Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
sıfır savunma yaptık akıllar pirede üzgün değilim göz boyama adına belkide iyi oldu takıma sahip çıkın bu takım bunu hakediyor adamların tek hedefi bizi yenmekti bizimde olyi yenmek yeneriz yenemeyiz ayrı konu trollerede kanmayın

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
6 kişi oynadılar.Normalden en az 2 kat daha az yoruldular.Şu mağlubiyetin izahı yok.
İyi oynadı diyebileceğimiz Hickman ve Goudelock var.Kötüleri saymıyorum bile 6 kişiden 92 sayı yedik.Adamlar benchten genç oyuncu sokmaya bile gerek duymadılar.Bu gece uyuyabilirsem iyi olacak.

Soksalar kaybedelerdi zaten. Bu tip maçlar olur çok fazla takılmamak gerek. Çok sinir bozucu farkındayım ama oyuncular taraftar gözüyle duygusal bakmıyorlar. Atmosferden taş olsa etkilenir. O yüzden Sinan o kadar şut soktu şutör bile değil bu adam düşün. Tam gaza gelmelik maçtı. Acıların çocuğu hesabı.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Hickman dışında herkes sınıfta kaldı.Semih süre almazsa neden süre almıyorum demesin.Vesely-Semih-Bjelica rakibin penetrelerine eşlik etti.Bjelica rezalet oynadı.Gou hiç ama hiç iyi değildi.Obradovic neden tam saha baskı yaptırmadı,ayrı merak konusu.

Çevrimdışı exex

• Üye
PİRE için YORGAN yaktık , Üzüldüm , sadece o kadar. Zerre umrumda değil , fazlası . takıma sövenler var , ayıptır yahu .

Yemişim gsliv i . Playoff da oynasan şu maçı 6 7 kişiye kaybetsen yine söylersin,sayarsın bişeyler..

Takım bu yenilgiyi Pire de unutturacaktır. Hep böyle olmuştur. ( İNŞ.)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
hakaret etmeyin sakin olun

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
6 kişilik koçsuz takıma yenilen oyuncuları savunmayın ya..insanda bırakın takımı kişisel hırs olur...sıfır konsantrasyon vurdumduymazlık..Neymiş Pire imiş yensen ne olacak Oly'yi..Ertesi gün unutulur ama bunu ömür boyu koyarlar önüne sen de bakarsın...Helal olsun hepsine

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
mAçın özeti: ciddiyetsizlik. maçıın bitimine 15 saniye olsa ve 4 sayı önde olan biz olsak galatasaray en az 3 defa faul yapar 3lük denerdi. ancak bizim takım gayet laubali bir şekilde top çevirdi. maçın en olmadık anlarında 8 metreden potaya sallayan adamlar nedense 3lüğe ihtiyaç olduğu zamanlarda set yapmak aklına geiyor. son periyotta kerem gönlümün yaptığı 2 fauul dikkatimi çekti. adam birinde bjelicanın diğerinde de bogdnvçin topunu öyle bi kesti ki kolunu indirdi bırak basket faulu  şut çıkaramadılar. ancak bizim oyuncular j. carter micov yada sinan potaya gidiyor adamı durdurmak çok zor bizimkiler adamların topu tutmayan eline öylesine bir doknuyorlar yaklaşık 16 tane basket faul oldu. ve hiçbir basket faul öyle imkansız basket değildi adamlar rahat rahat attılar bizimkiler yalandan faul yaptılar. adamlarda bir oyun kurucu var sinan güler.topu getirirken bir baskı yapsan sinan bitecek. zaten 12 tane aktif oyuncun var tam saha baskı yapsan zaten sinan dayanamayacak galatasaay oyun kuramayacak. maçta abartmıyorum BIRAK TAM SAHA BASKIYI SİNAN-MİCOV-CARTER TUPU GETİRİYOER POTA ALTINA KADAR KARŞILARINA KİMSE ÇIKMIYOR.(özellikle 3ç periot) en az bu şekilde 30 sayı attılar.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Gazoz kapağına bile olsa alınacak maçtı. Çok kötü oldu hazırlanamamışız :(
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Rakibin Galatsaray olması dışında zerre umrumda olan bir maç değil . Ne ileriye ne de geriye dönük hiç bir şekilde düşünmeye gerek olmayan bir maç olarak görüyorum .

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Play-off a bile giremeyecek belki bu adamlar ne olmuş kaybettiysek hiç önemli değil takımın bu kadar kredisi olsun artık.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
bu sene pana maçından sonra ki en unutamayacağım maç oldu.
hatta şunu söyleyebilirim geçen sene kadın basket takımının eurolegue finalinde kaybetmesinden sonraki en ağır yenilgidir bu bence.
ama bu demek değil ki bu takımdan bir b.k olmaz.
bu takıma sonuna  güveniyorum.
ama bugünkü oyunun sonucun hiç bir açıklaması da yok.

Çevrimdışı exex

• Üye
abi hakemi falan unutun . Şu maçı adil hakem yönetse bu 6 lıdan 2 si 3 ü dışarda kalırdı... Oralara girmeyin boşuna. Tebrikler kazandılar , PLAY OFF tada bekleriz  :) Bi sakin olun ya

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Gou iyi değildi diyen maçı izlememiş olması lazım

Çevrimdışı exex

• Üye
Rakibin Galatsaray olması dışında zerre umrumda olan bir maç değil . Ne ileriye ne de geriye dönük hiç bir şekilde düşünmeye gerek olmayan bir maç olarak görüyorum .

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Tamam kötü oldu üzüldük ama hemen Top 16'nın 2 maç sonrasında ki ruh haline girmeyelim. Bu maç takımdan kredi bile götürmez benim gözümde de.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!