Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424979 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Bogdanin sevecegi atmosferler ben maça ağırlık koyabilecegini düşünüyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Trabzonspor çok sert oynuyor...Kısaları da baskı yapıyorlar ama hücumda sıkıntılı bir takım...Genelde Novica ve Randle'ın eline bakıyorlar..Bir de Stipcevic ile p&r oynuyorlar ve gayet iyi bitiriyor...Hardy de gününde olursa dışardan canımızı sıkabilir... Lawal'ı yazmıyorum çünkü Tutku olmadığı için sahada fazla etkinliği yok..Randle kendi skoruna baktığı için asisti ikinci planda tutuyor,Lawal da surat asıp kenarda oturuyor.
Genel olarak hızlı oynamayı seven bir takım...Türk oyunculardan da enterasan katkılar alabiliyorlar. Nusret sert bir oyuncu, Yunus ile Can da katkı vermeye çalışıyor.
Ama bizim en büyük problemimiz tribünleri dolduracak 10 bin taraftarları olacak..Olay yüzünden yarıl kalması da muhtemel bir maç...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
1. Antep maçı gibi gevşek değil, sert oynayacağız. Erkek gibi.

2. Hakem üçlüsü ucuz düdüklerle bizim sertlik dozajımızı aşağı çekerken, diğer tarafın sertliğini görmezden gelmeyecek. Adam gibi yönetecek.

Bunlar olursa kolay maç olur. Olmaz ise son dakikaya kadar sıkıntılı geçer. Son dakika ise ne olacağını kimse kestiremez.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Trabzonspor çok sert oynuyor...Kısaları da baskı yapıyorlar ama hücumda sıkıntılı bir takım...Genelde Novica ve Randle'ın eline bakıyorlar..Bir de Stipcevic ile p&r oynuyorlar ve gayet iyi bitiriyor...Hardy de gününde olursa dışardan canımızı sıkabilir... Lawal'ı yazmıyorum çünkü Tutku olmadığı için sahada fazla etkinliği yok..Randle kendi skoruna baktığı için asisti ikinci planda tutuyor,Lawal da surat asıp kenarda oturuyor.
Genel olarak hızlı oynamayı seven bir takım...Türk oyunculardan da enterasan katkılar alabiliyorlar. Nusret sert bir oyuncu, Yunus ile Can da katkı vermeye çalışıyor.
Ama bizim en büyük problemimiz tribünleri dolduracak 10 bin taraftarları olacak..Olay yüzünden yarıl kalması da muhtemel bir maç...

Olay çıkmasına pek ihtimal vermiyorum abi, geçen sene de gittik bir sorun çıkmadı o açıdan.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
tahminim bu maçta Gou dinlenir Vesely, Hickman az oynar
Bogdanovic 30+ oynar
Melih, Serhat Kenan kadroda olur
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
tahminim bu maçta Gou dinlenir Vesely, Hickman az oynar
Bogdanovic 30+ oynar
Melih, Serhat Kenan kadroda olur

Sert oynar bu çapsızlar ben mümkünse Bogdanoviçin de dinlendirilip, Semih,İzzet,Can,Melih,Berk gibi ne kadar yedek varsa hepsinin oynatılması taraftarıyım.

hmetin

• Ziyaretçi
Macı alırız da bitmeme ihtimalini de yuksek goruyorum.

Çevrimdışı cembut

• Üye
Hamsilere iyi bir ders veririz.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Haftalar oncesinden yazdim buraya.  Aramizdan bazilari, Ergin'e gosterdikleri saygi ve toleransin yarisini dahi Obradovic'e gostermiyorlar.  Biz bunu, en somut ornekleriyle gorduk burada.  Simdi bu adamlar Fenerbahceli mi diye sorunca, suclu biz oluyoruz.   

Katılıyorum Besim abi.Obradovic'e saygı göstermeyip,yerden yere vurup,kariyerini küçümseyip,Ergin'e gösterilen saygı ve toleransı objektif FENERBAHÇELİLİK olarak adlandırıyor.Ülkenin 3/4'ü FENERBAHÇE'NİN her branşta başarısız olmasını isterken bir de objektif FENERBAHÇELİLER çıktı başımıza.

Katlanmak zorundayız sanırım bu tür olaylara.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Katlanmak zorundayız sanırım bu tür olaylara.
Maalesef öyle görünüyor Özcan abi,bu arada seni uzun zaman sonra burada gördük abi,bir süredir ne forumda ne twitter'da yoksun,yalnız bırakma bizi :D

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Olay çıkmasına pek ihtimal vermiyorum abi, geçen sene de gittik bir sorun çıkmadı o açıdan.

Çok çalışıyorlar şehirde maç için...bütün holiganları toplayacaklar...bayağı bir organizasyon hazırlamışlar

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Çok çalışıyorlar şehirde maç için...bütün holiganları toplayacaklar...bayağı bir organizasyon hazırlamışlar

ne desek boş o zaman Volkan abi... umarım kimsenin canı yanmaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ne desek boş o zaman Volkan abi... umarım kimsenin canı yanmaz.

Gelen son haberler hep olaya hazırlıklı olun şeklinde...Bakalım ne çıkacak

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Gelen son haberler hep olaya hazırlıklı olun şeklinde...Bakalım ne çıkacak

Saat 4de Futbol maclari var cogu oraddan oraya geçemez geçenlerde enerjileriin çoğunu kaybetmiş olacak

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
avni aker'den salona otobüs kaldıracaklar maç sonunda