Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 1498138 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #5190 : 18 Eylül 2025, 20:45:59 »
Geçen sene de pek başarılı değildi hazırlık maçları. Ayrıca rica ediyorum, şu takımın azıcık kredisi olsun gözünüüzde. Leş atan futbol şubenin yanında benim bebeyim onlar ya.

Not: Geçen sene EL şampiyonu olduk. :D

Bence bu sene yılbaşına kadar kör topal gideriz, sonrasında düzenler roller daha net keskin hale gelir. Bu esnada olabildiğince ilk 6 dan uzaklaşmazsak bence yolun sonunda yine f4 kapısına dayanırız diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2025, 20:46:24 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #5191 : 18 Eylül 2025, 21:09:01 »
Geçen sene de pek başarılı değildi hazırlık maçları. Ayrıca rica ediyorum, şu takımın azıcık kredisi olsun gözünüüzde. Leş atan futbol şubenin yanında benim bebeyim onlar ya.

Not: Geçen sene EL şampiyonu olduk. :D

Kredileri sonsuz bu sene özellikle canım Saras hocamın. Ben Saras'i mutsuz görmek istemem bu sene yine belli bir seviyede olabiliriz umarim 😅 Saras mutluysa biz de mutluyuz.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5192 : 18 Eylül 2025, 22:59:04 »
Açıkçası Saras ile 3 yıllık bir sözleşme imzalansa rahatayıp herkese hakettiği krediyi sağlayacağız

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #5193 : 19 Eylül 2025, 21:17:04 »
5 hazırlık maçının hiçbirini kazanamadık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5194 : 19 Eylül 2025, 22:11:19 »
Pek de normal bir şey degil bu.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #5195 : 19 Eylül 2025, 23:36:54 »
5 hazırlık maçının hiçbirini kazanamadık.

Takımın yarısı yeni yarisi da basketbol şampiyonasındaydi roller oturmadı.. vs tarık wilbekin sakatlıktan çıktı ama inşallah süper kupaya kadar toparlaniriz her sene başında bedavaya veriyoruz şu kupayı sonra da hayiflanıyoruz
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2025, 23:37:17 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5196 : 20 Eylül 2025, 00:01:26 »
özellikle ilk 2 ay baldwine çok iş düşecek

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5197 : 21 Eylül 2025, 20:00:51 »
Sonunda galip geldik :D

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #5198 : 22 Eylül 2025, 04:33:26 »
Kredileri sonsuz bu sene özellikle canım Saras hocamın. Ben Saras'i mutsuz görmek istemem bu sene yine belli bir seviyede olabiliriz umarim 😅 Saras mutluysa biz de mutluyuz.

Abi burasi Fenerbahce. Cok genc de sayilmam, kendi adima Obra disinda kredisi sonsuz olan kimseyi gormedim.

Sarasin bu senesi cok zor olacak. 3 adet daha avrupa gormemis yetenekli oyuncu ile basliyor lige. Gecen seneden en onemli iki oyuncusunu kaybetmis durumda... Ki gecen sene bile pota alti ve oyun kurucusu siritiyordu. Takimin cok uzun bir alisma ve oyunun oturma suresi olacak. 3 oyuncudan 2 sini kazanabilirsek Ocaga kadar, final 4 icin umidimiz olabilir. Ama tahminen, simdiden bile bir 4 numara icin piyasayi yokluyorlardir yogun bir sekilde.

basket sube adina o kadar bilinmez var ki... Wilbekin ne yapacak? Baldwin ne yapacak? 3 yeni amerikali ne verecek? .... Bu saatten sonra bir sure her mac sonunda gelisimi degerlendiririz. Baska yapacak birsey yok.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #5199 : 22 Eylül 2025, 11:21:53 »
McCollum - Wilbekin
Guduriç - Talen H-Tucker
Pierre - Brandon - Onuralp
Nıgel - Jantunen
Bango- Bacon
Sertaç - ? (Sanki tekrar anlaşacakmışız gibi geliyor)

Wilbekin özellikle savunma konusunda önde. Şut konusunda da sanki McCollum daha temiz atıyordu ama yine de çok eksi yazacağını sanmıyorum.

Guduriç, zaman zaman saç baş yoldursa da bana göre tam bir liderdi ve yeri dolmaz. Tucker'a gelince o da tıpkı Guduriç gibi 2-3 numara olmasına karşılık 1 numaraya evrilmiş bir isim. Guduriç gibi saha görüşü olmasa da kuvvetli olması ile farklı rolde ayrı bir katkı verebilir.

Pierre, zaten koçun çok düşünmediği bir isimdi. Çok fazla arayacağımızı sanmıyorum. Brandon birazcık uyum sağlar, Onuralp'de maç ritmini kazanıp eski günlerine dönerse burada avantajlı bile sayılabiliriz.

Nıgel, yeri dolmaz. Sanırım sezon boyunca en fazla konuşacağımız konu 4 numara transferi olacak. Fakat şunu da unutmamak lazım Jantunen ve bu sene farklı bir görüntüde olacağını inandığım Colson ile alıştığımızın dışımda bir 4 numara katkısı da görebiliriz.

Bango, geçen sene bir numarasını göremedik.  Bu sene için çok öyle bir sıçarama yapacağını da düşünmüyordum. Dolayısı ile Bacon, en azından Bango'dan alacağınız kadar hatta daha fazlasını verebilir.

Geriye bir Sertaç kaldı. Belli anlarda saman alevi gibi katkı vermesinin dışında Türkiye ligi için önemliydi. Tekrar anlaşacağımızı düşünüyorum.

Genel olarak baktığımızda geçen yıldan çok kötü değiliz. Sadece geçen yılki oyun yerine bu sene farklı bir  oyun göreceğimiz belli. En azından Aralık, Ocak ayına kadar sabretmekte fayda var.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #5200 : 22 Eylül 2025, 15:54:47 »
Arkadaşlar birisi sormuştu ama ben de tekrar edeyim, saran başkanın basketbola bakışı hakkında fikir sahibi olan var mı?
kendisi erurolig yayıncısı ssportun da sahibi, aynı zamanda uğur ozan sulakın da eski patronu ama bizi üzmez inş.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5201 : 22 Eylül 2025, 21:58:26 »
Jasikevicius: İtiraf etmeliyim ki transfer döneminde pek çok şey istediğimiz gibi gitmedi ve bazı oyuncularımızı kaybetmek zorunda kaldık. Nigel’ı kaybetmeyi beklemiyordum. Ben ve Derya Yannier için zor bir yaz oldu. Yeniden planlar yapmamız gerekiyordu, bence iyi iş çıkarttık.
Saras Jasikevicius: Getirdiğimiz oyuncuları özellikle NBA tecrübeleri olan oyuncuları çok beğeniyorum. Şimdi de onların Avrupa’da yaşama ve basketbola uyum sağlamaları için sabırlı olmamız gerekiyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5202 : 22 Eylül 2025, 22:00:12 »
Arkadaşlar birisi sormuştu ama ben de tekrar edeyim, saran başkanın basketbola bakışı hakkında fikir sahibi olan var mı?
kendisi erurolig yayıncısı ssportun da sahibi, aynı zamanda uğur ozan sulakın da eski patronu ama bizi üzmez inş.
Baskete ozan balaban voleybola hulusi belgü futbol aş’den girip bakacak diye iddialar var

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #5203 : 22 Eylül 2025, 22:55:44 »
Sertaç dubai ile anlaşmak üzereymiş
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #5204 : 25 Eylül 2025, 02:21:13 »
Yağız Sabuncuoğlu: “Fenerbahçe'nin yeni Basketbol Şube Sorumlusu Cem Ciritçi oldu.”