Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 433003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Hiçbir oyuncu babamın oğlu olmadığı gibi düşmanım da değildir. Ben Glock kötü oyuncu falanmı diyorum, bomboş pozisyon bulunca atmalı diyorum o sorumluluktan kaçıyor atmıyor diyorum. Topun girip girmemesi zerre kadar umurumda değil, şutunu atsın diyorum. Ender gibi pıtpıt oynayıp durmasın, hatta 3'lük atsın diye son anda topu Emire falan atmasın diyorum. Obra da dün kaç defa kenarda sitem etti beyefendiye. Savunma falan yapmıyor, savunma görmek isteyen Hickmana baksın. Ondan sonra bir de takıntılı falan oluyoruz mazallah hemde yeni yetme ergen gibi. Benim için spor dünyasında Fenerbahçeden ve onun menfaatlerinden başka hiçbir payda yoktur deyip bu meseleyi de kapatıyorum.
Goudelock mı sorumluluktan kaçıyor? Maçı bize bağlayan 2 el üstüğü üçlüğü de bu adam attı..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Hiçbir oyuncu babamın oğlu olmadığı gibi düşmanım da değildir. Ben Glock kötü oyuncu falanmı diyorum, bomboş pozisyon bulunca atmalı diyorum o sorumluluktan kaçıyor atmıyor diyorum. Topun girip girmemesi zerre kadar umurumda değil, şutunu atsın diyorum. Ender gibi pıtpıt oynayıp durmasın, hatta 3'lük atsın diye son anda topu Emire falan atmasın diyorum. Obra da dün kaç defa kenarda sitem etti beyefendiye. Savunma falan yapmıyor, savunma görmek isteyen Hickmana baksın. Ondan sonra bir de takıntılı falan oluyoruz mazallah hemde yeni yetme ergen gibi. Benim için spor dünyasında Fenerbahçeden ve onun menfaatlerinden başka hiçbir payda yoktur deyip bu meseleyi de kapatıyorum.

Gou boşken atmayı geçtim herkes başında 3 kişi varken sayı atmaya çalışmasından şikayetçi

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
İyiki yenildik..bizi bekliyorlarmış yazmak için...çok sırtlan var piyasada

Kime dedin Sırtlan diye

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Goudelock mı sorumluluktan kaçıyor? Maçı bize bağlayan 2 el üstüğü üçlüğü de bu adam attı..

El üstü atmaktan başka çaresi varmıydı o pozisyonlarda Utkan zaten süre dolmuş mecburiyetten fırlatıyor topu.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
El üstü atmaktan başka çaresi varmıydı o pozisyonlarda Utkan zaten süre dolmuş mecburiyetten fırlatıyor topu.

Vallahi Gou mümkünse hep el üstünden atsın. Adam boş kaldı mı sokamıyor şutu :D
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
1-2 mactır dikkat ediyorum da, sağına vurunca bildigin sniper baglıyor adam
Ver Lester'e, yaz deftere

• Üye
  • Andrew Goudelock

Ve sokuyor o şutları.. Bogdan gibi içeriye penetre edip saçma şut kullanmıyor.. Hata, eksik bulacaksak buluruz.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Goudelock'u Carrol'a karşılaştıran adam basketbolla bu sene ilgilenmeye başlamıştır. Goudelock fiziki temas konusunda zayıf olmakla beraber komple bir skorerken Carrol bildiğin statik şutör. Hakkını yemeyelim, bazen şut feykinin ekmeğini driblingle de yer ama o kadar.
utkan şahin daha iyi açıklamış ''sadece bitirici olarak oynasın topla oynamasın diyenler var''. utkan haklı bende katılıyorum bu düşüncenin yanlış olduğuna hatta f8 de her takım her takımı kilitleyecek oyun bu yani üst üste 4-5 kere aynı adamlarla karşılıklı oynarsan çözersin, çözülürsün. o zaman daha çok bire bir daha çok son saniye topu olacak biz daha çok ihtiyaç duyacağız gou'ya, her hücumu müthiş top çevirip smaçla ya da boş 3lükle bitirme şansımız yok dünyada öyle takım yok..

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kısa, net...

Kimse mağlubiyet sevmez, kimse Galatasaray mağlubiyetini kolayca hazmedemez ancak oyuncular da saçmalar, yeri gelir koç da saçmalar. Biz de biraz eleştiride tutarlı olmak durumundayız.

Niye öyle dedin ki kanka, biz artık Ülker taraftarı olduk, mağlubiyet severiz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
sıkıntı yenilmek değil ölüyü diriltmek.. biz nasıl 6-0'ı habire kutluyorsak onlar da bunu kutlayacak...Yani sırf oyuncularda değil suç, Obradovic de seyretti maçı..maçtan sonra racon kesmekle olmuyor bu iş...topu yere tek vuran oyuncu Sinan, adamlar altı kişi..20 dakika ciddi oynasan, tam saha pres yapsan., Sinan'a baskı uygulasan maç bitecek..Real yaptı aynısını...Onlar da çok mu süper savunmacılar var...Ama iş ciddiyette saklı...Biz toplasan 5 dk yapmadık bunu...o da ara ara...Bir hickman artık kendi yaptı herhalde Sinan'a orta sahayı geçirtmedi...
yani A'dan Z'ye takım maçta değildi...inşallah Pire'ye gitmeyi unutmazlar

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Ben bu yenilgiyi laubalilik sen ziyade nasıl olsa kazaniriz havasına bağlıyorum..laubali olsak mac çoktan kopardı bu hakemlerle...
Neyse önümüze bakalım..ders olsun..ama iyi bir ders..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
ağzıma sıçayım...
35 yaşıdayım 1 kez bi hissiyatım oldu o da bu maça denk geldi :)
ben bu maçı kaybedeceğimizi ( hangi sebepten olursa olsun ) biliyordum.
Hakan abi de derbi performansından bahsetmişti orada kazanamıyoruz kaç yıldır - onlarda kazanamıyor - işte böyle karşılıklı kazanamıyoruz ;)

tekirdağlı nickli Volkan abinin de biraz uğursuzluğu oldu - yok şöyle sokarız böyle hoplatırız filan diyordu - ya benim sözümü dinlemiyor abi diyorum büyük konuşma bak ters tepiyor ama onun da yaşına veriyorum 8) hoplattılar...
;D
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zeki abi...
bana darılacaksan Gou'nun afedersin ama ağzına bilmem ne yapayım...
alınganlık yapmamanı diliyorum büyüğümüz olarak daha sakin kalmanı kardeşin olarak rica ediyorum.
saygılar

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ağzıma sıçayım...
35 yaşıdayım 1 kez bi hissiyatım oldu o da bu maça denk geldi :)
ben bu maçı kaybedeceğimizi ( hangi sebepten olursa olsun ) biliyordum.
Hakan abi de derbi performansından bahsetmişti orada kazanamıyoruz kaç yıldır - onlarda kazanamıyor - işte böyle karşılıklı kazanamıyoruz ;)

tekirdağlı nickli Volkan abinin de biraz uğursuzluğu oldu - yok şöyle sokarız böyle hoplatırız filan diyordu - ya benim sözümü dinlemiyor abi diyorum büyük konuşma bak ters tepiyor ama onun da yaşına veriyorum 8) hoplattılar...

Valla Cem fenerbahçe forması giyip Galatasaray maçına motive olmayan olamayan adam, kadın neyse oyuncu istemiyorum. Yabancılar bilmez diye bir şey yok, sen vereceksin onlara o hissi...Bizimkiler sadece para alıp, ay ben bu maçta oynamam uf olurum sonra bilmem ne maçı var diyorsa defolup gitsinler...biz bu laubalilikten futbolda şampiyonluk verdik adamlara..şimdi de aynı yolda gidiyoruz...aynı şekilde biz yakalansak salondan çıkamazdık..Galatasaray oyuncusuna forma hissini veriyor..Taurasi, Ekaterinburg'ta bizi finalde yendikleri maçtan sonra en büyük ci bo bo diye dolaşıyordu salonda.. Biz de uzun yıllardır kaç oyuncu var böyle..Biz de sırf hava civa...bankamatik memuru zihniyeti ile yarın öbür gün play-off'ta da başımız yanar Pire'de de bilmem nerde de...
kısaca rakip Galatasaray ise yemişim pire'yi.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Aynı kafayla İsmail Kartal şuan Fenerbahçe ye yakışan bir antrenör yani.. Galatasaray'ı yendi ya tamamdır..

Pire de kazanalım.. Normal sezonda her önemli maçı kaybetmeye razıyım.. F4 yapalım. İlk turda elenmeye razıyım..