Son iki set izlemedim, kapattım. İyiki de izlememişim. Şu skor tek kelime ile rezalettir. Bunun da tek sorumlusu sene başından bu yana zerre güvenmediğimi ve hep eğer engel olmazsa bize dediğim Abondanza denen adamdır.
Takımda hadi manşette sıkıntı yaşıyoruz. Peki bu takım neden blokta zayıf kalıyor, neden dublaja giremiyor, neden savunma yapamıyor. Oyuncular sahada nerede duracağını bilmiyor. Bir antrenör iki yılda hiç mi bir şey katmaz takıma.
Lo Bianco Bergamoda kalmış, Türkiye'de sadece slüeti var. İkinci set skor 22-22 iken gayet güzel gelen manşete gitti 2'de Montano dururken 4'e Bosettiye döndü. Maç boyu 20 topta 3, evet evet sadece 3 sayı alabilen Bosettiye döndü ve kırılma anında 23-22 yenik duruma düştük. Sonra da set gitti. Ortadan çivileme smaç yedirdi bize Naz. Erkek takımlarında görürüz ancak böyle smaçları. Orta oyuncuları dünyada en etkili kullanan pasör. Artık bunun tartışmasını dahi yapmam ben.
İkinci kupa gelecek diye güvendiğim tüm sözleri yedirdiler bana. Vakıf'ı ikinci maçta 4-0 yada 4-1 yenmek mucize gibi bir şey.
Seneye mümkünse bir tane İtalyan kalmasın bu takımda. Bauer'i de alıp dönsünler. Hani olur da bir mucize olur Vakıf'ı elersek dahi bu görüşlerim değişmez.
Ze Roberto'yu ne yapıp edip Garay ve Fabiana ile geri getirsinler. Duygusallığı bir kenara bırakıp Naz'ı da geri almanın yollarını arasınlar. Oldu da Naz geldi. İzlemek istemeyen izlemesin. Ben oturur keyifle izlerim.