Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424826 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Emir'in sahada olduğu her dakika büyük fark yaratıyoruz. Çok kilit oyuncu çok. Nazar değmesin bu sezon
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
3. periyotta yer yer San Antonio'dan esintiler sunuyoruz.  Pesi sira paslarla, bos adamlari iyi bulduk; fark yaratti.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Koçun fırçası işe yaramış. Nemanja çok iyi başladı ikinci yarıya. Yanlış saymadıysam 9 sayısı var 3. periyotta
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 19:21:52 Gönderen: Tolga Gümüş »
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı exex

• Üye
Pozisyon olarak 1 numaraya alındığı için öyle yazdım. Elbetteki koçun ilk alternatifleri arasında değildi. :)

şakasına dedim yahu :)  Mutlaka değildi ama oldu artık, ya 1 numara olacak yada 1 numara olacak o  Hickmann :D

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Zoric ya da Oğuz'un oynayacağı post uplar hücum olarak çok rahatlatır bizi .

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bogdanovic buyuk oynuyor.  Macin tartismasiz en iyi ismi. 

fbkolik

• Ziyaretçi
Telekom Karşıyaka'dan gördüğü tam saha baskıyı denedi.1 tanesinde top kaybettik,1'inde de Hickman rezalet bir pas attı ama şansımıza top kaybı olmadı.Hickman 1 numarada olağanüstü derecede kötü oynuyor.Yeni oyun kurucu adayları Hickman'ı izleyip bir oyun kurucu neler yapmamalı,hepsini görebilir.Ama ben burda Hickman'a hiç suç bulamıyorum,adam 1 numara değil.

fbkolik

• Ziyaretçi
Bogdanovic'in müthiş oyunuyla kazanacağız,biraz da Vesely ve Emir,onun dışında elle tutulur  bir oyuncumuz yoktu bu maç.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Telekom Karşıyaka'dan gördüğü tam saha baskıyı denedi.1 tanesinde top kaybettik,1'inde de Hickman rezalet bir pas attı ama şansımıza top kaybı olmadı.Hickman 1 numarada olağanüstü derecede kötü oynuyor.Yeni oyun kurucu adayları Hickman'ı izleyip bir oyun kurucu neler yapmamalı,hepsini görebilir.Ama ben burda Hickman'a hiç suç bulamıyorum,adam 1 numara değil.

Hickman top kayıplarının 1 numara olmaması ile bir alakası olmadığını düşünüyorum . Oyun kurucunun kalitesi topu yarı sahayı geçirdikten sonra belli olur kanaatindeyim. 

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
5 numaralardan hiç katkı almadığımız, Goudelock'ın hiç devreye girmediği maçta çok güzel galibiyet oldu. Takımda roller yavaş yavaş oturuyor, Bjelica da yediği fırçadan sonra çok verimli oynadı. Savunma konusunda hala istenilen düzeyde değiliz ama yapmaya çalıştığımız savunma da zaman gerektiriyor. Rakip pivotların da etkisiz olması bizim adımıza şans oldu bugün. Ekim ayı çok yoğun, umarım en az kazayla atlatırız bu dönemi.

Maçın adamı kuşkusuz Bogdanovic, winner karakterini her fırsatta ortaya koyuyor. Daha da iyi olacaktır.

Çevrimdışı exex

• Üye
tebrikler takıma  AMA Milanoya böyle oynamayalım beyler. O iyi aile çocugu  Gentile burdan bir galibiyet daha çıkarmasın lütfen

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Bi genelleme yaparsak sanırım günahıyla sevabıyla 1yıldır kulakları en çok çınlayan oyuncumuz sanırım Zoric ti. Ama Hickman görünen o ki onu tahtından edecek gibi duruyo yakın zamanda. Kariyerindeki oyun ve oyuncu profiline sanırım kimsenin diyeceği bişey olmaz ama bu seviyede bi takımın pg nın topu yarı sahaya dahi getirememesinin ve yaptığı amatorce kayıpların basımıza ciddi sorunlar acacak gibi duruyo. Tüm yaz calathes teo heurtel derken ben sanırım bo'yu özlüyorum :(

Diğer taraftada güzel olan bişey bogdan ın ben artık buralara baklavaya kebaba alıştım bu işi bana bırakın hucüm benim işim dercesine oynadı, gercekten keyif verici bi performanstı, bu sayede g'lock a da faz iş düşmeden ondan ekstra işler beklemeden oynadık hucümda. Bjelica nında reisin hışmına uğraması pozitif bi etki yaptı tekrar oyuna döndüğünde ciddi bi katkı verdi. Bu alışma sürecisini minimum hasarla atlatırsak önümüz daha aydınlık olacaktır diye düşünüyorum...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Maç genelinde önde olmamıza rağmen oyun vasattı şansımıza karşımızda hazır olmayan TT vardı.Günün en güzel gelişmesi Bogdan'nın ilk sinyalleri vermeye başlaması Bjeilca'da yavaştan oynamaya başladı.Daha önce yazılmış ancak ben de belirtmek isterim ki ön alanda yapılan baskıya bazen çok çabuk boyun eğiyoruz bugün TBL seviyesi için bile zor olmayacak maçta bile bu defolar gözüküyorsa EL'de daha konsantre hareket etmemiz lazım ki ilk hedef olan top 16'ya kalabilelim.

fbkolik

• Ziyaretçi
Hickman top kayıplarının 1 numara olmaması ile bir alakası olmadığını düşünüyorum . Oyun kurucunun kalitesi topu yarı sahayı geçirdikten sonra belli olur kanaatindeyim.
Topu yarı sahaya geçiremiyor ki çoğu zaman :) Topu geçirdikten sonra da oyun kuramıyor ki,sadece topu karşı tarafa geçirememekten bahsetmiyorum.1 numara oynamak ile 2 numara oynamak arasında dağlar kadar fark var.Sen 2 senedir 2 numara oynayan bir adama gel 1 oyna dersen,topun kontrolünü ona bırakırsan çok zorlanır,2 numara oynayan oyuncu organizasyona yardımcı olur ama 1 numara oynayan oyuncu oyunu kurgular,top çoğu zaman elinde kalır ve bu yüzden de hata oranı çok daha fazla olur.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Takım yavaş yavaş toparlanıyor.Vesely bugün olduğu gibi mümkün mertebe boyalı alanda top kullansın,hücumda boyalı alanda gayet etkiliydi.Can kenardan gelip iyi işler yaptı.Semih'in süresi arttı.Bjelica 2.yarı kendine geldi ve oyunda olması gerçekten olumlu anlamda fark ettirdi.Bogdan'ın toparlanması sevindirici.Hickman özgüven kaybı yaşıyor net bir şekilde.Semih,Melih,Can'ın süreleri artarken Kenan 10 sn süre alıyorsa bir düşünmesi gerek.