Tabii ki, sadece defansif bir smaçörle çözülebilecek bir sorun değil kesinlikle. Takımın sisteminde sorun var, kim hangi alanda nerede duracak belli değil. Bu da bir antrenör sorunu. Benim yukarıda yazdıklarımın nedeni şu. Sadece hücum gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takım kurarsanız her zaman başarılı olamazsınız. Bunun en büyük örneği de Küba olmuştur hep. Göze inanılmaz keyifli gelen bir hücum güçleri var ama servislerin daha etkili olmaya başlamasıyla birlikte (aşağı yukarı 2000'li yıllar) manşet ve savunma yeterli olmayınca Rusya gibi Brezilya gibi İtalya gibi takımlar onlara göre daha başarılı oldular. Yani Kim ve Kosheleva'yı aynı takımda düşünemiyorum, gerçekten inanılmaz bir hücum gücü olurdu ama yanlarında yine Logan gibi, Sokolova gibi, Garay gibi, Werblinska vs. gibi biri olmadıkça beklenen sonucu vereceğine inanmıyorum. Mutlaka blok üstü vurabilen ve hücum gücü çok yüksek en az bir smaçör kadroda olmalı tabii çünkü sadece takım oyunuyla da olmuyor (bknz. İtalyan takımları). Bu yüzden kadro mühendisliği önemli, akıllı hamlelerle dengeli bir kadro kurmak gerek.