Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424979 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
41 40 öndeyiz
Muazzam 3luk attı ksk 4 tanesi imkansiz 5 tanesi bizim yardim savunmasi hatasından
Zevkli oyun oluyor.

herifler ne üclük attılar yaaa ayıptırrrr ayıpp!! emegimize saygıı azcıkk :)
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 20:18:38 Gönderen: samuraiX »
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Ikinci yariya yetisebildim,karsiyaka bu sene de bize ters gelecek sanirsam
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

fbkolik

• Ziyaretçi
Bu kadar iyi hücum eden bir takımın ilk yarıyı en az 15 sayı farkla önde bitirmesi gerekirdi.3lük savunması ve hücum ribaundları konusunda yine çok büyük sıkıntı yaşadık.Özellikle Oğuz Savaş oyundayken pota altımız otobana dönüyor,Semih son türkiye kupası maçında oynamıştı,diğer pivotlarımız bu kadar kötüyken niye süre almıyor,hiç anlamadım.

Ayrıca Bjelica'da oyunda var mı yok mu belli değil.2. yarı yine 3lük savunmasında sıkıntı çekeceğiz de bari ilk yarıdaki kadar yüzdeli atmasa Karşıyaka,yoksa çok sıkıntıya girebilir maç.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 20:25:45 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Takımın hucüm performansını çok beğendim, ama savunma performansını da bi o kadar beğenmedim. Zaman zaman durağanlaşsakta Topu güzel ve hızlı dolaştırıyoruz, pas trafiğimiz gayet iyiydi ve sadece 3 top kaybı yaptık. Asist sayımızda 10 gayet tatmin edici. Bazıları çok zor toplar olsa da en büyük sıkıntılarımızdan olan dış atış savunma zaafımız devam ediyo. Adam değişimlerinde ve yardımlarda kaymalarda ribaund alma da sorunlar devam ediyo ama zamanla düzelecek rayına turacak şeyler bunlar benim gözümde. 2.bi nokta sadece 8 kişilik rotasyonla oynadık. Melih-can-serhat ve semih hiç süre alamadı. Bu maçta değil belki ama ileri de bu oyuncuların 1-2si her maç muhakkak işin içine girmeli. Ve tabi mr kenan sipahi, bi şekilde işin ciddiyetine varıp yeniden forma girip rotasyona dahil olmalı,bu takımın ona çok ihtiyacı var... Skordan bağımsız olarak gloria cup ve türkiye kupasındaki oyunumuzun üstüne belirgin şekilde olumlu şeyler koymuşuz. Maç çok ortada alırız yada alamayız bilinmez ama bence iyi ve doğru bi yoldayız...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Nazar değmesin Goudelock hakikatten cok iyi oynuyor
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bir kupa daha gitti.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Bu kadar amatörce kaybedilmez bir maç, çok da sinirliyim fazla yazmayım.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Son dakikalarda yaptığımız top kayıplarıyla hediye ettik maçı

Çevrimdışı afat

Yari sahaya top tasiyacak adam yok. Mukemmel kadro mimarligi. Sacmalik ya. Surdan mac veren hoca da bi dusunsun.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
24 saniye sayacı
Ricky yop kaybi
Peşine emir sacma turnike
Bjelica laubali top kaybi
Obra da mola almadi
Kupa gitti :( :( :(
Muazzm oynadığımız 3 çeyrek sonrası aptallastik yahu
Neyse hayırlısı diyelim. 8)

Çevrimdışı Murat

• Üye
Ben bu işi anlamadım gitti. En iyi imkan ve koç bizde ama dominant bir performans olmuyor. Futbolda da açık ara maddi imkanımız iyiyken benzer durum vardı. Artık kafa yormayacağım. Eğer  bu imkanlar. Rakiplerde olsa silindir bir seri yaparlardı. Neysee..
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 21:40:24 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Takıma pass first guard alınmda bu takım başarısız olur(aslında olsun demek istiyor)savunmacı 3 numara yok başarısız olur,5 numara yok başarısızı olurcu sözde!!!! bazı Fenerbahçeli arkadaşların gözü aydın olsun.Ayırca Bjelica'ya yazıklar olsun,böyle deme sebebim ona bu hataları yakıştıramayışım.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Ya delirecem ya, buradan maç mı verilir, bu kadar amatörce top kaybı mı yapılır!
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Maci zoc kaybetti.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Takıma pass first guard alınmda bu takım başarısız olur(aslında olsun demek istiyor)savunmacı 3 numara yok başarısız olur,5 numara yok başarısızı olurcu sözde!!!! bazı Fenerbahçeli arkadaşların gözü aydın olsun.Ayırca Bjelica'ya yazıklar olsun,böyle deme sebebim ona bu hataları yakıştıramayışım.
Ek olarak Hickman'a 0/2 yakışmadı.