McCollum - Wilbekin
Guduriç - Talen H-Tucker
Pierre - Brandon - Onuralp
Nıgel - Jantunen
Bango- Bacon
Sertaç - ? (Sanki tekrar anlaşacakmışız gibi geliyor)
Wilbekin özellikle savunma konusunda önde. Şut konusunda da sanki McCollum daha temiz atıyordu ama yine de çok eksi yazacağını sanmıyorum.
Guduriç, zaman zaman saç baş yoldursa da bana göre tam bir liderdi ve yeri dolmaz. Tucker'a gelince o da tıpkı Guduriç gibi 2-3 numara olmasına karşılık 1 numaraya evrilmiş bir isim. Guduriç gibi saha görüşü olmasa da kuvvetli olması ile farklı rolde ayrı bir katkı verebilir.
Pierre, zaten koçun çok düşünmediği bir isimdi. Çok fazla arayacağımızı sanmıyorum. Brandon birazcık uyum sağlar, Onuralp'de maç ritmini kazanıp eski günlerine dönerse burada avantajlı bile sayılabiliriz.
Nıgel, yeri dolmaz. Sanırım sezon boyunca en fazla konuşacağımız konu 4 numara transferi olacak. Fakat şunu da unutmamak lazım Jantunen ve bu sene farklı bir görüntüde olacağını inandığım Colson ile alıştığımızın dışımda bir 4 numara katkısı da görebiliriz.
Bango, geçen sene bir numarasını göremedik. Bu sene için çok öyle bir sıçarama yapacağını da düşünmüyordum. Dolayısı ile Bacon, en azından Bango'dan alacağınız kadar hatta daha fazlasını verebilir.
Geriye bir Sertaç kaldı. Belli anlarda saman alevi gibi katkı vermesinin dışında Türkiye ligi için önemliydi. Tekrar anlaşacağımızı düşünüyorum.
Genel olarak baktığımızda geçen yıldan çok kötü değiliz. Sadece geçen yılki oyun yerine bu sene farklı bir oyun göreceğimiz belli. En azından Aralık, Ocak ayına kadar sabretmekte fayda var.