Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860694 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
bu takim efsane olmusdur zaten, hic sayi atmadan yenilsek de bu durum degismez.
nacizane tavsiyem mac zamaninda yazdiginiz mesajlari iki kez dusunup oyle yazin, sonradan pisman olmayin.

kesinlikle katiliyorum ki klise olacak ama yari final macindan sonraki 3.luk 4.luk maclarina konsantre olmak cok zordur. Hele bizim gibi daha ilk kez final foura kalmis takimlar icin daha zordur.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
ancak şu bir gerçek f4de daha iyi anlaşılıyor kadro olarak özellikle 1 ve 5 numaralı oyuncu eksiği daha çok göze batıyor.aaron jackson s. rodrigez spaounilis de colo. hepsi üst düzey oyuncular. o bölgelerde tamamlanırsa konsantre olmadığımız maçlarda bile kolay kolay yenilmeyiz

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
bu maç 100 - 0 bitse bizimkiler mücadele etse umrumda olmaz. benim takıldığım nokta mücadele... real maçınad mücadele ettiler ses etmedik. etsinler mücadele maç 50 60 la bitsin...
4 gün sonra playoff basliyor su macta ne mucadelesi ? Bu kadar onemli mi yani ?

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Kendimize gorw bir dogru belirleyip ona göre eleştiri yapiyoruz. Bu macta mücadele olsa ne olur olmasa ne olur?
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Maçtaki şu skor çokta önemli değil ama bu performans dönüşte play-off'lara taşınır mi acaba sorusu kafamı kurcalamaya başladı. Istanbul'da olurda bilet bulursam desteğe giderim. Yalnız bırakmamak gerek bu takımı
#IngaOrekhova

Çevrimdışı exex

• Üye
4 gün sonra playoff basliyor su macta ne mucadelesi ? Bu kadar onemli mi yani ?

Kendimize gorw bir dogru belirleyip ona göre eleştiri yapiyoruz. Bu macta mücadele olsa ne olur olmasa ne olur?

sizler gibi bireysel bir FENERBAHÇE ÜLKER  taraftarı olarak , takımdan mücadele etmesini isterken sizlerden izin almadığım  için özür dilerim .

Çevrimdışı exex

• Üye
böyle işte beyler bravo [eline sağlık zisis ]
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 19:25:02 Gönderen: exex »

Çevrimdışı exex

• Üye
 :D zisis de colo yu raydan çıkarmaya yakın

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
böyle terbiyesizlik olmaz ya.. amme hizmeti yapmıyorlar sonuçta bize , parasını alıp oynuyor... ne yenildiğimiz gs maçı ne panatinaikos deplasmanı bu kadar rahatsız etmemişti beni. rezillik var ilk çeyrekte resmen

edit.  gou ve jan hariç

terbiyesiz takim simdi de berabere getirdi maci..dedigin gibbi amme hizmeti yapmiyorlar.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
hadi be buraya kadar getirdik alalım maçı :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
terbiyesiz takim simdi de berabere getirdi maci..dedigin gibbi amme hizmeti yapmiyorlar.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
ahh goudelock çok ihtiyacimiz vardi be sana

Çevrimdışı exex

• Üye

İlk yarıdaki gibi oynadılar DİMİ *
sapla samanı ayırt edin. mücadele etmediler diyorum ,bak edincede maç ortaya geliyor.... Amme hizmeti yaparken fark 20 lerdeydi . 2.yarı ne değişti maç bu hale geldi ...

gerektiği kadar kibar olmaya çalışıyorum ama gerekirse saygısızlaşabilirimde  :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
basta Obradovic olmakla emegi gecenlerin hepsine tek tek tesekkur ediyorum, gurur duydum , helal olsun.
berlin'de sampiyon oluruz.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
GOUDELOCK BU SEVIYELERIN OYUNCUSU DEGIL. BUYUK MACLARDA OYNAYAMAZ. (F4 U 25 SAYI ORTALAMASIYLA BITIRDI)