Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424837 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
bu maç özelinde bu kadar basit, kaçmaya başlayan şutları girmeye başladı. biz de momentumu kaybettik ara yüzünden. karşıyaka zaten çok can yakan ve tehlikeli takım, cok büyütmemek lazım yenilgiyi.
bizdeki sıkıntı henüz rollerin oturmayisi ve spacingi henüz üst seviyede yapamamak. ekim'de olacak işler değil bunlar bence. top 16'ya kadar hallederiz bu sorunları. benim anlamadigim nokta rotasyonu 9 kişide tutmamizdi.

Maçın sonundaki tam saha baskılarının bu kadar diri olmasında da etkisi oldu o aranın. Sezonun başında en büyük avantajımız olan geniş rotasyonu hem aradan dolayı hem de koçun 9 kişilik oyuncu (Melih 6dk) tercihinden dolayı yeterli kullanamadık .

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Sezon oncesi maglubiyetler iyidir.  Oyuncularin ve teknik ekibin ayaklari yere daha iyi basar.  Kotu baslayip, iyi bitirelim.  Cok iyi baslayip, kotu bitirdigimiz zamanlari da biliyoruz.  Sikinti yok, halledecek bizimkiler...

İyi tarafından bakılırsa böyle de bir durum var tabii :) . Takıma güvenimiz sonsuz .

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Yahu ben daha yorum atmadım buraya hatta kimse o şekilde yorum atmadı sen kendin gelip herkesten evvel böyle böyle dedin.Ayrıca ben 5 numara rotasyonunu geçen seneye göre daha iyi buluyorum ama hala yetersiz diye transfer dosyasında yazmıştım zaten Utkan şahittir.

Bu arada 5 numara demişken eğer Semih böyle süre almamaya devam ederse 5 numara yada Veselyi 5e çekip bir 4 numara transferi gerekli görünüyor.
Doğuş ben 3 hafta tedavi gördüm,ameliyat olduğum için buradan uzak kaldım daha sonra,gerek burada gerekse twitter'da yazılanlara uzun uzun baktım,kötü oynana Tofaş maçı,ben demiştim denmiş,kaybedlen Oly,Cska hazırlık maçları ben demiştim.Bak yukarıda Can'ı oynatmamasını eleştirmişsin,o konuda sana hak veririim bence Can süre almalıydı,ben demiştim yerine böyle yorumlar yaparsan bence daha iyi olur,tabi ne yazacağın konusunda özgürsün.Ayrıca ben seni kast etmedim,ama sen ben öyle dedim diye geldin içi boş yorum yazdım.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 22:25:17 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hiç sevmediğim bir hava var takımda,taraftarda ve koçta..Hoşuma gitmedi..
HaBaBaM GüM GüM GüM

(EREN)

• Ziyaretçi
Looserlığın bir belgeseli çekilse, Fenerbahçe Ülker organizasyonu en uzun şekilde yerini alır.
En iyi oyuncularıda getirsek, Avrupanın en iyi olduğu iddia edilen koçunu da getirsek. Hatta Kevin Duranti bile getirsek
bir şekilde ölü toprağı var bu yapının üzerinde.

Sezon sonu yine aynı film, top 16da elenen bir Fenerbahçe eğer saha avantajını alırsa ucu ucuna şampiyon olacak bir takım, alamazsa ligi de kaybedecek bir takım.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Potanın üstündeki 24 saniye süresi çalışsaydı belki Bogdanoviç öyle kötü şut atmayacaktı yanılmıyorsam 2 saniye vardı

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Hiç başka mecralara girmiyorum ve net yazıyorum..Maçın kilidi..

Senin 5-1 bütçene sahip Muhtemelen Eurocupta ilk turu zor geçecek bir takıma karşı  7 dakıkada 4 kez yarı sahayı geçemeden top kaybediyorsan VE sende Eurolig takımıysan..Gloria kupasındada buna benzer bişeyler yaşadıysan Hala GUARD lazım değil diyorsak bana kalırsa en başta kaybetmişiz demektir.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
hickman bu takımın guard olarak oynamaya devam ederse bırak son sekizi felan ilk turda havlu atarız zaten ölüm grubuna düştük allah muhafaza sıkıntı olur... ki sezon başından beri en iyi oyununu oynarak başladı maça.
hickman mental olarak kuvvetli bir oyuncu olsa son dakka içinde 2 serbest atış kaçırmaz,1 top kaybı yapmaz yarı sahadan topu geçirmemek için toptan kaçmazdı.toptan kaçtığı pozisyondan sonra açıkçası hickman'a karşı güvenimi yitirdim.kenan'ı laboral'a vereceğimize hickman'ı verelim üstünede para verelim

Parmak bastığın noktada ne yazıkki haklısın. Takviye yapılmazsa ciddi ciddi ilk tur gruplarından çıkamama ihtimali var bu takımın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
basketbol garip bir spor. ama güzel bir spor
öyle bir 3 periyot oynandı ki zevkten 4 köşe oldum . sadece kendi adıma değil genel bir basketbol sever olarak muazzam güzel bir 3 periyot oldu ama son periyot hocasından oyuncusuna sıçtık batırdık keyfimiz kaçtı
yoksa ben oyundan da herşeyden çok memnundum hatta okan ile whatsup dan konuşurken basketbolu sevmiyoruz sadece kazanma odaklıyız diyordum ki 10 dakika lafları bana yedirdi :) :)
ilk 3 periyot şiir gibi oynadık o kısımlarından çok memnun ve mutluyum
ama son periyot anlamsız kötü durağan oynadık ksk hamlelerine cevap veremedik .
durum benim tarafımda bundan ibaret. 

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
öyle bir 3 periyot oynandı ki zevkten 4 köşe oldum . sadece kendi adıma değil genel bir basketbol sever olarak muazzam güzel bir 3 periyot oldu ama son periyot hocasından oyuncusuna sıçtık batırdık keyfimiz kaçtı
yoksa ben oyundan da herşeyden çok memnundum hatta okan ile whatsup dan konuşurken basketbolu sevmiyoruz sadece kazanma odaklıyız diyordum ki 10 dakika lafları bana yedirdi :) :)

Abi ilk 3 periyot için savunma hakkında düşüncelerin ne ?

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bende 1-3-5 isteyenler grubuna dahil olduğum için cevap verme ihtiyacı hissettim.Zaten ben kimsenin takım yenilsin ben demiştim diyebiliyim diye maçı izlediğini düşünmüyorum.Öyle bir zihniyet hastalıklıdır zaten.

Bu arada geçmiş olsun.Sağlık her şeyden önemli.
Sağol teşekkür ederim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Huertel bu takımda olsaydı o da o top kayıplarını yapardı hemde çok rahat yapardı
zaten Huertel'in en büyük sıkıntısı yaptığı top kayıpları
maçın sonundaki hataları takımın pg eksiğine bağlamak bana komik geliyor.

ama ben genel fikrimi söyleyim ben 7nci yabancı olarak imkan olsa neyse işte mutlaka bir pg alınmasını isterim keşke imkan olabilse de alsak bence çok önemli olur. hatta Huertel yerine daha iyi savunmacı olan KAlnietis veya Koponen olsa da alabilsek .
maçın sonunda kaybettiğimiz o 3 tane top kaybı aptallıktan başka bir şey değil bence.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye

Abi 31-15 üçlük yemek bence facia savunmada...Kaymalar kötü.Çoğu boş atıştı.En az 3 tanesinde Hickman ve BOGDAN fırçayı yedi ve değişmedi..VESELY olmadık yerlere yardıma gitti.Ceyhun Altaya 2 li sıkıştırma yaptı 2 kez.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi ilk 3 periyot için savunma hakkında düşüncelerin ne ?

eren
5 numaradaki isme göre ya adam değişmeli savunma yapıyoruz yada Zoriç oyunda olunca top getiren adamı zoriç tepede ikili sıkıştırma yapıyor.
hatalarımız olmasına rağmen fena değliz. öyle elini kolunu sallayan içeriye giremiyor.
ksk 3 periyor sonunda 22&12 3 sayılık isabet bulmuştu . 5 tanesi de el üstü şut.
yardım savunmasında hata yapıyoruz. normal olarak bu savunma da kaymaların tam olarak zamanlaması iyi olmak zorunda
savunma hücum etmekten daha çok daha özverili birşey eren kardeşim
ocak ayında anca takım oturur diye düşünüyorum.
ocak ayına kadar yolumuz biraz yorucu olacak

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Hiç başka mecralara girmiyorum ve net yazıyorum..Maçın kilidi..

Senin 5-1 bütçene sahip Muhtemelen Eurocupta ilk turu zor geçecek bir takıma karşı  7 dakıkada 4 kez yarı sahayı geçemeden top kaybediyorsan VE sende Eurolig takımıysan..Gloria kupasındada buna benzer bişeyler yaşadıysan Hala GUARD lazım değil diyorsak bana kalırsa en başta kaybetmişiz demektir.

Daha dogru izah edilemezdi.