Sporun içinde yenmekte var yenilmekte ancak bu durum "hakkıyla" olduğunda spor ruhu fair play ortaya çıkıyor yani futbolda son haftaya lider girip 2 defa şampiyonluğu vermiş üstüne 3 temmuz sürecini yaşamış bir taraftar ruhu olarak basketbol şampiyonluğunu kaybetmek üzücü olur ancak dünyanın sonu değil ancak gönül isterbir ki kaybettiğin takımın gerçek bir şampiyon olabilmesi.
Serinin başından beri gslh'ye çalışan hakem triosu bu maçta zirve yaptı maçı teknik analizi yapmaya luzüm görmüyorum yıllarca ulusal,uluslararası bir çok basketbol maçı izledim kah tv de kah salonda ancak bir takımın aleyhine bu kadar teknik çalındığını görmedim..Koçun diskalifiye olduğu pozisyonda Bo'ya enderin yaptığı sportmenlikdışı faul çalınmıyor devamında kaçan turnike ribaundunu ala Bogdanovice ender bir sportmenlik dışı daha yapıyor ama normal faul çalınıyor tv başında biz kenarda da Obra çıldırıyor haliyle...bonsu perdede dirsekle sanırım Bo'ya çakıyor sadece savunma faulü çalınıyor..cenk süt çocuğu olmasına karşın net bir savunma faulü yaptığı pozisyon sonrası Oğuza kafa tutuyor hakem her ikisine teknik veriyor sonra Ömerle ağız dalaşına giriyor ancak başka bir hakem cenki kolundan tutarak olay yerinden uzaklaşıyor..çok enteresan işler örnekleri çoğaltmak mümkün.
Bir lafım da ligtv'ye sanki bir yunan takımıyız sanki onlar gstv yahu bu kadar taraflı maç içi ve maç önü yorumu olur mu özellikle eski sporcumuz olan can sana yazıklar olsun sadece bu seri için değil genel olarak sezon içindeki yorumların için belli ki ligtv'den alacağın 3 kurulşa çok ihtiyacın var zira nur abin kadar camiana sahip çıkamıyorsun.
Bakalım tbf talimatlarda karşılığı açık olan 3 anons ve hakemlerin sahayı terketmesi olaylarının cezası olan seyircisiz oynama hakkında ne yapacak.
5. maçta her şeye rağmen koç dışarda olsa da tribünlerin küfür etmeden,sahaya yabancı madde atmadan ama hunharca ve çılgınca destek vermesi gerekecek,karşımızdaki organizma makyevelizmin günümüzdeki örneği dolayısıyla dikkat etmesi gereken biziz,biz vergimiz çatır çatır öderiz onlar bile bile ödemezler...Biz desteğe devam edelim şampiyon olacağımıza inanıyorum ve inanın ki böyle daha güzel olacak!!