Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863105 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
MVP'miz çok sinirliydi yaa keşke biraz buz adamlığını koruyabilseydi. Sanırım Mvp olmak onu biraz germiş ama adamdır 90 kilo taşşak vardır kendisinde sağlık olsun. Son küfür "lobisini siktiklerim". Herkesten özür dilerim. Böyle birazcık rahatlıyorum.

Çevrimdışı zeljkoo

• Üye
  • Yer: İstanbul
Takıma tebrikler,hakem tam oyunu dengeleşmişken maçı çevirmememiz için elinde geleni yapması beni delirtti.Televizyon başımda çıldırdım dayanamadım.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Ha bide bu thy bu kadar parayı Türk takımları hakemler tarafından katledilsin diye mi veriyo yazık gunah ya veriyosun parayı sponsor oluyosun hadi bize destek olmasınlar ama en azından adil yönetim sağlasınlar

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Eğer THY olmasaydı Euroleague'e bu bütçenin yarısını bile verecek sponsor çıkmaz. Ama THY ne kadar Türk'se artık, hep Türk takımları doğranıyor.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 17:07:37 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Bjelica ve Emir potansiyellerinin çok çok altında oynadılar ki hatta bazı anlar saçmaladılar. Glock çok geç açıldı, Zisis ve Bogdan'dan o beklenen takım yönetimini göremedik. Uzunlar Vesely hariç hiç sahada yoktular. Vesely de ne muazzam adamdır ama. Her takıma lazım bir oyuncu.

Neyse ne, hepsinin ayrı ayrı canı sağolsun.

Hakemlere değinmeye gerek yok, arkadaşların küfürlerine +1 daha ekliyorum. Bu pislik İspanyol çetesinin her zamanki kayırılmaları.

Genel olarak bakacak olursak, zaten ilk periyot hariç hiç maçta kalamadık ve oyunu 2. periyotta kaybettik. Son çeyrek sonlarına doğru acaba mı desek de adamların bulduğu bala göte basketler ve hakemlerin uydurduğu üst üste sportmenlik dışı fauller sayesinde o da olmadı. O yüzden çok da üzülmüyorum, bu maçı kazanamadık ama iyi bir tecrübe kazandık. Öyle her şey bir anda olmuyor.

Ben maç öncesi fark da yesek bu takımla gurur duyuyorum ve duyacağım demiştim, hiç değişmedi fikrim. Tarihimizde buraya kadar ilk defa geldik sonuçta. Obra bu işi burda bırakmaz, bu pislikler eninde sonunda tekrar düşecek elimize ve bu kez daha farklı, daha tecrübeli bir takım bulacaklar karşılarında.

Çevrimdışı exex

• Üye
bu arada MElih e ayrı bir paragraf açmak istiyorum . Kafa olarak sanki buraları devamlı oynayan biri gibi oynadı...

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
Helal olsun takıma. real köpekleri ve satılık şerefsiz hakemlere rağmen iyi mücadele ettik. Lanet olası 2.periyot olmasa şu an final coşkusu yaşıcaktık. Seneye hesaplaşıcaz real senle.

saldır olimpiakos .

Çevrimdışı south

• Üye
Yarın Spanoulis maçı alacak inşallah sonra Obrayla barışıp bize gelir.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 00:26:07 Gönderen: south »

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Hepsiyle gurur duyuyorum maçın 2 kırılma noktası olan Emir'in pota altından topu kaybetmesi ve Bjelica'nın fark 14 iken topu kaybetmesi olmasaydı da o.ç satılmış hakemler maçı almamıza izin vermezdiler. Fernandez denen kanı bozuk şerefsizin ayağı keşke Melih'in pozisyonunda kırılsaydı. Hayatımda ispanyol olup da sempatik birini daha görmedim. İnşallah yarın Oly bunları parçalar.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama saldır Olympiakos. İnşallah 30 a yatırırlar. Lasonun da amk.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
o degilde obradovicin maç sonu acıklamalarıda entresan yav  obraya 3.lük macı hakında ne düşünüyorsunuz diye sorduklarında amiyane tabirle hiç sikimde degil şu an gs ile olan playoff u düşünüyorum dedi vinnerlik böyle birşey olsa gerek resmen kafa uctu benim yav vay imanına yandıgım nasıl bir adamsın beaa

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
hepsiyle gurur duymak lazım. Bu daha başlangıç. Üzülmedim bile ağlak ispanyollara kızıyoruz sadece.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı exex

• Üye
seneye gruplarda eşleşsek bizim salonda Rudy e karşı centilmen bir maç oynasak şöyle tekmeli dirsekli çelmeli  falan....

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
madridde boyle tribün olduysa seneye berlini düşünemiyorum

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
2. çeyrek yetti de arttı da. hakemler ve ispanyollara değinmiyorum. çünkü ne dense eksik kalır. tam sahaya dalmalık maç. ancak bir takım eksiklikler göze çarpıyor bu takımda. tecrübe dışında mesela veselynin yanında pota altında bir oyuncumuz daha olmayıldı. vesely tarzında atletik ve çift yönlü rakibi tedirgin eden.bjelica sanki mvp olmanın vermiş olduğu stresi yaşadı. hatta 3. çeyrek bi ara sanki westbrook harden gibi tek başına bir şeyler yapmaya çalıştı sonuç 'fail' . bu maçta semihi kullanabilse idik pota altını çok çok daha verimli kullanabilrdik.
bu maçtan önce en büyük çekincem özellikle sene başında çokca hata yaptığımız 3 sayı savunması. hatırlarsınız sene başlarında her takım deli gibi 3lük atardı bize ancak savunmayı bir level arttırınca bu sorun halloldu ancak rakip hücumu bir level arttırınca sene başı gibi oldu.
ve hep üstünde durduğumuz konu. ilk maçta olynin cskayı yenmesinin sebebi spaonulis>teodosiç+de colo .bizim maçta böyle bir denklem bile kuramıyoruz. sergei rodrigez> emir(?). zizis kenan..

bir de melihe çok ayrı bir parantez açıyorum melihin hislerini fazla değil ilk 5te başlayan rastgele 3 oyuncuya enjekte etseydik bu maç öyle olmazdı. sanki yıllardır final four oynuyormuş gibi net ve kararlı oynadı. bir karakter koydu ortaya. ve hiç de sırıtmadı. maşallah diyelim.