick ile, ister kısa, ister uzun...

Buraya yazması sizden.

O kadar taraftarız; İngilizce'ye çevirtmek, yetkili mercilere, Obradoviç'e ulaştırmak bizden.

Elimize üşenmeyelim... Çok önemli bir konu. Sizin katılımızla çok güzel bir derleme ortaya çıkabilir.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 22:49:17 Gönderen: Barış Eymen »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
aslında çok basit, koçumuzun Obradoviç olduğunu kendimize hatırlatmamız lazım.

benim gelme imkanım yok , Türkiyede yaşamıyorum, olsa yeminle kaçırmazdım maç.

zaten kaçırmıyorum ama salondan izlemek ayrı.

millet neden gitmiyor, ben anlamıyorum..çok da pahalı değil , Türkiye standartlarına göre biletler.

en ucuz bileti al, en yukarıdan izle, görmüyorsan en azından bağır, eve dönünce özeti izlersin.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Çok ama çok ucuza bilet satışı yapalım, şöyle 1-2 tl falan olsun, boş kalacağına 3-5 bin kişi fazladan gelir maçlara.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
Önemli  bir  konu.
Ben  genç  taraftarların  maddi  imkanlarının  kısıtlı  olmasından   hareketle  onlara  özel  bir  fiyat  politikasının  geliştirilmesi  gerektiğini  düşünüyorum.
Gençleri  trübüne çekmekde  bir  zorunluluk  ayrıca.Hem  trübün  gücü   ,  hem  ileriye  dönük  trübüne gitme    alışkanlığı  olan  bir  kitle  oluşturmak  bakımından.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ucuz bilet olayını unutun.
O kombine alan adamlara açık açık seni aptal yerine koydum demektir.
İstanbul'da yaşamadığımdan çözüm önerisi getiremem ama sürekli takımı takip eden ve burada da üye olan Özkan arkadaşımızın twitter'dan özellikle ulaşım ve tribün gruplarıyla alakalı söylediklerine birebir katılıyorum.
Misal salonda hepi topu 1 kez maç izleyebilmiş birisi olarak ulaşım konusunda ki sıkıntıya yönetimin çözüm üretmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Belli bir saatten sonra salonun olduğu bölgede dolmuş yok, otobüs yok taksi karşıya gitmiyorsan yüzüne bile bakmıyor.
...

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
Türkiye'de basketbola olan ilginin genel olarak artması lazım,ki bu yabancı oyuncu sayısının artmasına paralel olarak takımlarımızın da iyileşmesiyle artıyor zaten.Bu artıştan bence bu sene biz Fenerbahçe olarak faydalandk,bilet fiyatları kesinlikle ucuzlamamalı,tam tersi belki biraz daha arttırılabilir,seyirci çekmekten ziyade geliri arttırırız bence bu şekilde,örnek geçen seneyle bu sene bilet fiyatları arttı seyirci azalmadı,artmadı belki ama azalmadı da.Nicelik değil nitelik önemli bence basketbol taraftarlarımız için,maçı seyrederken en üst kattan maçı hiç izlemeden bilinçsizce bağıran futbol kale arkası taraftarından fayda gelmez,sadece biz izleyenlere rahatsızlık verir.Nba den veya sahalarını her maç dolduran avrupa klüplerinin neler yaptığını da incelemeli bu işin profesyonelleri,halkın geliri de düşünülerek en optimum bilet fiyatları belirlenir,o basit,dahasını bulmak maksat

Çevrimdışı furkan

• Üye
Ucuz bilet olayını unutun.
O kombine alan adamlara açık açık seni aptal yerine koydum demektir.
İstanbul'da yaşamadığımdan çözüm önerisi getiremem ama sürekli takımı takip eden ve burada da üye olan Özkan arkadaşımızın twitter'dan özellikle ulaşım ve tribün gruplarıyla alakalı söylediklerine birebir katılıyorum.
Misal salonda hepi topu 1 kez maç izleyebilmiş birisi olarak ulaşım konusunda ki sıkıntıya yönetimin çözüm üretmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Belli bir saatten sonra salonun olduğu bölgede dolmuş yok, otobüs yok taksi karşıya gitmiyorsan yüzüne bile bakmıyor.

Kombine alan insanların ciddi bir kısmı da lig maçlarına gelmiyor, 5000'e yakın kombine ama 1000-2000 arasına oynadığımız çok maç var. Gitmedikleri Uşak maçında "nasıl da kazıkladılar bizi" diye düşünmek yerine "iyi düşünmüşler, ne güzel salon doldu" demeleri gerekir.

Çevrimdışı HunterInTheNight

• Üye
Ben 5 yıldır Kocaeli'de öğrenciyim. Her maça gitmeyi çok istedim ancak ayda bir kez ancak gidebiliyorum. Basit bir bütçe hesabı yapacak olursak;

Euroleague için: En düşük bilet fiyatı 30 TL+Ulaşım ücretleri 50 TL(Kocaeli-İstanbul arası ve şehir içi ulaşım) en düşük 80 TL
Lig Maçları için: En düşük bilet fiyatı 17,50 TL ve aynı ulaşım ücretleri ben ne yazık ki bu masrafları karşılamam mümkün olmuyor.

Bu masrafları karşılayacak bile olsam genellikle saatler uygun olmuyor bazı maçlar o kadar geç bitiyor ki benim Kocaeli'ye dönmemi bırakın İstanbul içinde insanların evlerine dönmesi bile zor oluyor. Buraya kadar kendi özelimde olanları belirttim. Artık genel olarak konuşabilirim.

Bilet fiyatlarının çok fazla olduğunu düşünüyorum. Tribünleri genel olarak dolduran insanların yaş grupları ağırlıklı olarak 20-25 arasında değişmektedir. Ülkede olan gençlerin işsizlik problemlerini göz önünde bulundurursak bu yaş grubunda işsizlik oranı çok fazla ve bu insanların bilet fiyatlarını karşılamalarını beklemek çok da gerçekçi olmuyor. Eğer kulüp salonun profili çok da önemli değil sadece salon dolsun diyorsa bu fiyatlarla mümkün değil.

Kulüp eğer politika olarak salonda böyle 40 dakika boyunca tezahürat eden çoşkulu bir profil yerine sadece yerinde oturan takım çoşarsa takıma katılan eğer çok zor olmayacaksa bir kaç hakem hatasına itiraz eden bir profil istiyorsa bu bilet fiyatı politikası doğru ancak burada da şöyle bir sorun var salondaki organizasyon bu fiyatların karşılığını veriyor mu? Ne yazık ki hayır. 3 yıldır belli oldu ki kulüp salonda ikinci tarif ettiğim profilde "seyirci" istiyor. Ancak bu profil sahada yeterli katkı oyuna sağlayamıyor, salonda onlara o enerjiyi vermiyor. Önümüzde çok büyük iki örnek var. Maccabi ve Barcelona'daki seyirci profili ve salon organizasyonları. Salonu tek renk ile donatıp iyi bir enerji sağlayabilir. Bunu yapmak için farklı yöntemler var en bilinenleri tek renk tshirt ve tek renk bayrak dağıtmak. Beyaz veya sarı gibi çok dikkat çeken iki renk ile harika atmosfer yaratılabilinir.

Bir maskot sahibi olabiliriz. Saha içinde molalarda devre arasında doğum günleri, evlilik teklifleri falan şahsen bana pek çekici gelmiyor. Bu maskot veya farklı bir performans ekibi ile bu boşluklarda gösteriler düzenlenmeli.

Dansçı kızlarımız yok ki bence molaların en dikkat çekici performansları onlar tarafından yapılan performanslar. (Ben neden dansçılarımızın olmadığı konusunda fikir sahibi değilim)

Yine Barcelona, Real, Maccabi gibi takımların tribünlerine bakarsak özel bazı tribünler var ve bu tribünler deyiş yerindeyse tribündeki ağır işçiler diyebiliriz. Bunu biz de denedik ama tutmadı daha çok kendi arasında kavga eden tribünler oluştu.(özellikle geçen sene) Salonda bir tribün aynı bu şekilde bu arkadaşlara ayırarak en azından salonun uyuduğu anlarda devreye giren bir kontak oluşturulabilir.Bu grup için ise tabi biraz farkı fiyat politikası düzenlenmelidir.

Dediğim gibi kulüp böyle bir profil istiyorsa unutmamalıdır ki onlar için orası sadece maç izleme yeri değil bir eğlence yeridir. Yönetim de burayı aynı şekilde basketbol takımının maç yaptığı yer olarak görmek yerine bir eğlence merkezi olarak değerlendirip insanları oraya çekecek ekstra farklı organizasyonlar düzenlemelidir. Şuan tribüne bu kadar insan geliyorsa bunun tek nedeni sahada oynanan harika basketbol ve Obradovic'tir. Sahada bu kadar harika bir basketbol olmasa (kötü olsa demiyorum) iyi basketbol oynansa yine bu kadar kişi bile gelmeyecektir.

Kulüp bir şekilde orayı doldursun ben başka bir şey istemem yeter ki dolsun istiyorum. Bunlar benim nacizane düşüncelerim. Yazı boyunca hatalarım olduysa affedin abiler, arkadaşlar.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Kombine alan insanların ciddi bir kısmı da lig maçlarına gelmiyor, 5000'e yakın kombine ama 1000-2000 arasına oynadığımız çok maç var. Gitmedikleri Uşak maçında "nasıl da kazıkladılar bizi" diye düşünmek yerine "iyi düşünmüşler, ne güzel salon doldu" demeleri gerekir.

Hocam ben kendimi o arkadaşların yerine koysam(ki gelecek sezon işim dolayısıyla en fazla 4-5  maç izleyecek olmama rağmen kombine alacağım) dediğiniz gibi düşünmem.
Ha şöyle bişey yapılabilir gelecek sezon için takımın maçlarını takip eden gençlere(özellikle öğrenciler) özel makul bir ücrete kombine çıkartılabilir.
...

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
Bunun tek bir çözümü var. Resmi kurumlarımız aracılığıyla sosyal medyada bir sistem kurulacak, kombinesi olup da o hafta maça gidemeyecek olan renkdaşlarımız biraz özverili ve duyarlı davranıp kurulacak o sistem üzerinden maça gitmek isteyen taraftarlarımıza kombinelerini devredecekler. Devir olayı artık hayrına mı olur, parayla mı olur onu bilemem. Sonuçta İstanbul 15 milyonluk koca bir şehir... Maça gitmek isteyip de verecek parası olmayanlar da vardır, verecek parası olmasına rağmen kombine olayından dolayı tepelerden izlemek istemediği için gitmeyenler de vardır. Ama her halükarda iş maça gidemeyen kombineli taraftarların bu konudaki hassasiyetinde bitiyor tabi. Ayrıca lig maçları için özellikle tepe kısımlarda ciddi indirimlere de gidilebilir. O kısımların taraftar gruplarına, öğrencilere 3'e, 5'e bakmadan verilmesine bir taşkınlık olmadığı sürece kimse de ses çıkarmaz zannımca. Nitekim şu takımın bir avuç taraftarla oynaması cidden çok üzücü.

Çevrimdışı Barış Eymen

• Üye
  • Yer: Istanbul
Kendi adıma, kendisi kombine aldığı için ucuz fiyata bilet satılmasını istemeyen bir Fenerbahçe taraftarı benim için vicdansızın önde gidenidir. Açık ve net. Ayakkabı gıcırtısının duyulduğu salonlardan nefret ediyorum. En üst katlara çok ucuz biletler satılmalı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Barış
çok teşekkür ederim. bu konuda bi '' çözüm '' üretmek için çabalayan aklı başında tek adam oldun. hem fenerbasket hesabından hem de burada açtığın bu başlık güzel . çünkü karalamak , laf sokmak eleştirmek taşşak geçmek çok doğal ve biraz da sanal medya olayı bu diyelim...
o iyi bu kötü mevzusunu geçmek lazm, Arenaya giden insanları düşman görmeye çalışan , salonu sanki kendi salonu değilmiş gibi görmeye çalışan bir ufak kesim var ben onları anlamıyorum. hiçbir zaman da anlamayacağım..
ben konu konu fikirlerimi yazayım ..
*Kombine sahibi bir insanım, bu yaz % 60 civarı zam yaptılar net kazıklandığımı da biliyorum ama şubenin finansal desteğe ihtiyacı olduğunu bildiğim için de aldım. ayrıca Basketbol benim zevkim bu hocayı ve bu takımı da çok seviyorum.

*BArış güzel bi şeye değildi Zeljko Obradoviç sadece bi kupa almanın peşinde değil '' bi oldu bi kültür '' yaratmaya çalışıyor diye. takım oyuncular yöneicler salon tarafrat bunlar hepsi br bütün.

*bi orta yol bulunmak zorunda. Tamam Veysel DAtome udoh ZEljko gibi adamları izlemenin bir bedeli elbetteki olacaktır. ama bu bedeli herkese ödetmemek lazım. gücü yeten herkes elinden geldiğince maddi manevi şubeye destek oluyor. destek olmasının da sebebi ,
Zeljko'ya Gherardini'ye ÖMer'e takıma , oluşturulmaya çalışılan yapıya inanıyoruz ve izlerken zevk alıyoruz..
*dar gelirli kardeşleri , öğrencileri mutlaka bi şekilde salona getirmek zorundayız. en azından üst kat tribünleri belli bölümlerini daha uygun fiyata satmak zorundalar. lig maçlarında çok daha uygun yapmaları lazım. ama genç öğrenci kardeşlerimiz de ya 5 tl ama çok uzak diye gelmemezlik etmeyeckler. herkes kendisinden fedakarlık yapmak zorunda.
*dönüş saatlerini düşünerek metroya ulaşım veya metrobüse ulaşımı kolaylaştıracak şekilde ringler konulmasını klüp sağlamalı .. tamam bizim arabazmız var ama herkesin arabası yok , ulaşım gidiş geliş daha rahat olursa saat fark etmeksizin salona gidiş daha fazla olacaktır.
*tabi şu da var. bizler hepimiz taraftarlar euroleague'i daha fazla önemsiyoruz , ligi çok önemsemiyoruz , hoca da buna bugün biraz değindi aslında.
bu tabi işlin bir başka boyutu...

şimdilik aklıma gelenler bunlar.
tekrar bu topik için teşekkür ederim.. biraz fikir jimnastiği yapmak iyi olur.
sorunları söylemek kolay biraz da çözüm bulmaya çalışmak lazım

son olarak bu salon bizim.. Fenerbahçe basketbol tarihinin Euroleague'de en başarılı günleri bu salonda oluyor. bunu daha iyi yapmak takımla daha iyi bütünleşmek zorundayız.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 00:06:38 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı exex

• Üye
Bu ligde  önemli adledilecek maçlarımız belli

Lig maçları için  3 seviyeye  ayırabiliriz.

Normal sezonda ;

1.seviye  maçlar için ( Efes Galatasaray Beşiktaş )  en ucuz bilet 15-20
2.seviye maçlar için ( Daçka Karşıyaka Trabzon )   en ucuz 10-15
3.seviye maçlar için ( geri kalan diğer maçlar )  en ucuz 5-10  lira arası yapılabilir.

Buna paralel Play off turundan itibaren en ucuz biletleri 15 e çekersin. ve tura göre katlarsın.

Aynı seviyelme EL içinde gerçekleştirilebilir.

Ayrıca normal sezonda taraftar ilgisini arttırmak için  boş salonda oynamak yerine okullara inilip çocuklara aileleri ile geldiklerinde indirim sağlayabilecekleri davetiyeler gönderilebilir. Yeterki maksat salonu doldurmak olsun ....