Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845857 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Pianigiani'nin Fenerbahçe' sini izliyor gibiyimi.

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Geçmiş olsun iyi oldu iyi

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Gecen seneden beri deplasmanda ucluk yeme rekoru kiriyoruz. Boyle birsey yok arkadas yok bos birakiyoruz atiyorlar sonrada rakip cok yuzdeli atiyor oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana söyler misin attikları ucluklerin kactanesi bostu ?

active

• Ziyaretçi
Çok merak ediyorum.Tamam Slaughter extra atıyorbiraz ama şu yapılan savunmayı kim izah edebilir mi?
Bana ne diyenler olabilir ama burada savunmacı kısa lazım diye bir tarafımızı yırttığımızda gerek yok diyenler çoğunluuktaydı onun için soruyorum

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Savunma yapmak bu kadar zor olmamalı, bu maç dönmez burdan, inanılmaz havaya girdiler. Bizimkiler kaybetmeye çıkmış zaten.

fbkolik

• Ziyaretçi
Tribünlerin yarısı boş,adamların gücü belli,sözde iyi kadroyum diyorsun,Pana'yı yenmek için en güzel şartlar oluşmuş ama adamlar perişan etti bizi,boşuna demiyorum oyun zekası yüksek guardlarla böyle switch yapmaya devam edersek perişan ederler bizi,Diamantidis ilk 2 dakikada 4 tane asist yaptı,yine peynir ekmek gibi 3'lük yiyoruz,hücumda da çok kötüyüz,Banvit kötü diyoruz,Galatasaray rezil oynuyor diyoruz,Efes kötü diyoruz da önce kendimize bakmalıyız,utandım takımı izlerken,bir basketbol takımı yapmaması gereken bütün işleri yapabilir mi ya?

Takım zaten çok büyük sos veriyordu sezon başından beri,kazandığımız maçlarda bile zaman zaman oynanan oyundan büyük sıkıntı duyuyordum,açıkçası bu maçı kesinlikle kaybedebileceğimizi düşünüyordum da ama bu şekilde olanını ben bile beklemiyordum.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Biz haftada bir yaptığımız maçlarda bile daha sert savunma yapıyoruz. Şu kabulleniş büyük hayal kırıklığı

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
adam el kaldırmıyo 53. sayıda sonra yüzdeli attı oluyo bravo
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Sanırsın takım 25 sayı önde alley oop yapıyor emir başkan afferin afferin harika.... Pes beah bu kadar sorumsuzluk olmazz

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Omer Onan oynasa bu kadar ucluk yemeyiz. Onun savunmasina yakin oyuncu var mi ? Kadromuzda

Yok....

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Yine 100Leri bulcaz :((

Çevrimdışı fundamental

• Üye
valla yüreğim sıkıştı

çok esktra bu üçlükler başka bir şey değil
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 22:16:32 Gönderen: fundamental »

fbkolik

• Ziyaretçi
Şu takıma 5 tane 70-75 yaşlarından bastonla gezen amcalar ile çık Pana'dan bu kadar sayı yemez arkadaş,ayıptır ya.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Hala burada obra rererö diyenler var,10.üçlüğümüzü yiyoruz hala mola alınmıyor,adamlar 25 sayı önde ilk üçlüğümüzü atıyoruz hemen mola alıyorlar ve mola dönüşü 3 lük ile cvp veriyorlar.

He obra he.

Obradovic iyi ki başımızda . Umarım çok uzun yıllar daha başımızda kalır diyorum ben hala .

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Şaka gibi. Panadan bir yarıda 60 sayı. Şu pana euroleaguede herhangi bir takıma daha kim olursa olsun şu yaptığını yapamaz. Maç başlıyor, savunmada el kaldıran yok. Pana deplasmanı değil de antrenman maçı gibi.
Lay lay lom çıkmışlar maça, rezil bir ilk yarı oynuyorlar.
Bo ve bojan yerine Ricky ve Bogdan geliyor. Şu kadar maç oynandı değişen nedir acaba. Ben bunca yıllık basketbol bilgimle idrak edemedim henüz. Umarım ilerleyen maçlarda anlayacağım.