Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 396050 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
şöyle yazdim..erginin taurasi-doping ve kendi arasinda kurduğu eksik ilişki ile ilgili objekktif yorumunu sordum..dedim ki taurasi doping yaptı dendiğinde gs lilerin taurasiye öyle davranmadigini söylerken neden taurasinin aklandigindan ve birbsene sonra gs te gittiğinden bahsetmedigini ve gs lilerin dopingci taurasi pankartini neden unuttuğunu sordum konuşurken..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler dostum.

Vicdan sahibi bir gazeteci Ergin'in "..2 sene önce de Fenerbahçe'de Taurasi dopingli çıkmıştı. Bu dopingi Fenerbahçe mi yapmıştı? Hayır." sözlerinin üstüne şiddetle gitmesi lazım. Kaan da çok objektif ve gerçek basketbolsever olduğuna göre ondan bekliyoruz bu çıkışı :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı country

• Üye

"Ataman şöyle devam etti… “Benim eleÅŸtirilerim dozajındaydı zaten öyle olmasa Disiplin Kurulu’na sev edilir ceza alırdım.""

YAHU be adam!  Seyircisiz oynama cezasi vermeyen Kurul kararini elestir, sonra da yaptigin aciklamalar icin Kurul bana ceza vermedi deyip isin icinden cik.  Yok oyle bir Dunya!!!!

Biz de cok taskinlik yapsaydik seyircisiz cezasi alirdik o zaman

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Biz de cok taskinlik yapsaydik seyircisiz cezasi alirdik o zaman

olmaz iste kurallar sadece onlar lehine işlemeli..simarik demiyoruz bunlar boşuna..
ayrıca simdincok dert liler yeniden yargılama kapida..sikeci lafi da patlayacak ellerinde.oyunlar cikicak meydana..cl tehlikede..cok fena haldeler.

Çevrimdışı country

• Üye

olmaz iste kurallar sadece onlar lehine işlemeli..simarik demiyoruz bunlar boşuna..
ayrıca simdincok dert liler yeniden yargılama kapida..sikeci lafi da patlayacak ellerinde.oyunlar cikicak meydana..cl tehlikede..cok fena haldeler.

İnsallah bu dediklerin tek tek gerceklesir.Gercekten cok fazla aci cektik biraz yuzumuz gulsun :)

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
"Galatasaray'da bir yönetici ile konuştum (farklı bir hukuki durum için) öğrendiklerim karşısında çok şaşırdım.Galatasaray divan kurulu başkanı Sn. İrfan Aktar'ın çabalarına rağmen Ünal Aysal tükürdüğünü yalamamakta kararlı.Aslında yazılanları çizilenleri birinci ağızdan duydum. Şampiyonluk primleri basketbolculara ödenecek bunun için hazırlık var.Normalde Galatasaray basketbolda ödemeleri 6-9 aylık vadelere yayar ve yıllardır bu şekilde öder ancak bu sefer nakit ödenecekmiş.
Açık açık söylemedi ancak cumaya kadar (bahsettiğim diğer spor hukuku konusu) konuşmayalım şuanda evrakları hazırlıyoruz dedi yani Bahsettiği konu fesihnameler. Galatasaray aynı zamanda 2 sene basketbolda tüm faaliyetleri durdurma kararı üzerinde duruyor.
İşin bir diğer ucu futbola ya da futboldan kaynaklı borçlara dayanıyor. Söylenen 30-35 milyon dolar 2 basketbol şubesinin yıllık gideri var.Ünal Aysal'ın korkusu UEFA'nın Galatasaray'ı financial fairplay konusunda sıkıştırması. Zora girmekten korkuyor bu konuda transfer de durdu.Sezon içinde Markoishvili ile sözleşme uzatma için girişimlere başlandı ancak son nokta olarak bu görüşmeler durdu.Ünal Aysal şu anda durumu lehe çevirmeye çalışıyor eline taraftarı karşısına almayacağı fırsat geçti. Şubeler 2 sene için 60-70M USD demek.Bu rakam da GS'nin financial fairplay konusunda sıkıştığı tutarın %80'ine tekabül ediyor bir nevi rahatlaması demek
Özetle GS'de basketbolcularla ilgili fesihnameler şuanda kulüpte hazırlanıyor divan kurulu bşk muhalefette Aysal şimdlik geri adım atmıyor.Ben bugün dahil GS geri adım atar sahaya çıkar diye yorumlarda bulunmuştum ancak aldığım izlenim kararın değişmeyeceği yönünde"
twitterdan inside_basket özcan yüksel'den alıntı

• Üye
"Galatasaray'da bir yönetici ile konuştum (farklı bir hukuki durum için) öğrendiklerim karşısında çok şaşırdım.Galatasaray divan kurulu başkanı Sn. İrfan Aktar'ın çabalarına rağmen Ünal Aysal tükürdüğünü yalamamakta kararlı.Aslında yazılanları çizilenleri birinci ağızdan duydum. Şampiyonluk primleri basketbolculara ödenecek bunun için hazırlık var.Normalde Galatasaray basketbolda ödemeleri 6-9 aylık vadelere yayar ve yıllardır bu şekilde öder ancak bu sefer nakit ödenecekmiş.
Açık açık söylemedi ancak cumaya kadar (bahsettiğim diğer spor hukuku konusu) konuşmayalım şuanda evrakları hazırlıyoruz dedi yani Bahsettiği konu fesihnameler. Galatasaray aynı zamanda 2 sene basketbolda tüm faaliyetleri durdurma kararı üzerinde duruyor.
İşin bir diğer ucu futbola ya da futboldan kaynaklı borçlara dayanıyor. Söylenen 30-35 milyon dolar 2 basketbol şubesinin yıllık gideri var.Ünal Aysal'ın korkusu UEFA'nın Galatasaray'ı financial fairplay konusunda sıkıştırması. Zora girmekten korkuyor bu konuda transfer de durdu.Sezon içinde Markoishvili ile sözleşme uzatma için girişimlere başlandı ancak son nokta olarak bu görüşmeler durdu.Ünal Aysal şu anda durumu lehe çevirmeye çalışıyor eline taraftarı karşısına almayacağı fırsat geçti. Şubeler 2 sene için 60-70M USD demek.Bu rakam da GS'nin financial fairplay konusunda sıkıştığı tutarın %80'ine tekabül ediyor bir nevi rahatlaması demek
Özetle GS'de basketbolcularla ilgili fesihnameler şuanda kulüpte hazırlanıyor divan kurulu bşk muhalefette Aysal şimdlik geri adım atmıyor.Ben bugün dahil GS geri adım atar sahaya çıkar diye yorumlarda bulunmuştum ancak aldığım izlenim kararın değişmeyeceği yönünde"
twitterdan inside_basket özcan yüksel'den alıntı
ne diyoruz.beter olsunlar..

• Üye
ne diyoruz.beter olsunlar..

bunlar 3 temmuzu yasalar kepenk kapatirlarmis demekki..hata ona bile gerek yok.3 temmuz olmasa gene kepenk kapatirlardi..su 2 sene onlari kurtardı biz ve bjk ortada yokken.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
bunlar 3 temmuzu yasalar kepenk kapatirlarmis demekki..hata ona bile gerek yok.3 temmuz olmasa gene kepenk kapatirlardi..su 2 sene onlari kurtardı biz ve Beşiktaş ortada yokken.

3 temmuzu bırak devlet bunlara destek olmasa şuanda batarlar.

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
bu Kaan Kural olayı beni çok rahatsız etti (aynı zamanda ciddi bir hayal kırıklığı yarattı);

hem kendisinin fikir beyanı/analiz görünümü altında açıkça yaptığı manipülasyon, hem de murat özaydınlı'nın yanlış ve uygunsuz tavrı açısından.

bu forumun elle tutulur sonuçları olacaksa özellikle de bu tür durumlarda tüm sosyal medyaya dağıtabilecek deklarasyonlar hazırlanmalı.

KK gibi genelde sevilen, sempati beslenen kişilerin de taraflı analizlerle gerçeği nasıl eğip bükebildiği en iyi somut örnekler üzerinden işlerine geldiğinde görmek istemedikleri/yok saydıkları olgular ortaya dökülerek yapılabilir.

Bu tarz popülaritesi olan kişilere twitter/sözlük/forum gibi ortamlarda "şunu niye eleştirmedin" diye soru sorarak etki yaratılamaz.

önerim şu :

- kaan kural'ın kadın basket serisinden başlayarak yaşananlar ve maçlar hakkında yazıları ve tweetleri taranmalı

- aynı süreçte aleyhimize gelişen her türlü saha içi/dışı somut/belgelenebilecek olgu forum kullanıcıları tarafından bir bilgi havuzunda toplanmalı

- Cem Ağrak tarafından buraya bir örneği konulan BBC'deki yazısı üzerinden kendisine tamamen olgulara dayalı yanıt yazılmalı

Kişileri itham etmek yerine çifte standartlı, yanlı ve çıkarcı tutumlarını belgesiyle yüzlerine vurmak en etkili yoldur.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Salonda gereken tepki verilir Kaan Kural a tabi bütün maçlara geldiği gibi gelebilirse !

• Üye
Salonda gereken tepki verilir Kaan Kural a tabi bütün maçlara geldiği gibi gelebilirse !
artik gelemez..bitti ağam paşam günleri...

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Kaan Kural eskiden de böyleydi. Bir Galatasaraylı ancak bu kadar objektif olabiliyor. Uğraşmamak lazım.

Öte yandan bu mecradaki az sayıda Fenerli'den biri olan Murat Murathanoğlu ise hem nalına hem mıhına vurmakta. Özellikle son 2 senede en çok eleştiriyi yine bizden almıştır, objektiflik konusunda kantarın topuzunu kaçırdığından.

• Üye
Kaan Kural eskiden de böyleydi. Bir Galatasaraylı ancak bu kadar objektif olabiliyor. Uğraşmamak lazım.

Öte yandan bu mecradaki az sayıda Fenerli'den biri olan Murat Murathanoğlu ise hem nalına hem mıhına vurmakta. Özellikle son 2 senede en çok eleştiriyi yine bizden almıştır, objektiflik konusunda kantarın topuzunu kaçırdığından.
aksine yüzüne vuracaksin bunun..o senpatik ligini yokedeceksin..

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye

çok yanlış !!

asıl KK gibilerle uğraşmak lazım !!

çünkü KK GS'li kimliği ile değil basketbolsever yönü ve bilgi birikimi ile öne çıkmış dolayısıyla daha geniş bir kitleden saygı gören bir isim.

bu türden az sayıdaki ismin açıkça yanlı ve çarpıtmalı yorumları somut olarak yüzlerine vurulmalı ki saygınlıkları sorgulanabilsin.

(herşeye rağmen KK'nın basketbol sevgisinin GS sevgisinden daha önde olduğuna da inanmak istiyorum ama son yazısının içeriği ve zamanlaması son 2 ayda yaşadıklarımızdan sonra benim için bile katlanılamaz iticilikte)

• Üye
çok yanlış !!

asıl KK gibilerle uğraşmak lazım !!

çünkü KK GS'li kimliği ile değil basketbolsever yönü ve bilgi birikimi ile öne çıkmış dolayısıyla daha geniş bir kitleden saygı gören bir isim.

bu türden az sayıdaki ismin açıkça yanlı ve çarpıtmalı yorumları somut olarak yüzlerine vurulmalı ki saygınlıkları sorgulanabilsin.

(herşeye rağmen KK'nın basketbol sevgisinin GS sevgisinden daha önde olduğuna da inanmak istiyorum ama son yazısının içeriği ve zamanlaması son 2 ayda yaşadıklarımızdan sonra benim için bile katlanılamaz iticilikte)
hala cevap veremedi korkak dombili..sus pus..halbuki basketbol sorusu sorduk..