Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845892 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Gecen sene Milano bana gore sokak basketbolu oynayan bir takımdı.Macı kazanmak zorundayız,kazanacagız da hatta 20 sayı fark bile benim icin surpriz olmaz.1 sayıyla da olsa yenelim onemli degil ve kazanacagız.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Arenanın açılış maçında bir ara farkı 6-8 bandına getirmiştik ama son periyot yine akıl tutulması yaşamıştık maç kafa kafaya gelmişti.Maçın bitimine 29 saniye kala hücum ederken Marko 24 saniye hücum süresini sonuna kadar kullanıp üçlük deneyip kaçırmıştı,son 5 saniyede Milano hücum etmişti,şutu kimin kullandığını hatırlamıyorumda o üçlük atıldığında nefesimi tutmuştum neyse ki basket olmamıştı.

Fotsis atmisti abi son üçlüğü
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Uzun süredir yazamıyordum. Yeni sezon yeni umutlar... Geçen sene iyi başlayıp devamını getirememiştik. İnşallah yine iyi başlayıp bu sefer devamını da iyi getirebileceğimiz bir sezon olur.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Umuyorum kazanırız ama çok iyi de başlamayalım sezona.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Umuyorum kazanırız ama çok iyi de başlamayalım sezona.

15 20 yatırısak kesin Fİna 4 dayız.
25 yaparsak şampiyonz.
5 sayı ile yenersek top 16
Allah korusun yenilirsek zaten bittik..
sebep sonuç ilişkileri bu şekilde olur maç sonrası :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Fotsis atmisti abi son üçlüğü
Sağolasın kardeş.

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Karşılaşmanın şu anda göründüğünden daha zorlu geçeceğine inanıyorum. Dikkatli olmalıyız.
Hoops and rap

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #217 : 15 Ekim 2014, 23:28:28 »
Arkadaşlar reklam gibi olacak ama digiturkplay den ayda 10 TL ye hem avrupa kupası hem lig maçlarını izleyebiliyoruz ayrı bu gece  belki zayıf bir takıma karşı ama Huertal 10 asist yaptı :/  bunu da yazayım dedim

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #218 : 15 Ekim 2014, 23:42:30 »
Arkadaşlar reklam gibi olacak ama digiturkplay den ayda 10 TL ye hem avrupa kupası hem lig maçlarını izleyebiliyoruz ayrı bu gece  belki zayıf bir takıma karşı ama Huertal 10 asist yaptı :/  bunu da yazayım dedim
[/quote

Hatta bide sadece euroleague paketi koymuşlar o da yıllık 80 tl. Güzel bi uygulama...
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2014, 23:45:27 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #219 : 16 Ekim 2014, 00:35:33 »
Ben de yazacaktim unutmusum... Beni bilen reklam yapmadigimi bilir digiturkplay mantikli gercekten. Cogu TV kanali, Premier lig, BBL, Euroleague hatta bir de Mentalist gibi bazi kaliteli dizilerin tum sezonlari var. Gecen yil 8'di bu yil 10 olmus, Adil Kullanim Kotasi bazen sikintiya soksa da link aramamak icin degecek bir bedel gibi.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
« Yanıtla #220 : 16 Ekim 2014, 01:06:09 »
Arkadaşlar ayda 10 tl lik premium paketi kullanıyorum ben 3 aydır kalite süper telefonumdan yolda bile maçları takip ediyorum ayrıca ek paket almaya gerek yok ben de öyle düşündüm ama ayda 10 TL verince Türkiye Ligi Avrupa ve diğer sporlar da var ama ben basketbol dışına zaman harcamıyorum.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kuzenimin düğünü dolayısıyla ilk yarısını kaçıracağım maç.Umarım geldiğimde iyi bir oyunla ve mümkünse ideal bir farkla önde olmamızı diliyorum ki rahat izleyeyim,çünkü normal olmayan yolla geçirdiğim bir ameliyat sonrası karnıma atılan ve henüz yeni alınan 38 dikişin sızısı bir yana karın içi dikişlerimin yaptığı baskının üstüne birde kötü oyun ve mağlubiyet çekemem :D Çünkü vereceğim bir reaksiyon beni daha berbat hale sokabilir :D

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
@ozkan

istatistikler için saol koçum.

Önemli değil abi  :D

Niyetim zone basket için yazıyla dökmekti ama üşengeçliğimden halledemedim. İlk hafta başlamadan genel istatistikleri koyayım, sonra detaylı bi yazı hazırlarım.

142 maçta 63 galibiyet, 79 mağlubiyet.
63 Galibiyetin 39'u iç sahada.
En fazla karşılaştığımız takımlar Barcelona (14), Siena & Tau (10), Pao & Oly (8.)

10773 sayı atıp (maç başına ortalama 75,87) 11075  (maç başına ortalama 77,99) sayı yemişiz.
Attığımız en fazla sayı 102, yediğimiz en fazla sayı 103.
 %52 iki sayı, %34 üç sayı, %73 serbest atışla oynamışız.
Maç başına ortalama 9,61 hücum ribaundu, 22,7 savunma ribaundu ile oynamışız. Rakiplerimizde bu değerler sırasıyla 9,99 ve 22,96

Yıllara göre Atılan/Yenilen sayılardaki değişim;

Yıllara göre ribaund sayılarındaki değişim;

Yıllara göre asist sayılarındaki değişim;

Yıllara göre verimlilik puanlarındaki değişim;

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #223 : 16 Ekim 2014, 08:24:17 »
Ben yurtdisinda yasiyorum, 10 tl lik paketi alabilirmiyim acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alabilirsin Rufat, ben kredi kartıyla ödemiştim aynı sistemle dünyanın her yerinden alınabilmesi lazım. Bu arada geçen sene Euroleague tv ye de abone olmuştum ama 1 ay kullandıktan sonra pişman oldum. Görüntü çamur gibiydi, donmalar yaşıyordum vs. Digiturkplayi 1 yıl kullandım yayın kalitesi de iyi yani. :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #224 : 16 Ekim 2014, 08:26:25 »
Alabilirsin Rufat, ben kredi kartıyla ödemiştim aynı sistemle dünyanın her yerinden alınabilmesi lazım. Bu arada geçen sene Euroleague tv ye de abone olmuştum ama 1 ay kullandıktan sonra pişman oldum. Görüntü çamur gibiydi, donmalar yaşıyordum vs. Digiturkplayi 1 yıl kullandım yayın kalitesi de iyi yani. :)

Geçen sene bende de EL TV vardı, dediğin gibi görüntü kalitesi çok kötüydü bazı maçlarda. TR'de Digiturkplay oldukça iyi geçen sene futbol maçlarını digiturkplayden izliyordum :) Rufat yurtdışı için yanlış bilmiyorsam ayrı bir sitesi var digiturkplayın ama yine de EL TV'den ucuza gelir heralde.