Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432728 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Yani bütün sezonun emeğini hiç etme riski var ne diyeyim bilemedim.Bogdan 10 cm'den bos atışı kaçırıyor,gou maç boyu rezildi,bjelica drive edeceğine üçlük deniyor.Bogdan,gou,bjelica zahmet edip çarşamba oynarlarsa devam aksi halde f4 dahil bütün emekler çöpe.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Evet şike yaptık , oyuncular sattılar maçı.
Bjelica gitsin nba'e artık
Bogdan'dan bir şey olmaz.
Ruhsuz herifler.

Bu forumda yazılanlara inanamıyorum, 12numara antu'ya benzemeye başladı artık.
Maç günü yazılan yorumlara bakınca utanıyorum yeminle.
Futbol takımına bile bu kadar laf söyleyen yok.

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
Buyuk olmak guclu olmak ayri sey, buyuklenmek ayri sey. Malesef biz bu farki ayirt edemeyip her gucluu gorundugumuz zaman buyuklendigimiz icin gercek manada buyuk bir takim olamiyorduk. Bu takimin bu konuda cok merhale kat ettigini dusunuyordum ama demekki daha zamani varmis. eskiler ne guzel demis " buyuklerde, buyuklugun alameti tevazu; kucuklerde, kucuklugun alameti boburlenmektir" diye.

Bununla birlikte cok asiri da tepki vermeyi dogru bulmuyorum. Bizim karakteristik ozelligimiz herseye asiri tepki veriyoruz. lig macininda sonra "final 4 bile yapsa artik onemi yok" diyenler vardi. bir mac sonra olimpiakos galibiyetiyle unuttular. 3. maci kazanip bu maci telafi ederler. Ciddiyetsizligin cezasi olarak fazladan bir mac daha yapacaklar. 

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
bir sonraki maç muhtemelen fener fark atar ancak eminim ki sonlara doğru çekişmeli geçsin işimiz zor. son topta yanımdaki arkadaşa dedim ki fener şu topta rahat bir şekilde potaya göndersin topu hiçbir şey bilmiyorum ben dedim. goudelock topu elinden kaçırdı.bugünkü mağlubiyetin hiçbir mazereti olamaz barcelonada 3 saniyede pozisyon hazırlayıp sayı bulan takım bugün 5 saniyede topu potaya gönderemiyor

Çevrimdışı guraygun

• Üye
biz şu kadroyla gsyi yenemiyorsak onca eksklere ve sakatlarına rağmen abdi ipekçide galibiyet zor bize. üstelik şunu demek istiyorum demek gsde kriz olmasa oyucular gitmese turu geçeceklerdi belkide

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Evet şike yaptık , oyuncular sattılar maçı.
Bjelica gitsin nba'e artık
Bogdan'dan bir şey olmaz.
Ruhsuz herifler.

Bu forumda yazılanlara inanamıyorum, 12numara antu'ya benzemeye başladı artık.
Maç günü yazılan yorumlara bakınca utanıyorum yeminle.
Futbol takımına bile bu kadar laf söyleyen yok.

Aferin bogdan mı desin insanlar ne desin bende bunu anlamıyorum. Yani her aldığını kaldırıp atan adama ne denmeli ?  bravo bogdan ne güzel ısrar ediyorsun sen devam et mi ?  Hem taraftara ayıp hemde sahadaki arkadaşlarına...

Valla açıkcası banada bi rahatlama geldi gitmiyorum maça haftaya nasıl olsa çocuklar alır bizim salon...

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
abicim bu play-off maçı..lig değil ki..Kazanıp turlayacaksın bu kadar basit.Rekabetle ilgisi yok ki...Bir maç daha fazla yapmanın kime ne yararı var...Bjelica ile Bogdan resmen verdiler maçı..Ama Obra'yı da anlamak zor. Semih ile Oğuz'da niye ısrar etmezsin..savunmada dökülüyorsun niye Berk'i falan alıp tam saha baskı yapmıyorsun. Neden en kritik yerlerde Vesely'yi alırsın..İki kere girdi ikisinde de faul yapıp 5'ledi...Yani resmen rezalet ya..Çarşamba günü aksi bir sonuç olursa düşünemiyorum ne olacağını..olmaz demeyin olabileceğini gördük işte

Açıkçası beni üzen tarafı play-off serisini uzatmak değil, cimboma kaybetmiş olmak.. Çünkü Çarşamba günü kaybetmek gibi bir olasılığı aklıma bile getirmedim.. İnan bana geçen maç 3.çeyrekte sıkılıp salondan çıkacaktım neredeyse.. Bugün sahadaki oyunla ilgili savunulacak hiçbirşey tabii ki yok.. Bütün maç Bjelica omuzu dayayıp potaya gitmesini, Goudelock'ın üstüste 2-3 şut sokmasını bekledim ama olmadı.. Üzülmek konusuna bir şey demiyorum ama enseyi karartmanın alemi yok, bugün eleştirdiğimiz adamlar 3 gün sonra 2.çeyrekte bitirecekler maçı göreceksiniz..

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Lig için tek bir hedef var, o da şampiyonluk, serileri 2-1 mi 4-0 mı geçtiğimiz aslında beni çok da fazla ilgilendirmiyor.

Seriyi 2-1 kazanırsak Galatasaraylılar "saha avantajıyla bizi elediniz" derlerse bunun ciddiye alınacak hiç bir yanı olmaz, kurayla  almadık ya saha avantajını, iş olsun diye de bize vermediler, bütün sezonun emeğinin sonucu.

Ancak şimdi rakibe acaba dedirtiyoruz ve neticede serinin sonucu son maça bıraktık, pek ihtimal vermiyorum ama neticede spor bu, aksi bir sonuç alırsak Fenerbahçe tarihinin en acı verici sonuçlarından biri olur.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 18:33:39 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Lig için tek bir hedef var, o da şampiyonluk, serileri 2-1 mi 4-0 mı geçtiğimiz aslında beni çok da fazla ilgilendirmiyor.

Seriyi 2-1 kazanırsak Galatasaraylılar "saha avantajıyla bizi elediniz" derlerse bunun ciddiye alınacak hiç bir yanı olmaz, kurayla  almadık ya saha avantajını, iş olsun diye de bize vermediler, bütün sezonun emeğinin sonucu.

Ancak şimdi rakibe acaba dedirtiyoruz ve neticede serinin sonucu son maça bıraktık, pek ihtimal vermiyorum ama neticede spor bu, aksi bir sonuç alırsak Fenerbahçe tarihinin en acı verici sonuçlarından biri olur.

gunun en mantikli yorumu , ne eksik ne fazla.
elinize saglik.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Yav zaten Galatasaray rezalet otesi bir takim.  Zaten sezon genelinde cok kotu oynadilar ama herhalde bugun oynadiklari oyun, onlarin da sezon boyunca oynadiklari en kotu oyunlardan biri idi.  Biz standartimizin cok ama cok altina dustuk maalesef.  Bu maci kazandilar diye kimse gidip de Fenerbahce saha avantaji ile ust tura cikti diye dusunmez; dusunurse de onun basketbol bilgisinden suphe ederim :)

Çevrimdışı guraygun

• Üye
bir diğer mesele de bakıyorum abdi ipekçiye adamlar güzel bir atmosfer kurmuş zaten herkes ayakta bir coşku var. ne kadar gsli arkadaşım varsa şunu diyorlar şu fenerdeki kadro bizde olsa yıkardık abdi ipekçiyi.  bu sene macabbi serisi dışında bizim tribünler dolmadı. bunda bilet fiyatlarının da etkisi çok . sanarsın operaya baleye gidiyorsun bilmem 10 farklı kategori 200 den başlıyor biletler en ucuz 25 lira onda da at yarışı izler gibi dürbünle izliyorsun. gs maöının bilet fiyatları standart. tam 15 lira öğrenci 10 lira. yıllardır basketbol izleyicisi olarak (özellikle avrupa) bi partizanın kızılyıldızın pananın olynin yada aeknın tribünlerini gibi olmayı o kadar isterdim ki.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
https://www.youtube.com/watch?v=8iF-lbtwqZY şöyle bi atmosferi solumak kim istemez ki

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
bir diğer mesele de bakıyorum abdi ipekçiye adamlar güzel bir atmosfer kurmuş zaten herkes ayakta bir coşku var. ne kadar gsli arkadaşım varsa şunu diyorlar şu fenerdeki kadro bizde olsa yıkardık abdi ipekçiyi.  bu sene macabbi serisi dışında bizim tribünler dolmadı. bunda bilet fiyatlarının da etkisi çok . sanarsın operaya baleye gidiyorsun bilmem 10 farklı kategori 200 den başlıyor biletler en ucuz 25 lira onda da at yarışı izler gibi dürbünle izliyorsun. gs maöının bilet fiyatları standart. tam 15 lira öğrenci 10 lira. yıllardır basketbol izleyicisi olarak (özellikle avrupa) bi partizanın kızılyıldızın pananın olynin yada aeknın tribünlerini gibi olmayı o kadar isterdim ki.

Atmosfer hususunda katiliyorum.  Ote yandan, o kadroya sahip olmamalarinin sebebi maddi hususlar.  O maddi gucu olusturan unsurlardan biri de bahsettigin bilet uygulamalari.  Belki de bu ikisi birbirini dislayan unsurlar...

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
O kadar doluyum, yazıp dökmek istiyorum ama ona bile mecalim yok inanın, bugün sahaya kenar yönetim ve koç dahil olmak üzere oynamak, bir şeyler yapabilmek isteğiyle çıkan bir kişi sayamam, belki Kenan Sipahi. Mental olarak bu seneki Pao deplasmanından bile kötüydük, resmen o bizi duygulandıran, gururlandıran takımdan tanıyamadım hiçbirisini bugün. Bu maç cidden kelimelerle izah edilecek gibi bir maç değildi bizim açımızdan, ne söylesek boş. Lütfen eleştri boyutları içinde kalan arkadaşlarımıza şu maç sonrası laf söyleyip takımı sıvamayın, çünkü zaten herkes çok üzgün.

Çarşamba kazanır devam ederiz etmesine evelallah da bu takımın sene içinde maç maç, kısım kısım yaşadığı büyük mental düşüş olacak iş değil, olduk zannettik hep ama sanırım daha bi durup düşünüp daha çok yol katetmemiz gerektiğinin farkında olmamız lazım...

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Twittere yazdım buraya da yazacam,bugünkü maçın benim gözümde hicbır sekilde affı yok.Bugüne kadar hep destek oldum takıma ligde 6 kişilik gs ye yenildik,ses cıkarmadım Oly maçı var dedim,kafalar ordadır dedım,koç takıma mesaj vermek için fazla zorlamadı hatta bilerek kaybettı dedim,ama abi sen aynı rakibine play off ta da keybediosan ve bunu yaparken saha da ruhsuz,laubali,umursamaz olursan o zaman bende senı eleştiririm buna da kimse engel olamaz.
Obradovici cok severim ama avrupanın en ıyı koçusun bir tane gs deplasmanı nasıl alamazsın abi,oyuncularını nasıl motıve edemezsin,hadi yapamadın veya senı dınlemedıler o zaman oynatmayacaksın olacak bitecek.
Real 20 yaptı ses cıkarmadık,cska ilk yarı 30 yaptı bişy demedik hep destek olduk,tecrube eksikliği dedik ama şu gs yı nasıl yenemezsin,bizi böyle nasıl utandırırsın,kalbimizi nasıl kırarsın.Bu maçın hicbir acıklaması yok o yuzden bugun eleştirenlere kimse laf saymasın da gördüklerini söylesinler,nasıl kı ıyı olduklarında haklarını verıosak,kotu zaman da da konusmayı becerebilelim,polyannacılıkla yurumez bu iş,eminim ki herkes maçı izlerken bir dunya hakaret,kufur etmiştir.Biz sadece bunu buraya da yazıorz,tek farkımız bu.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...