Bjelica ve Emir potansiyellerinin çok çok altında oynadılar ki hatta bazı anlar saçmaladılar. Glock çok geç açıldı, Zisis ve Bogdan'dan o beklenen takım yönetimini göremedik. Uzunlar Vesely hariç hiç sahada yoktular. Vesely de ne muazzam adamdır ama. Her takıma lazım bir oyuncu.
Neyse ne, hepsinin ayrı ayrı canı sağolsun.
Hakemlere değinmeye gerek yok, arkadaşların küfürlerine +1 daha ekliyorum. Bu pislik İspanyol çetesinin her zamanki kayırılmaları.
Genel olarak bakacak olursak, zaten ilk periyot hariç hiç maçta kalamadık ve oyunu 2. periyotta kaybettik. Son çeyrek sonlarına doğru acaba mı desek de adamların bulduğu bala göte basketler ve hakemlerin uydurduğu üst üste sportmenlik dışı fauller sayesinde o da olmadı. O yüzden çok da üzülmüyorum, bu maçı kazanamadık ama iyi bir tecrübe kazandık. Öyle her şey bir anda olmuyor.
Ben maç öncesi fark da yesek bu takımla gurur duyuyorum ve duyacağım demiştim, hiç değişmedi fikrim. Tarihimizde buraya kadar ilk defa geldik sonuçta. Obra bu işi burda bırakmaz, bu pislikler eninde sonunda tekrar düşecek elimize ve bu kez daha farklı, daha tecrübeli bir takım bulacaklar karşılarında.