Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861023 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Madrid den herkese çok selamlar
Miraç kardeşim yazmış 'uüzüldüm ' diye , inan tribundeki herkes çok üzgündu ama kimse kırgın,kkızgın değildi kimse hayal kırıklığına uğramadi herkes gururlu ama tabiki doğal olarak Üzgünüzdü.
taktik teknik elestiri veya yorum yapanlara twitterda siktir çektim :)
Bu maçların taktik  tekniği olmaz
burada olmak bu havayi solumak rakiplerin bize saygı duyması inanılmaz güzel ve gurur verici
Obradoviç'ten  malzemecisine Ahmet özokur'dan Murat Ülker e tüm oyunculara sonsuz teşekkürler .Bu kadro ve bu sene benim için özel olacak..
tribünde muazzamdik. Herifler deplasmanda maç yapar gibiydiler. Her bağıran Türk kardeşime helal olsun...
seneye berlinde olacağız
o kupayı alacağız
Hugo Sanchez ile baslayan  Ronaldo ve ziyade ile devam eden Real Madrid sevgim dün gece itibari ile son buldu.
Allah hepsinin belasını versin

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu kadarı Utanç verici
bunu yazman daha da utanç verici

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
bunu yazman daha da utanç verici
Abi TakımI sevdiğimden benim için en iyisi olmasından kaynaklanıyor bu dediğim sinirle kullandığım kelime yanlış olmuş kabul benim demek istediğim biz Realden bu kadar yiyecek takım değiliz takımımızı biliyoruz ve dünkü maçı izledikten sonra iddaa ediyorum bunlarla 10 mac yapsak 8ini alırız en az

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Abi TakımI sevdiğimden benim için en iyisi olmasından kaynaklanıyor bu dediğim sinirle kullandığım kelime yanlış olmuş kabul benim demek istediğim biz Realden bu kadar yiyecek takım değiliz takımımızı biliyoruz ve dünkü maçı izledikten sonra iddaa ediyorum bunlarla 10 mac yapsak 8ini alırız en az
Umarım anlatabildim asıl derdimi

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Ortaya koyduğunuz karakter için çok teşekkürler. Hepinizin adı tarihe yazıldı bile ama çok daha iyisini yapacağınızı hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
tarih yazdık bu sene obradovic kaldığı sürece de tarih yazmaya devam ederiz allahın izniyle ama buraya kadar gelmişken kupayı istemek herkesin hakkı.

üzüntü ise en çok üzülen takım buna kimsenin şüphesi yok.

artık obradovic ve ülker grubu için resmi açıklamayı duymak istiyoruz önümüze bakalım bir an önce

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Play off serilerinde iç sahada açıklanır inşallah sözleşme koçun sevinç çığlıklarını görmesi iyi olur.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Play off serilerinde iç sahada açıklanır inşallah sözleşme koçun sevinç çığlıklarını görmesi iyi olur.

beklemeyin oyle sey , aziz yildirim baskanim sayesinde cok kurumsal takim olduk, kurumsalliga aykiri..buyuk baskanim canim baskanim izin vermez.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
beklemeyin oyle sey , aziz yildirim baskanim sayesinde cok kurumsal takim olduk, kurumsalliga aykiri..buyuk baskanim canim baskanim izin vermez.

Umut fakirin ekmeği be kardeşim. Bir ihtimal bekliyorum işte. :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
beyler bir sorum olucak, ben dun maci gs'li bir arkadasla beraber izledim adam fanatik gs'li ama bizim yenmemizi istiyordu.
"real 7 dk ritmini yukseltdi o bile yetdi seviye farki var dedi adam" , ben macin stressinden bir bok anlamadim acikcasi.
sakin kafayla maci izleyenler ve ya ikinci kez tekrar izleyenler cevap vere bilir mi acaba , mesela diyelim ki son perioda 60-60 beraberlikle girmis olsaydik, real yine ritmini yukseltip 10-0'lik falan seri yakalaya bilirdi mi ? yoksa tesaduf mu (ani konsantrasyon kaybi) ?

« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 17:23:11 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı KhaN

• Üye
dün kötüydük. hakemler, realli oyuncuların çirkeflikleri vs bir sürü kulp bulunabilir ama sonuçta f4 maçındasın. dün kafa kafaya gitseydi maç ben yine real'in kazanacağını düşünüyorum. çok sert ve sağlam oynadılar. daha tecrübeli oldukları her hallerinden belli oldu. farkın açılması onların da gevşemesine neden oldu o yüzden azalttık farkı. sağlık olsun diyelim. tarihimizin ilk f4'u. bütün oyuncular için iyi bir tecrübe oldu bu. hakemlerin tavrı, açılan fark, dağılan konsantrasyonumuz vs hepsi birer tecrübe. eksik noktalarımızı da çok iyi gördük. bunlar eminim transfer sezonunda kapatılacak. benim için sevindirici noktalardan biri de özellikle son çeyrekteki savaşımız. o oyuncu kötüydü şu iyiydi kıyasına girmeyeceğim. helal olsun hepsine bize bu heyecanı yaşattıkları için. önemli olan kalıcı olmak bu seviyede. gerisi gelir.

Çevrimdışı south

• Üye
TBL playofflarına son hafta kalmayı başarmış takımın taraftarının bizim F4'te yenilmemizle dalga geçmesi,geçtiğini sanması...Gsli taraftar ezikliği,salaklığı = Real Madridli oyuncu çirkefliği.Hayır sen aynı Madrid'ten evinde 40 sayı fark yedin gerizekalı hadi onuda geçtim sen haftaya bizim karşımıza çıkmıcakmısın? Size bi güzel koymayacak mıyız? İnsan bunu düşünür susar en azından.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Biz onları takacak kadar düşmedik,hiç kafa yormaya gerek yok onlar eurochallange a biz euroleague aramızdaki fark bu.sadece bunla da sınırlı değil çok büyük fark var tek isteğim hem içerde hem dışarıda koymamız,hele hele evimize tecavüzün ta kendisini yapalım 35-40 sayı fark atalım
FENERBAHÇE

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Obradovic: "Resmi olarak söyleyemem ama başkan ve sponsorla konuştuklarımızdan sonra sanırım Fenerbahçe'yle uzun zaman birlikte olacağız."

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
1 kez sampiyon olup sonra buraları unutmaktansa, 2-3 sene böyle veda etmeye razıyım. Bir kez dişe kan değdi artık, dönüşü yok. Bu bir kültür, beğenmediğimiz Maccabi her sene her sene kafaya oynuyor, hem de sırf bizde oynadığı için "bu da topçu mu yeeeaa!?!" gevezeliği ile elestirilen Devin Smith ile. Nasıl oluyor bu? Ekin ile. Taraftarı ile forması ile marka olmuş haldeler. Küçük bur ayrıntı gibi gelebilir ama, ki bence değil, taraftarın sarısının tonu da aynı, topçuların giydiği ayakkabıdaki mavi ile sarının tonu da. Bunlar da oturacak bizde. Çok da umutluyum. ÖNÜMÜZDEKİ 2 YIL İÇİNDE O KUPA BURAYA GELECEK! Gelmezse hesap sorarsınız benden.

Teknik tarafı ise bence sağlam bir 5 ile herşey rayına girer. Bir de esas unsur hakemler ve 10'da 3 ile oynayan Rivers'in 5'te 5 atması. Bu kadar, başka büyük neden yoktu bence.
Hoops and rap