Takımın kötü olduğuna ben inanmıyorum. Ama şunu rahatlıkla görüyorum ki tam konsantre değiliz. Buna oyuncular da koç da dahil.
Koç bana göre Can'a Dixon karşında süre verip onu yıpratabilirdi. Bunu denemedi. Geniş kadro dedik 8,5 kişi ile oynadık. Melih oyuna girdi takım ivme kazandı. Sürelere baktığınızda Emir 30 dk geçmiş. Ben 25 dakikayı geçmeden Emir'in daha faydalı olabileceğine inanıyorum. Çünkü süresi arttıkça beyin ayaklar ve ellere hükmetmekte zorlanıyor. Ondan artan süreleri Serhat ile savunma sertliğini arttırmak için kullanabilirdi.
Oyuncular bazen savruk davranıyor. Bjelica yanlış hatırlamıyorsam üçüncü çeyrekte son topu kullanmak istedi az daha kaybediyordu topu. Eskiden bunlara ses çıkarmıyorduk çünkü o topu oynayacak oyuncu yoktu. Şimdi Gou var. Vereceksin topu ona.
İlk üç çeyrek savunmayı da beğendim. Üçlük yememize rağmen bi çok kez kaymaları iyi yaptık. Ama iş oyunkurucu kısmına gelince tıkanıyoruz. Gençlerin çok çalışması lazım. Ama bakıyoruz da pek oyle değil sanırım. Onların yerinde olmak isteyecek nice insanlar var.