Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177238 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)
« Yanıtla #495 : 14 Şubat 2015, 11:56:02 »
Ilhan

Dostum besim. Naz i sevmiyor hatta nefret ediyor .. Kişisel duygusu saygim sonsuz ama o savunduğu konular tamamen avukatlık becerisini konusturup konuya farklı açıdan baktirmaya çalışıyor
onun kafasiyla sana sunduğu doneler ile dünyanın ekit pasörlerini ben bi yerin dibine sokarim vay be ne oluyor deriz ;) 8)
o zaman Belgorod takımındaki Travica kötü pasör yahu Musekry gibi hayvana herkes pas atar deriz geçer gideriz. bu konunun zaten sonu gelmez herkesin bakış açısı farklı , spor bu 2x2= 4 etmiyor , :)
Ama besim çok düzgün kaliteli adam senden güzel olmasın.
Besim surda bana küfür etsin ya kesin.bi haklılık payı vardır derim suçu kendimde ararım :)
Sorun şu Besim de benim gibi Artvinli ve laz.ciddrn laz. Muazzam bi şivesi var.. dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Ee lazlik üzerine hukuk konusunda yalamış yutmuş olunca ortaya böyle inat/ davadan geri adam atmama durumları  ooluyor. ..
canı sağolsun 8)

Yok zaten onda bir Naz takıntısı var ki bunu da kabul ettirdim :)
Dediğin gibi herkesin belirli oyuncularla ilgili kişisel görüşleri eğer kendini şartlandırmışsa oyuncu ne yaparsa yapsın, anti tez olarak öne sürülebiliyor. Gou bunun en güzel örneği. Sevmeyebilirsin ama belirli bir kalitesi var adamın.
Mesela Besim'in sene başı Rasiç'i pek beğenmediği ile ilgili mesajlarını hatırlıyorum (yanlış hatırlamıyorsam), hatta onu da dünyada ilk 10'a sokmamıştı. Şimdi Naz konusunda Rasiç ona dayanak olmuş :)
Avukatlıkta vardır bu, pes etmemek ama kimi zaman da gittiğin yolu görünce anlaşma yoluna gidersin :D ::) 8)
Besim onu yapmıyor bir türlü :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #496 : 14 Şubat 2015, 11:56:30 »
o zaman Lo da kötüydü Gs yıllarında , o zaman Lo içinde aynı şeyleri diyecek misin ?
esas LO yıllarca Makina düzeninde ki takımlarda oynadı Bergamo da ?
nasıl olacak...
bizlere Elif müstahak o yüzden devam :) 8)
Elif ile 5 sene sözleşme uzatmak lazım

Ben bunu demedim ki abi..

Bergamo nun Çaprazı Ortolani idi..Düşün makine diyoruz ama kalite olarak en iyi kadro onlarda değildi hiçbir zaman
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #497 : 14 Şubat 2015, 11:59:42 »
Birde Geçen sene Yarı Finalde GAMZE Gs 2-1 önde iken sakatlandı..Maçı Gs kazansa VAKIF final göremeyecekti..

Bizdede Garay sakatlandı ki oynasa Vakıfı süpürürdük
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #498 : 14 Şubat 2015, 12:05:00 »
Yok zaten onda bir Naz takıntısı var ki bunu da kabul ettirdim :)
Dediğin gibi herkesin belirli oyuncularla ilgili kişisel görüşleri eğer kendini şartlandırmışsa oyuncu ne yaparsa yapsın, anti tez olarak öne sürülebiliyor. Gou bunun en güzel örneği. Sevmeyebilirsin ama belirli bir kalitesi var adamın.
Mesela Besim'in sene başı Rasiç'i pek beğenmediği ile ilgili mesajlarını hatırlıyorum (yanlış hatırlamıyorsam), hatta onu da dünyada ilk 10'a sokmamıştı. Şimdi Naz konusunda Rasiç ona dayanak olmuş :)
Avukatlıkta vardır bu, pes etmemek ama kimi zaman da gittiğin yolu görünce anlaşma yoluna gidersin :D ::) 8)
Besim onu yapmıyor bir türlü :)

yapmıyor çünkü hem iyi avukat hemde laz :)
bu ikisi birleşiyor ortaya çekilmez tartışmaz bir adam çıkıyor.
aslında '' haklısın '' dese olay bitecek ama herif tartışmayı da seviyor ;) o yüzden ''puştluk'' yapıyor birazda ....

şimdi hemen ortaya atılıp puşt dedinküfür eettin demesin kimse, ben besime küfür etmem o ne demek istediğimi anladı ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #499 : 14 Şubat 2015, 12:06:01 »
Ben bunu demedim ki abi..

Bergamo nun Çaprazı Ortolani idi..Düşün makine diyoruz ama kalite olarak en iyi kadro onlarda değildi hiçbir zaman
muratım boş vaktin varsa...
gir Lo nun Bergamo ile oynadığı kadrolara bi bak istersen ondan sonra konuşalım..
vaktin varsa burayada yazarsan sevinirim.

Edit : murat yazma .. sonra Lo ya kötü pasör filan denilir burada canımız boşuna sıkılmasın ..
bilmem neyin davası olmazmış
Naz ...... sizlere birşey olmasın diyerek sıvacılık yapıyorum..
Besim Allah aşkına cevap verme lan :)
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 12:12:40 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #500 : 14 Şubat 2015, 12:14:13 »
muratım boş vaktin varsa...
gir Lo nun Bergamo ile oynadığı kadrolara bi bak istersen ondan sonra konuşalım..
vaktin varsa burayada yazarsan sevinirim.

Abi biliyorum ben mesela son senden bahsettim ben orada bir takım olgusu vardı onu anlatmaya çalıştım ben..Yani çok mükemmel değildi..Ha yazarım vaktim olunca ama şudur..

Eğer bir takım muazzam ise Muazzam bir kadro su var ise Dişli işler..Ortolani bizi ciddi hırpalamıştı mesela ama bence Ortolani Vasat mı vasat bir çapraz..Yani takım olgusu içinde Naz da Elif de başarılı olabilir neden olmasın abi..

Biz geçen sene Garay sakatlanmasa Elif pasör olsa Vakıf ı eleyemezmiydik..Elif en iyi pasör de seçilirdi. O zaman Elif en iyi mi olacaktı? Hayır..İşte NAZ da bence en iyi değil helede Milli takımdaki REZİL olimpiyat macerası vardı..

Milli takım en çok Blok yiyen takımdı mesela Olimpiyatta..

Naz hep Winner takımlarda çıkıp Beni alan şampiyon olur diyor..O zaman bizim ORTA oyunculara manşet aldırıp Eczacıbaşı yi ezdiğimiz sezon nerdeydi Naz hanım?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #501 : 14 Şubat 2015, 12:31:24 »
goudelcok a takıntılı diye millete etmediğin laf kalmıyor ki o konuda haklısın ams aynı boku sende Naz konusunda yapıyorsun.... :)
Senin gibi bu adamın bu kadar büyük çelişki içinde olmaması lazım
10 tane pasör my var dünya da ki Naz oraya giremeyek yapma besim. Sevme sevmemek senin sonuna kadar hakkın ama adaletin savunucususun sen hukukcusun...
şu iyi takımlarda oynuyor tezini de geçin. Iyi oyuncu iyi takımlarda oynar yahu niye kötü yada hedefsiz takımda oynasin.
O kafaya göre Lo da yıllarca Bergamo da oynadi. Hemde ne kadrolar ile oynadı. ..

Allah aşkına takintilarimizdan kurtulalim...

Once seninle baslayayim :)

Muhabbetin hepsini okumadan, ortadan dalmissin.  Halbuki soylediklerine cevaplarimi yazmistim onceki mesajlarimda :)  Bir de Goudelock ile Naz'i karsilastirmayin Allah askina.  Tamam, takintim var ama bu takinti Naz'da var olan ozel bir yetenegi es gecen nitelikte bir takinti degil.  Goudelock'ta Allah vergisi bir "ozel" bir yetenek var; Naz'daki ozel yetenek ise muthis politik beceri. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #502 : 14 Şubat 2015, 12:33:37 »
Abi biliyorum ben mesela son senden bahsettim ben orada bir takım olgusu vardı onu anlatmaya çalıştım ben..Yani çok mükemmel değildi..Ha yazarım vaktim olunca ama şudur..

Eğer bir takım muazzam ise Muazzam bir kadro su var ise Dişli işler..Ortolani bizi ciddi hırpalamıştı mesela ama bence Ortolani Vasat mı vasat bir çapraz..Yani takım olgusu içinde Naz da Elif de başarılı olabilir neden olmasın abi..

Biz geçen sene Garay sakatlanmasa Elif pasör olsa Vakıf ı eleyemezmiydik..Elif en iyi pasör de seçilirdi. O zaman Elif en iyi mi olacaktı? Hayır..İşte NAZ da bence en iyi değil helede Milli takımdaki REZİL olimpiyat macerası vardı..

Milli takım en çok Blok yiyen takımdı mesela Olimpiyatta..

Naz hep Winner takımlarda çıkıp Beni alan şampiyon olur diyor..O zaman bizim ORTA oyunculara manşet aldırıp Eczacıbaşı yi ezdiğimiz sezon nerdeydi Naz hanım?

Olimpiyatlardan once de elestiriyordum Naz'i ama ciplak gozle neredeyse tum Olimpiyat maclarini izleyince, abartidan ibaret olduguna tam anlamiyla kanaat getirdim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #503 : 14 Şubat 2015, 12:35:35 »
Besim bey seni muhattap almıyorum..
sus amk 8) :) ;)

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #504 : 14 Şubat 2015, 12:49:49 »
Nazın performansının bağlandığı faktörler giderek dallanıp budaklanıyor. Ben de bunları duydukça giderek Naz'ın savunucusu gibi oluyorum artık :)
Şimdi de beraber oynadığı manşetçilere, orta oyuncuların kalitesine gelmiş sıra :)
Birincisi milli takım ve klüp takımındaki manşet ve orta oyuncuların performansına bağlı Naz'ın performansının değişkenlik göstermesi tamamen görecedir. Nitekim milli takımda da Vakıf'daki manşetçiler ve orta oyuncular oynuyor. Vakıfta manşeti Gözde ve Gizem alıyorsa milli takımda da Gözde ve Gizem alıyor.
İkincisi orta oyuncular; Kübra gibi genç bir oyuncu çoğu maçı 10 sayı üstü ile bitirdi son şampiyonada. Biz de bir bakın orta oyuncularımızın hangisi kaç maçta o hücum performansı ile maç bitiriyor. Düne kadar beğenilmeyen Rasiç (ki benim takımda en çok görmek istediğim orta oyuncuların başındadır) bugün sana Naz ile ilgili done olmuş :) Robin'e gelince Besim hocam Robin de kimdir Allah aşkına. Her attığın sayı olsun. Aynı şeyleri milli takımda görememen de neyi görmek istediğinle alakalı değişir. Yarısı dolu bir bardak varken kalkıp da "ama bu bardağın yarısı boş" diyorsun sen sürekli :)
Naz dünyada orta oyuncuları en efektif kullanan pasörlerden birisidir. Ben şahsen bunu tartışmayı bile gerekli görmüyorum.
Milli takımın Naz bazında değil ancak takım bazındaki performans olayı ise çok farklı bir tartışma konusu. Herhalde milli takımda Kim, Sokolova, Gamova, Glinka, Sheila gibi oyuncular yok Nazın beraber oynadığı.
Üçüncüsü; Buradan yol çıkarak beraber oynadığı oyuncuların kalitesi mevzusu. Elbette iyi oyuncular iyi pasörlerle oynar. Lo Bianco neden iki sene gsde hayatının en kötü yıllarını geçirdi. Neden Vakıf, Eczacı gibi takımlara karşı tek galibiyet alamadı. Geçen sene yarı finalde gs vakıfı eleme noktasına geldiğinde sahada Lo Bianco yoktu mesela. Şimdi buradan yol çıkıp da aynı mantıkla Lo Bianco efsane ama onu yücelten yanında oynadığı oyuncuların kalitesiydi, Bergamo'da Arigetti, Fürst ile oynuyordu, bak gsde daha vasat oyuncularla oynadığında onun da performansı ortada desem aynı mantıkla. Ne düşünürsün?

Nazı beğenmeme nedenini paslarının kalitesine, çeşitliliğine, statikliğine bağlasan zaten bir yerde katılıyorum sana ama yanında oynadığı manşetçi, takımın bütçesi, orta oyuncular, smaçörler vs gibi dayanaklar bence çok tutarlı doneler değil.

Galiba yine birbirimizin soyledigi seyleri yanlis algiliyoruz.  Ben mesela Lo Bianco ile ilgili soyledigin hususu yanlis algilamistim.  O yuzden, arada onceden soylenenleri de sabitlemek lazim. 

Naz'in kotu bir pasor oldugunu soylemiyorum; hicbir zaman soylemedim.  Turkiye'deki en iyi pasoru degil ama en iyi Turk pasor.  Zeki Abi'ye yazdigim hususta, onun Naz hususunda comert olmasina bianen biraz da takilmak icin bol keseden attigimi belirtip, ilk ona bile giremez demistim (Cem, bu sana).  Ote yandan, yurtdisi ve yurticindeki haberleri ve maclari elimden geldigince takip etmeye calisiyorum.  Naz kadar abartilan baska bir oyuncu gormedim.  Bunun sebepleri acik; ailesinin bu camiadan gelmesi; biraz okumus ve guzel bir kiz oldugu icin medyanin ilgi duydugu bir isim olmasi vs.  Buna ek olarak, yabanci kotasi nedeniyle HER ZAMAN en iyi Turk takimlarinda oynama sansini bulacaktir.  Bunun aksinin olmasina imkan yok. 

Zaten pas kalitesi hususunda mutabikiz.  Diger hususlara gelecek olursak: Rasic hususunda haklisin.  Bu seneki savunma performansini beklemiyordum.  Beni sasirtti.  Ama sene basindaki gibi hangi orta gelsin dersen, cevabim yine Rasic olmaz.  Robin de begenmedigim oyunculardan ama bu sene izledigim maclarda cok etkili oynadi.  Voleybolu sezonluk degerlendirmek lazim.  Oyuncu performanslari sezondan sezona esasli bicimde degisebiliyor.  En guzel ornegi de Olimpiyatlardaki Sirbistan olsa gerek.  Sezondan sezona performans degisikligi olmayan iki takim var: biri Brezilya biri de Turkiye.  Ilki her zaman iyi; digeri de her zaman kotu diye baglarmisim simdi :)  Saka bir yana, milli takim ile verdigin ornek benim tezimi de destekler.  Naz icin manset alan oyuncular ayni ise neden kulup takimi basarili da milli takim degil?  Kim, Sokolova, Fabi, Brakocevic, Sheilla gibi isimlere pas kotu gelse de bir sekilde vuruyorlar.  Violet Duca bile pasorluk yapsa, o zamanki Fenerbahce sampiyon olurdu demistik.  Eeee peki Naz Hanim, dunyanin en iyileri ile oynamadiginda neler katiyor?  Abiler, ablalar, lutfen takinti filan demeyin zira bunun cevabi acik, hicbir sey katmiyor.  Ezcumle, Naz iyi pasor ama oyle abartilacak kadar bir pasor degil.  Pasor dedigin Lo Bianco gibi takimi alir tasir. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #505 : 14 Şubat 2015, 12:52:47 »
Besim bey seni muhattap almıyorum..
sus amk 8) :) ;)

Sevgili Cem, beni Goudelock'in avukati olarak addetmistin.  Ben de seni Naz'in yetenek ve imajini halkin algisinda manipule eden House of Cards'taki Frank Underwood gibi bir politika adami olarak addediyorum  :D ;D
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 12:56:16 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
« Yanıtla #506 : 14 Şubat 2015, 14:23:17 »
Besim abim , bence Naz konusunu uzatmayalım biz. Bende seninle aynı fikirdeyim. Hatta Çağla,Ezgi,Özge gibi pasörlerin Naz'dan daha iyi olduğuna inanıyorum. Yani bu konuda senden bile radikalim. Ama bizle aynı fikirde olmayan önemli bir kitle var. Herkesin voleybol bilgisine saygı duyuyorum. Geçmiş tecrübelerden yola çıkarak diyorum ki ; Naz konusunda sessiz kalmak en iyisi.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 14:25:23 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #507 : 14 Şubat 2015, 14:25:31 »
Naz sürekli makine düzeninde oynayan takımlarda başarılı oldu..Asla EXTREM  bir pasör değil..Koy şu GS kadrosuna bakalım anlarız İyi mi çok mu iyi mükemmel mi..

Naz kadar taş düşsün kafana Murat :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #508 : 14 Şubat 2015, 14:32:32 »
Bu arada Milli takım üzerinden Naza giydirenlere son defa yazıyorum, ulen Milli takımda Kim-Brakoceviç vs gibioyuncular vardı da Naz mı hiç etti. Yıkın şu önyargılarınızı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #509 : 14 Şubat 2015, 15:34:44 »
Besim abim , bence Naz konusunu uzatmayalım biz. Bende seninle aynı fikirdeyim. Hatta Çağla,Ezgi,Özge gibi pasörlerin Naz'dan daha iyi olduğuna inanıyorum. Yani bu konuda senden bile radikalim. Ama bizle aynı fikirde olmayan önemli bir kitle var. Herkesin voleybol bilgisine saygı duyuyorum. Geçmiş tecrübelerden yola çıkarak diyorum ki ; Naz konusunda sessiz kalmak en iyisi.
serkan seninle tartışırim ama besimle asla :) ;) :)
Ahahahahahahahah :)ulan ne gıcık ettim...
nefret ettim kendimden 8)