Ülkemizde 8 yıl Fenerbahçe Beko forması giyen ve sarı-lacivertliler ile EuroLeague şampiyonluğu da dahil olmak üzere birçok şampiyonluk elde eden Jan Vesely, İspanyol medyası AS’a çarpıcı açıklamalar yaptı.
Barcelona’ya gelme sebebiyle ilgili konuşan tecrübeli oyuncu, “Buraya EuroLeague’i kazanmak için geldim. Harika bir takımımız var ve bu takımla kazanabileceğimize inanıyorum” dedi.
Fenerbahçe Beko ve Barcelona konusunda kıyaslama da yapan Vesely, “Barcelona çok açık şekilde Fenerbahçe’den daha büyük bir kulüp, daha tanınmış bir marka. Bunu örneğin kendi ülkemde görüyorum. Barcelona’ya maç izlemeye, bizi neşelendirmeye gelen Çekler var. Açıkçası futbol takımının bunda çok etkisi var. Barca tüm dünyada ünlü. Barca markası çok büyük.” sözlerini söyledi.
Umarım hem yerel ligde hem de avrupada hiç bir bok yiyemezsiniz. Hatta efes bile çıksa efesi destekleyecek duruma geldim. Gerçi ben desteklesem de desteklemesem de efes zaten gereğini yapıyor bunlara da. Kupa kazanmaya gitmiş efendi. Alırsın sapını kupanın inşallah.