İkisi de cok saglıklı olmayabilir,elestirilebilir.Ama ezikler gibi sadece rakibe kufur,hakaret edip,senaryo yazıp kendi senaryona inanmaktan,hayalperest olup Real'i yeneriz,hatta fark atarız,1 galibiyet varken Bayanlarda EL alırız,0 kupa varken hepsini toplarız,8. de bitirsek Play Off'ta sampiyon oluruz gibi hayali seylere inanmaktansa 2-3 maglubiyete kafa takmayı tercih ederim.
Sizin kadar twitter takip etmiyorum.Nedim Karakas neden geldi,10 sene ne is yaptı,neden para aldı bilmiyorum ama oglu kufur ediyorsa ki illaki bir yoneticinin oglu olmasına gerek yok hicbir FB taraftarı kocuna kufur edemez.Hele ki Avrupa'nın uzak ara en iyisine edemez.Bu adamı ve babasını FB kelimesi ile yanyana getirmemek lazım,kafayı da takmamak lazım FB den senelerce ekmek yedigin halde bunu yapıyorsan bu yedigin kaba pislemekten baska birsey degil...
Koc'un Ahmet Ozokur ile konustugunu dusunuyorum.Koc oyuncularla alakalı sıkıntılarını,her oyuncu icin raporlarını verip gereken neyse yapılmasında fayda var.Kimse birine hem trilyonlar verip hem de sikayet etmesini,kocun deyimi ile aptalca bahaneler surup,is ahlakı olmayanları kaldırmaz.