Twittere yazdım buraya da yazacam,bugünkü maçın benim gözümde hicbır sekilde affı yok.Bugüne kadar hep destek oldum takıma ligde 6 kişilik gs ye yenildik,ses cıkarmadım Oly maçı var dedim,kafalar ordadır dedım,koç takıma mesaj vermek için fazla zorlamadı hatta bilerek kaybettı dedim,ama abi sen aynı rakibine play off ta da keybediosan ve bunu yaparken saha da ruhsuz,laubali,umursamaz olursan o zaman bende senı eleştiririm buna da kimse engel olamaz.
Obradovici cok severim ama avrupanın en ıyı koçusun bir tane gs deplasmanı nasıl alamazsın abi,oyuncularını nasıl motıve edemezsin,hadi yapamadın veya senı dınlemedıler o zaman oynatmayacaksın olacak bitecek.
Real 20 yaptı ses cıkarmadık,cska ilk yarı 30 yaptı bişy demedik hep destek olduk,tecrube eksikliği dedik ama şu gs yı nasıl yenemezsin,bizi böyle nasıl utandırırsın,kalbimizi nasıl kırarsın.Bu maçın hicbir acıklaması yok o yuzden bugun eleştirenlere kimse laf saymasın da gördüklerini söylesinler,nasıl kı ıyı olduklarında haklarını verıosak,kotu zaman da da konusmayı becerebilelim,polyannacılıkla yurumez bu iş,eminim ki herkes maçı izlerken bir dunya hakaret,kufur etmiştir.Biz sadece bunu buraya da yazıorz,tek farkımız bu.