@TrendBasket: Obradovic: Bu yaz San Antonio'nun oyununu incelemek icin saatlerimi harcadim ve Popovich'le bu konu ustunde cok konustum.
@TrendBasket: Obradovic: Spurs ile oynamak ozel. Oyunda her sey onlarin kontrolu altinda. Birakin NBA, Dunya'da onlar gibi oynayan, top ceviren takim yok.
@TrendBasket: Obradovic (gulerek): Emir'in yaptigi genellikle top kaybi yaptiktan sonra bir oyuncunun yaptigi sey. Saka bir yana, bir seyi yok
@TrendBasket: Obradovic: Korkan oyuncu gormek istemiyorum. Basketbol hatalarin oyunudur. Oyunculara tavsiyem serbest ve korkmadan, agresif oynamalari
@TrendBasket: Obradovic: Semih buraya buyuk bir istekle, takimin parcasi olmak icin geldi. Idmanlardaki davranisi oldukca iyi.
@TrendBasket: Obradovic: Semih gelismek istiyor ama bazi problemleri var, her oyuncuda oldugu gibi. Bugun oldugu gibi konsantrasyon mesela.
Reisin toplantısından başlıklar. Çeşitli mevkilerde oynayabilen çok yönlü oyunculara sahip olduğumuzu, daha cesur ve agresif olmak gerektiğinden, ilk amacın top16 ya kalmak olduğunada değindi.